Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Napoli moet 50 miljoen euro aan Athletic betalen

Laatste update:
/
Jordi Cruijff werkt ook volgend seizoen bij Maccabi Tel Aviv. Voorzitter Iakovos Angelidis verzekert dat de Nederlandse directeur zich voorbereidt op het komende seizoen. (ONE)
/
Ludogorets neemt waarschijnlijk afscheid van Jodi Lukoki en Virgil Misidjan. De aanvallers hebben geen basisplaats meer en lijken in de zomer te kunnen vertrekken. (Tema Sport)
/
Napoli zal in de zomer diep in de buidel moeten tasten voor Iñaki Williams. Athletic Club vraagt vijftig miljoen euro voor de jonge aanvaller. (Sky Sport Italia)
/
Francesco Acerbi kan een stap hogerop maken. De verdediger van Sassuolo wordt gevolgd door Internazionale, Everton en Schalke 04. (Corriere dello Sport)
/
Middlesbrough nam onlangs afscheid van Aitor Karanka en wil de Spanjaard graag vervangen met een grote naam. Ryan Giggs staat hoog op het verlanglijstje van de Engelse laagvlieger. (The Sun)
/
AC Milan wil Nicola Sansone terughalen naar Italië. De aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Sassuolo naar Villarreal en moet ongeveer twintig miljoen euro kosten. (La Gazzetta dello Sport)
Denk jij dat Iñaki Williams in de zomer een transfer gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

50 miljoen voor Williams? Wie is nou zo gek om dat te betalen?

5 mei 2017 om 16:21

Ik dacht dat deze speler wel over wat potentie beschikte. Maar dat valt blijkbaar dus wel mee?

5 mei 2017 om 16:45

Deze jongen heeft zeker potentie, maar hij is in mijn ogen zeker niet 50M waard.
Het is een jongen die met zijn snelheid veel gevaar kan brengen in het spel maar net zoals bij Neymar schort er af en toe wat aan zijn afronding.

Wat een geld voor deze speler . Ik denk dat de club hem niet kwijt wil en daarom zo'n bedrag vraagt want zijn contract looopt nog een paar jaar en hij kan volgend jaar ook altijd nog verkocht worden voor een leuk bedrag.

5 mei 2017 om 19:43

Ze kopen ook alleen Basken he... Een vervanger halen voor welke speler dan ook in het team van Bilbao is altijd lastig omdat hun keuzes zo beperkt zijn... Daarnaast is het een fantastisch jeugdproduct met veel potentie... Die 50 miljoen is de afkoopclausule

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren