Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Pedro staat ondanks nieuw contract voor transfer

Laatste update:
/
Álvaro Domínguez kan met Borussia Mönchengladbach de Champions League in, maar het is de vraag of hij dat ook gaat doen. De 26-jarige centrale verdediger heeft namelijk aanbiedingen ontvangen van Fenerbahçe en Galatasaray. De Spanjaard, die uit de jeugd van Real Madrid komt en later nog voor Atlético Madrid speelde, heeft bij Gladbach een contract tot de zomer van 2017. Hij heeft twee interlands achter zijn naam staan. (TRTSpor)
/
Christian Benteke kan bijtekenen bij Aston Villa, maar heeft ook opties zat om elders aan de slag te gaan. Ploeggenoot Fabian Delph hoopt uiteraard dat de Belgische spits blijft, maar zal zich nergens mee bemoeien. 'Hij maakt veel goals, dus zijn vertrek zou een groot verlies betekenen. Maar iedereen mag zijn eigen beslissingen nemen. Ik ga hem er niet van overtuigen dat hij moet blijven", zegt Delph eerlijk. (Daily Mirror)
/
Pedro tekende niet al te lang geleden nog een nieuw contract bij Barcelona, maar dat wil niet zeggen dat hij ook daadwerkelijk blijft. De aanvaller staat opnieuw in de belangstelling van Paris Saint-Germain, dat bereid is om twintig miljoen euro te betalen voor de Spaans international. Pedro lijkt bij los Azulgrana niet in aanmerking te komen voor een basisplek, gezien de supervorm waarin 'MSN' verkeert. (LEquipe)
/
Hij heeft nog geen bal geraakt in het shirt van Lazio, maar Ravel Morrison heeft het nu al gehad in Rome. De aanvallende middenvelder tekende in februari een voorcontract bij i Biancocelesti, nadat zijn verbintenis bij West Ham United was ontbonden. Morrison trok alvast naar Rome om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen, maar kwam van een koude kermis thuis. Hij heeft verschrikkelijk last van heimwee en wil terug naar Engeland. Queens Park Rangers heeft interesse. (Daily Mirror)
/
Internazionale zal diep in de buidel moeten tasten, wanneer het Éder wil overnemen van Sampdoria. De 28-jarige aanvaller heeft een sterk seizoen achter de rug en debuteerde zelfs in de Italiaanse nationale ploeg. "Hij is een speler van wie ik houd en hij gaat alleen weg als er vijftien miljoen euro op tafel komt. Een club uit Qatar bood 9,5 miljoen euro en kon niet verder gaan, maar dat was niet voldoende", zegt voorzitter Massimo Ferrero van Sampdoria. (Sky Italia)
Paris Saint-Germain zou een mooie club zijn voor Pedro

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat Pedro vertrekt uit Barcelona. Het is toch zonde om zo'n goede aanvaller op de bank te zien.. Hij hoort wekelijks te spelen. Paris Saint-Germain zou denk ik niet de juiste club voor hem zijn. Die hebben daar al Lucas Moura lopen die op dezelfde positie speelt. Of kan Pedro ook op links uit de voeten? Ik heb hem bij Barcelona altijd op rechts zien spelen.

13 juni 2015 om 18:22

Kan ook op links spelen. Is volledig tweebenig dus dat kan geen probleem zijn.

PSG wilt juist een niveau hoger.
En Pedro is niet de speler die ze naar een hoger niveau brengt.
Puur voor de bank.
Heb liever een pjanic en kondogbia. Als aanvaller een Benzema als vervanger van Zlatan.

13 juni 2015 om 19:59

Pedro op de bank bij PSG? PSG mag blij zijn als ze een speler als Pedro kunnen halen, zeker voor een belachelijk laag bedrag als 20 miljoen.

13 juni 2015 om 20:48

Lavezzi en Lucas zijn toch echt beter dan Pedro? Of op zijn minst gelijkwaardig en waarom zou je een speler halen die gelijkwaardig of slechter is dan de huidige spelers? PSG wil een absolute topclub en Pedro is geen wereldtop...

13 juni 2015 om 21:17

Barcafanboy detected zet je bril af en denk helder na, is Pedro echt zoveel beter dan Lucas Moura en Lavezzi ehh Nee.

Ach Dominquez, blijf toch bij ons! Ben je beter af dan in Turkije. Belangrijke verdediger voor ons, dus ik hoop echt dat hij blijft! Vooral volgend seizoen met de dubbele belasting zal hij hard nodig zijn.

Pedro moet gewoon elke week kunnen spelen en dat kan gewoon niet bij Barcelona. Ik vind wel dat hij meer waard is dan 20 miljoen. Montoya en Douglas mogen ook wel weg en dan kan Barça kijken naar een top middenvelder, Verratti, Pogba, Gundogan, etc.

13 juni 2015 om 20:03

Waarom worden Verratti, Pogba of Gundogan toch steeds genoemd? Spelers die totaal niks te zoeken hebben bij Barca en zeker niet voor de bedragen die genoemd worden €70 miljoen bijv. voor Pogba?
Ze hebben Rakitic gehaald, Rafinha speelt eigenlijk altijd goed, je hebt Sergi Roberto en in de jeugd nog Samper. Daarbij gaat Busquets nog jaren mee en je hebt Masherano die indien nodig op middenveld geposteerd kan worden. In plaats van weer middenvelders kopen moeten ze de jeugd weer eens meer inbrengen en speeltijd geven. Anders lopen ze je voor fooi de deur uit, zie dat debacle met Thiago. En kwaliteit hebben ze, nu alleen nog de speeltijd.

Pedro is voor elke Europese sub top club en voor bijna elke topclub Gewoon een aanwinst met toevoeging

Goede spits voor Milan.

Heeft pedro eigenlijk een heel seizoen in de basis gespeeld? Dacht dat hij in 2011 en trio vormde met villa en messi.

13 juni 2015 om 22:50

Klopt, misschien niet elke wedstrijd, maar week zeer veel met villa en messi

14 juni 2015 om 00:37

Oh oke bedankt voor info.

Met al die wisselspelers kan je nog best een goed champions league waardig team maken.

4-3-3
Gk:Cech (Chelsea)
Rb:Arbeloa (Real Madrid)
Rcv:Marquinhos (PSG)
Lcv:Marhieu (Fc Barcelona )
Lb:Felipe Luis (Chelsea )
Cvm:Khedira (Real Madrid)
Rcm:Isco (Real Madrid)
Lcm:Pererya (Juventus)
Lb:Pedro (Fc Barcelona )
Sp:Dzeko (Manchester City)
Rb:Di Maria (Manchester United)

14 juni 2015 om 01:46

Hahaha dus?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren