Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pogba zegt huur op en lijkt op weg naar transfer

Laatste update:
/
Manchester City verlegt de aandacht van Aymeric Laporte naar José Giménez. De Franse stopper van Athletic Club lijkt onhaalbaar en the Citizens hopen bij de jonge verdediger van Atlético Madrid meer succes te hebben. (AS)
/
Liverpool gaat werk maken van Andros Townsend. De aanvaller speelt sinds de winterstop voor het gedegradeerde Newcastle United, dat een afkoopclausule van veertien miljoen euro in het contract heeft laten zetten. (Daily Mirror)
/
Paul Pogba is al bezig met een afscheid van Turijn. De Franse middenvelder, die in verband wordt gebracht met Real Madrid, heeft inmiddels de huur van zijn luxueuze huis in Italië opgezegd. (La Gazzetta dello Sport)
/
Leicester City wil zich op zeer korte termijn versterken met Nampalys Mendy. De middenvelder van Olympique Nice moet de opvolger worden van N’Golo Kanté, die the Foxes waarschijnlijk gaat verlaten. (The Sun)
/
Seydou Doumbia heeft zijn keuze gemaakt. De Ivoriaanse aanvaller kan terecht in Mexico, China en Turkije, maar zijn voorkeur gaat uit naar Zwitserland. De spits, eigendom van AS Roma, tekent binnenkort een contract bij FC Basel. (Sky Italia)
/
Suso keert deze zomer mogelijk terug in Spanje. De aanvaller redde het niet bij Liverpool en AC Milan, maar Espanyol en Primera División-nieuwkomer Osasuna tonen concrete interesse. (Marca)
Hoop jij dat Paul Pogba een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 juni 2016 om 16:54

Haha. Inderdaad. Ik hoop dat hij werkloos wordt!

Ik hoop zo graag dat hij blijft. Alleen om te laten zien dat niet alles te koop is. Vind die bedragen werkelijk nergens meer opslaan. Hij kan mooi een legende worden bij Juventus samen met Dybala.

Wat moet Liverpool nou weer met Townsend. Lijkt me niet bepaald een versterking.

Als Doumbia echt naar Basel gaat, is het wel einde verhaal met Embolo. Zal Embolo dan echt naar man united gaan? Toch totaal overbodig als je ibra, martia, rashford en rooney hebt?

21 juni 2016 om 20:53

Ibrahimovic zit nog niet bij Manchester United? Denk persoonlijk ook niet dat het gaat gebeuren. Zlatan wil een spelletje spelen met de media, dus laat hij ze denken dat hij naar Manchester United gaat. Logisch. Waarschijnlijk gaat hij naar Milan. Let maar op!

Pogba moet niet naar Real gaan, ben een beetje bang dat ie te weinig gaat spelen.
Off-topic: Op deze foto lijkt het net Ryan Babel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren