Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Oranje-verdediger inzet van Londense burenruzie

Laatste update:
/
Wayne Rooney peinst er niet over om Manchester United voortijdig te verlaten, ook al komt hij minder aan spelen toe. De aanvaller wil tot de laatste dag van zijn tot medio 2019 doorlopende contract uitdienen. (The People)
/
Marcelino leek de gedoodverfde opvolger van Frank de Boer bij Internazionale, maar zijn komst hangt aan een zijden draadje. Hij vraagt één miljoen euro meer op jaarbasis dan medekanshebbers Stefano Pioli en Gianfranco Zola, die daardoor weer mogen hopen. (Corriere dello Sport)
/
Arsenal mengt zich in de jacht op Stefan de Vrij. De verdediger van Lazio wordt al geruime tijd gevolgd door Chelsea-trainer Antonio Conte en inmiddels lijkt ook Arsène Wenger overtuigd van zijn kwaliteiten. (talkSPORT)
/
Aston Villa dreigt Rushian Hepburn-Murphy kwijt te raken. De pas achttienjarige aanvaller geniet interesse van diverse clubs in de Premier League, waaronder Watford. (Diverse Britse tabloids)
/
Newcastle United kan in januari een fors miljoenenbod van Napoli verwachten. De Serie A-club wil minimaal 22 miljoen euro voor Aleksandar Mitrovic neertellen. (The Chronicle)
/
De gesprekken tussen het management van Emre Can en Liverpool verlopen voorspoedig. De middenvelder wil de Merseyside-club niet verlaten en hoopt zijn huidige contract, dat medio 2018 afloopt, met minimaal drie seizoenen te verlengen. (Liverpool Echo)
Denk jij dat Stefan de Vrij ooit voor een Engelse topclub zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat ie naar arsenal, zou wel mooi zijn als ze me mustafi koscienly en vrij 3 4 3 spelen

6 november 2016 om 16:53

Laten we het idd hopen! Met name met het oog op het NL-elftal. We hebben meer spelers nodig die bij topclubs spelen!

De Vrij verdient een internationale topclub. En het liefst al in januari! Echt zonde dat zo'n goede verdediger rondloopt bij Lazio.

6 november 2016 om 15:34

Het had in de zomer al kunnen gebeuren, dus ik denk dat in januari wel een bod gaat volgen. Ik denk dat ze in de zomer nog wat afhoudend waren, gezien de lange blessure waar De Vrij van terug kwam. In die zin wel jammer dat hij nu weer geblesseerd is, maar hij heeft wel aangetoond nog steeds een heel hoog niveau te halen.

6 november 2016 om 16:35

Naar juve lijkt me mooi. Dan leert hij van Bonucci en chiellini het spijkerharde verdedigen en met zijn eigen voetballende kwaliteiten maakt dat hem tot een potentiële kandidaat om top 5 verdediger te worden

volgens de Sunday Mirror gaat het om 18 miljoen pond (20 miljoen euro) voor Mitrovic.

Napoli heeft de onderhandelingen met Manolo Gabbiadini over een contractverlenging afgebroken, meldt Mediaset Premium. Een winterse transfer is zeker mogelijk. Napoli hoopt dat geld te gebruiken om een nieuwe spits met andere karakters te kopen.

Gabbiadini wordt mogelijk als ruilmiddel ingezet voor Simone Zaza.
Iemand uit de entourage van Zaza bevestigt op Radio Kiss Kiss Napoli dat er iets 'in beweging is'.
Volgens Calciomercato.it wil West Ham de afkoopsom van 20 miljoen euro betalen om hem daaarna voor dezelfde som aan Napoli te verkopen of de huursom van 5 miljoen euro betalen om hem vroeger naar Juventus te sturen.

Aleksandar Mitrovic gaat in januari niet naar Napoli, zegt zijn zaakwaarnemer Nenad Jestrovic tegen Calcionapoli24. "Er werd nog niet geã¯nformeerd", bevestigde de Servische makelaar. "hij doet het seizoen sowieso uit bij Newcastle United."

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren