Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Paris Saint-Germain stoort zich aan eisen van Raiola

Laatste update:
/
Internazionale-aanvoerder Andrea Ranocchi ging woensdag in de Coppa Italia gigantisch in de fout tegen Napoli. De verdediger ligt zwaar onder vuur, maar hij krijgt steun van clubicoon Javier Zanetti. “Die dingen kunnen gebeuren. Het is belangrijk om de kracht te hebben om over zo’n fout heen te stappen. Het is mij regelmatig gebeurd en ik ben er sterker uitgekomen”, aldus de vicevoorzitter van de Italiaanse club. (La Gazzetta dello Sport)
/
Asmir Begovic zit goed op zijn plek bij Stoke City, ondanks interesse van clubs als Real Madrid, Chelsea en Liverpool. Begovic is liever eerste keeper bij Stoke City dan tweede keeper bij een van de voetbalgrootmachten van deze planeet. “Al moet ik zeggen dat ik nog niet echt over mijn toekomst heb nagedacht. Ik concentreer me op het voetballen, ik wil beter worden en hogerop met Stoke”, zegt de Bosniër. (Sky Sports)
/
Het is nog maar de vraag of Maxwell komend seizoen nog actief is voor Paris Saint-Germain. De 33-jarige ex-Ajacied doet het prima en houdt Lucas Digne uit de basis, maar gesprekken over een nieuwe verbintenis verlopen uiterst stroef. Zaakwaarnemer Mino Raiola voert het woord namens Maxwell en de flamboyante zaakwaarnemer zet hoog in. Paris Saint-Germain werkt vooralsnog niet mee. (Le Parisien)
/
Bij Bayern München redde Marcell Jansen het niet, maar voor Hamburger SV is hij een uiterst bruikbare speler. Jansen heeft het uitstekend naar zijn zin in Noord-Duitsland en hij hoopt nog lang bij HSV te blijven. “HSV zit in mijn hart”, zegt de man met een aflopende verbintenis. In de winterse transferperiode werden er nog gesprekken gevoerd met Benfica, maar van een transfer kwam het niet. (BILD)
/
Volgens Mattia Destro is het niet zo vreemd dat hij is overgestapt van AS Roma naar AC Milan. “Als AC Milan contact zoekt, is het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Ik wilde hoe dan ook naar een grote club en AC Milan is en blijft AC Milan. In het verleden had deze club fantastische aanvallers. Als ik de helft kan bereiken van wat zij bereikt hebben, ben ik al dolblij”, klinkt het. (La Gazzetta dello Sport)
Kan Maxwell nog mee op het hoogste niveau?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 februari 2015 om 21:16

Raiola is z'n zaakwaarnemer dus dat zit er helaas niet in...

Jansen zegt dit nu omdat hij waarschijnlijk inziet dat de clubs in het buitenland niet op hem staan te wachten en HSV zelf is nu ook niet echt druk bezig met een contract verlenging.

Volgens mij is het eerder nieuws als een club zich níet aan Raiola stoort. Als zelfs oliesjeiks je een zakkenvuller vinden is er iets goed mis.

haha Raiola maakt het zelfs PSG moeilijk, dat zegt wel wat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren