Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Napoli wil handtekening in Eindhoven nog voorkomen

Laatste update:
/
Real Madrid vraagt naar verluidt zestig miljoen euro voor Ángel Di María, maar Paris Saint-Germain heeft geen zin om zoveel geld te betalen. De kampioen van Frankrijk heeft nu het plan opgevat toptalent Marco Verratti plus een geldbedrag van tien miljoen naar Spanje te sturen. Als Real echter vasthoudt aan de vraagprijs van zestig miljoen, dan zal le PSG eerst spelers moeten verkopen. (Le 10 Sport)
/
VfB Stuttgart legt zich erbij neer dat Filip Kostic niet haalbaar is en richt zich op andere spelers. Het bedrag dat FC Groningen vraagt voor de Servische linksbuiten is de Duitsers te gortig en dus wordt er verder gekeken. De voornaamste kandidaat voor die Schwaben is nu Marco Fabián. De Mexicaans international, door Guadalajara verhuurd aan Cruz Azul, kwam deze zomer nog in actie op het WK in Brazilië. (ESPN Mexico)
/
Georginio Wijnaldum is mogelijk de volgende speler die na het WK een mooie transfer krijgt. Feyenoorders Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij hielden een nieuwe club over aan hun prestaties met het Nederlands elftal en er is nu ook belangstelling voor de middenvelder van PSV. Hoewel een akkoord met zijn huidige club over een nieuw contract heel dichtbij is, wil Napoli nog tussenbeide zien te komen. (Tuttosport)
/
Besiktas zou een bod van vier miljoen euro hebben uitgebracht op Robinho, maar de aanvaller lijkt niet naar Istanbul te verhuizen. “We weten hier niets van”, zegt zaakwaarnemer Marisa Ramos. “We hebben geen enkel contact met Besiktas gehad.” Adriano Galliani, vicevoorzitter van AC Milan, zegt wel een aanbieding van Olympiacos en enkele Braziliaanse clubs te hebben ontvangen voor Robinho. (Sky Italia)
/
Pablo Osvaldo heeft geen toekomst bij Southampton, maar een verkoop lijkt onmogelijk. De 28-jarige aanvaller staat in de belangstelling van Juventus, de club waarvoor hij vorig seizoen op huurbasis speelde, en Internazionale, maar die partijen zijn enkel geïnteresseerd in een huurdeal. Osvaldo heeft een aanbieding van Olympiacos overigens al afgeslagen. Simba ligt bij Southampton nog tot medio 2017 vast. (Metro)
Napoli zou een mooie club zijn voor Georginio Wijnaldum

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mooie club voor wijnaldum

31 juli 2014 om 10:23

Vindt je....? ik weet het niet. Zou er niet, als ie nog 1 jaar zo presteert, een nog mooiere club komen, of is Napoli de top voor hem?

31 juli 2014 om 10:29

napels is net onder de top. je kan beter niet gelijk naar een topclub gaan waar je op de bank gaat zitten. gwn naar napoli gaan en je best doen. dan kan je altijd nog de stap hogerop maken.

31 juli 2014 om 11:15

Alsof er een topclub is die Wijnaldum wil hebben.. Prima voetballer hoor maar wat zie jij als topclub dan? Real Madrid en Barca enzo? Voor Wijnaldum lijkt mij Napoli namelijk wel echt een topclub.

Het is overigens vind niet vindt vossing.

31 juli 2014 om 11:38

Sorry, "Export-Nederlander" , verleer mijn moerstaal.

Wijnaldum is typisch zo iemand die je het gunt!

Benieuwd naar wat de vraagprijs is voor eventueel belangstellende.
Hopenlijk blijft gini nog een jaar

Wijnaldum blijft gewoon bij PSV . Gaat een verbeterd contract tekenen dat hem tot 2018 aan de club zal binden.

31 juli 2014 om 10:44

waarom dan?
hij zei zelf dat ie bezig was met een nieuw contract, maar mocht er een mooie club langs komen dan was dat zeker een optie

Osvaldo moet verkocht worden. Het is een goede speler maar hij kan niet aarden in de PL. Hoewel hij misschien onder Koeman een nieuwe kans kan krijgen. Echt zonde van het geld geweest, deze speler!

Op zichzelf kunnen we wel een middenvelder verliezen. Voor de defensieve/controlerende posities zijn er genoeg gegadigden, zeker als Defour mocht komen. Zolang er maar een creatieve aanvallende middenvelder, een loper en een controleur op het middenveld staan, vind ik alles best.

Met de komst van een sterke defensieve middenvelder kun je met de punt naar achteren spelen. Dit heeft als voordeel dat in balbezit Hendrix en Defour beide goed betrokken kunnen in het aanvallende spel, naast de mogelijkheden via Arias en Willems. In elke positie zie ik graag een speler die een linie kan en durft op te schuiven, dus Hendrix die op het middenveld gaat spelen, Defour die de 16 eens opzoekt, De Jong die zich eens laat zakken om ruimte te maken voor bijv. Maher.
Nadeel is dat als een speler als Defour geblesseerd raakt en Schaars, Hendrix of Hiljemark zijn positie inneemt, dit direct risicovol is wegens gebrek aan (handelings)snelheid en cruciale persoonlijke fouten. Met de punt naar voren (maher op 10?) zou dan veiliger zijn om in een vaste tactiek te leren spelen. Vorig seizoen moest Cocu door blessureleed steeds zijn speelwijze aanpassen. Het lijkt me goed om nu te kiezen voor een vaste speelwijze en dit in te vullen met het beschikbare materiaal.

Zoet
Arias
Bruma
Hendrix
Willems
Maher
Defour
Hiljemark
Narsingh
De Jong
Depay
31 juli 2014 om 10:03

Met Defour in de punt naar achteren lijkt mij ideaal. Maar ik snap niet waarom je zegt dat je ook wel zonder Wijnaldum kunt, dat is toch juist de loper die je nodig hebt. Bovendien is hij als aanvoerder ook nog eens een aansprekende leider in en buiten het veld. Moet je bij vertrek ook weer wat op verzinnen. Ik hoop erg dat hij blijft. Napoli is ook weer niet zon aansrpekende club. Die toptransfer komt echt wel na dit seizoen zeker omdat dit seizoen (eindelijk) een topseizoen voor PSV belooft te worden.

31 juli 2014 om 10:45

Omdat Wijnaldum zowel op 10 kan spelen als in een meer controlerende rol. Voor beide posities zijn er voldoende alternatieven, dus is het interessant om voor hem te cashen en dit geld te gebruiken voor de dunner bezaaide posities.
Met Defour heb je ook een leidersfiguur in de gelederen.
Er is overigens wel een nadeel aan deze opstelling: er zijn maar 2 creatieve spelers in de persoon van Maher en Depay. De vraag is of dat voldoende is tegen de kleinere clubs die de linies meestal kort op elkaar laten spelen.

31 juli 2014 om 12:45

Vergeet niet dat Defour sowieso nog een schorsing gaat pakken, hele harde speler.

Jeetje wat moeten we met osvaldo pff thohir waar benje mee bezig

Verratti is (nog) niet goed genoeg voor Real. Dan zouden ze hem moeten verhuren. Vind Verratti + 10 miljoen overigens een beetje te weinig voor Di Maria, mag nog wel een miljoen of 20 bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren