Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvolger van Aubameyang speelt voor Arsenal

Laatste update:
/
Het lijkt erop dat Real Madrid zich toch weer gaat melden voor David de Gea. Kasper Schmeichel staat bij Manchester United op de nominatie om zijn opvolger te worden, terwijl ook Joel Pereira eerste doelman kan worden. (Daily Mirror)
/
Toch maakt men zich bij Manchester United niet zo’n zorgen over de interesse van Real Madrid. The Red Devils zijn ervan overtuigd dat de Koninklijke niet genoeg geld heeft voor de komst van de Spanjaard. (ESPN)
/
Nu Pierre-Emerick Aubameyang naar Chelsea lijkt te verkassen, heeft Borussia Dortmund zich bij Arsenal gemeld. Olivier Giroud moet in Duitsland de opvolger worden van de Gabonees. (Daily Mirror)
/
Jack Wilshere heeft bij Arsenal te horen gekregen dat hij zal moeten vechten om zijn plek te verdienen. Het zorgt ervoor dat een transfer steeds waarschijnlijker begint te worden. (Daily Mirror)
/
Juventus gaat zich mengen in de strijd om Nemanja Matic. De Oude Dame gaat een bod van zo’n 46 miljoen euro uitbrengen op de middenvelder, die bij Chelsea overbodig is. (Daily Express)
/
Na het halen van Romelu Lukaku en Victor Lindelöf is Manchester United nog niet klaar op de transfermarkt. José Mourinho wil nog minstens twee spelers toevoegen aan zijn selectie. (Daily Mail)
Denk jij dat Pierre-Emerick Aubameyang komend seizoen voor Borussia Dortmund speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het ene gerucht op niks gebaseerd (aubameyang naar Chelsea) laten opvolgen door een gerucht gebaseerd op die onzin (giroud opvolger van Auba). Wat een verspilling van papier is de Daily Mirror eigenlijk.

15 juli 2017 om 20:23

Tjonge, daar heb je toch een goede punt. Bizar gewoon. Milleu organisaties, wie kent ze niet. Ze maken zich druk over alles en nog wat. Zoals peren-ijsjes die te snel smelten vanwege extreme hitte in Qatar. Arme nergers die dankzij Shell in een olie verontreinigd gebied moeten leven, ijsberen die het warm krijgen, skiërs die in het gras vast komen te zitten omdat de piste spontaan onder hen skilatten zijn weggesmolten. Etc, etc, etc. Maar ondertussen hebben milleu organisaties zich nooit drukgemaakt over tabloids die nepnieuws omtrent van voetballers verspreiden. Want man man man, wat worden er toch veel boompjes gekapt om al die kranten met nepnieuws te kunnen maken. Steeds. Maar. Weer.

Vermoiend, nog steeds niks bekend gemaakt over Bakayoko en de team vertrek naar oosten zonder een spits. Situatie van chelsea is best triest.

Vast staat dat Auba iig niet naar China gaat! Auba is bezig met.n transfer en t zal.niet Engeland maar Psg worden. Bvb wil.geen Giroud maar Morata. Met Augustijn en Isak hebben ze potentiële toppers.axhter de hand.

Waarom zou united de Gea verkopen. Hij is gelukkig en united heeft nou niet bepaald geld nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren