Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Plan C van Manchester City kost 28 miljoen euro

Laatste update:
/
Lazio heeft zich versterkt met Dejan Sarac. De zeventienjarige aanvallende middenvelder komt over van Admira Wacker, zo vertelt sportief directeur Igli Tare: “Hij kan ook achter de spitsen spelen. Liverpool, Borussia Dortmund, Internazionale en Atalanta wilden hem ook hebben.” Sarac kwam vorig seizoen tot twee doelpunten in zeventien wedstrijden voor Admira Onder-18. De Oostenrijker is reeds gepresenteerd. (Sky Italia)
/
Er komt waarschijnlijk snel duidelijkheid over de toekomst van Radamel Falcao. De spits was de afgelopen weken bezig met de Copa América, maar kan zich na de uitschakeling met het Colombiaans elftal weer richten op komend seizoen. De verwachting is dat de overgang naar Chelsea binnen enkele dagen afgerond zal zijn. De Engels kampioen huurt Falcao van AS Monaco en zou hem op 19 juli kunnen verwelkomen. (Daily Mirror)
/
Manchester City kijkt in de zoektocht naar een nieuwe middenvelder noodgedwongen verder. De topclub heeft zich erbij neergelegd dat Kevin De Bruyne van VfL Wolfsburg en Juventus’ Paul Pogba niet haalbaar zijn, zodat nu Marek Hamsík in beeld is. De Slowaaks international van Napoli zou voor een bedrag van 28 miljoen euro kunnen overstappen, al moet er nog wel gepraat worden met zowel Hamsík als Napoli. (The Sun)
/
Het zou zomaar kunnen dat Giovani Dos Santos het voor gezien houdt in Europa. De aanvallende middenvelder uit Mexico belandde al op jonge leeftijd bij Barcelona en haalde daar ook het eerste elftal, maar een echte doorbraak wist hij niet te forceren. De 26-jarige Dos Santos verkaste in 2008 naar Tottenham Hotspur en belandde via Real Mallorca bij Villarreal. De Mexicaan lijkt nu naar de Major League Soccer te vertrekken. (ESPN)
/
Liverpool plukte topscorer Danny Ings weg bij Burnley en zijn opvolger moet uit België komen. De uit de Premier League gedegradeerde club wil zo snel mogelijk terug naar het hoogste niveau van Engeland en Jelle Vossen moet daar met zijn doelpunten aan bijdragen. De spits speelde vorig seizoen ook al in de Championship, toen Racing Genk hem verhuurde aan Middlesbrough, en zou nu naar the Clarets kunnen. (Het Belang van Limburg)
Is Marek Hamsik goed genoeg voor het niveau dat Manchester City nastreeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens Sky blijkt dat Vidal een 5 jarige contract heeft ondertekent en voor 30mil is gekocht.

2 juli 2015 om 12:15

BBC geeft hierover niets weer ; BBC geeft enkel bevestigde geruchten een plaats op hun berichtgeving dat kan ook de reden zijn terwijl SKY het meer moet hebben van Scoops , of ze nu correct zijn of niet .... de mensen moeten aanklikken op de SKY site , dat is die hun belangrijkste doel .

2 juli 2015 om 12:21

Een bevestigde gerucht is toch geen gerucht meer

2 juli 2015 om 12:45

dan is het een feit en BBC geeft enkel feiten en SKY geeft scoops , waarbij veel 'crap is !

dat is idd al een enorme investerings daling , eerst begonnen met Pogba dan De Bruyne en dan maar naar Hamsik , dat is wel een gevoelige daling qua transferprijs !

hamsik voor 28mil is een mooi bedrag en een goede speler, was vorig seizoen een tijd geblesseerd en daardoor misschien een klein beetje uit vorm.
maar deze man is altijd gevaarlijk en scoort makkelijk voor een middenvelder.
lijkt me een mooie speler voor city

Waarom zou Chelsea Falcao willen kopen? Hij heeft iets van 5 goals gescoord afgelopen seizoen, en dat voor een ''toen'' nog super spits? Ze hebben Diego Costa toch al voor die positie? Vaag...

2 juli 2015 om 12:48

heb ook wel twijfels omtrent falcao en die wordt gehuurd, met een optie, niet gekocht !
de vorige jaren bij atletico en chelsea is duidelijk geworden dat costa wel blessure gevoelig is en moeilijk op niveau blijft voor een 55 wedstrijden per seizoen !

2 juli 2015 om 12:39

Dzeko gaat misschien weg. Jovetic ook.

City is ook niet slim bezig, ze moeten slim handelen. Ze geven de visie steeds in handen van de manager en die gaat vervolgens weer weg, zo bereik je niet heel erg veel. Ancelotti moet gewoon voor een jaar of 2 a 3 komen en alles op orde stellen daar in the Eastlands.

2 juli 2015 om 12:53

Ben het met je eens, maar dit over Hamsik komt van the Sun. Als je 1 krant niet moet geloven is het wel the Sun.

Waar moet Hamsik gaan spelen dan? Zolang Nasri blijft is hij niet nodig.

2 juli 2015 om 12:56

Hamsik gaat toch spelen als cam of cm. Of heb ik het mis.

2 juli 2015 om 13:30

Vind hem niet de CM die wij nodig hebben.

Waarom zou je al op 25e jarige leeftijd naar LA Galaxy vertrekken. Dos Sontas heeft kwaliteit genoeg om in europa te blijven voetballen. Als je over de 30 bent kun je ook nog wel naar de MSL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren