Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Moyes zit PSV dwars in jacht op verdediger

Laatste update:
/
Er bestaat veel onduidelijkheid over de toekomst van Bastian Schweinsteiger. De middenvelder van Bayern München weet niet precies waar hij aan toe is onder Josep Guardiola en wordt in verband gebracht met andere clubs. "Ik adviseer hem om het gesprek aan te gaan", zegt erevoorzitter Franz Beckenbauer. "Hij kan mijn pad volgen. Tot zijn 32e bij Bayern blijven en dan afsluiten in de Verenigde Staten", aldus Kaiser Franz. (Focus)
/
Internazionale is naar verluidt afgehaakt in de strijd om Giannelli Imbula. De middenvelder is na de komst van Geoffrey Kondogbia niet langer nodig in het Giuseppe Meazza en daardoor ruikt Napoli nu zijn kans. De club van trainer Maurizio Sarri is op zoek naar een controleur en denkt dat Imbula minder hoeft te kosten dan Allan van Udinese. Om de nek van de Fransman hangt een prijskaartje van negentien miljoen euro. (Sky Italia)
/
PSV is niet de enige club die Diego Reyes wil overnemen van FC Porto. De negentienvoudig Mexicaans international is namelijk ook op het verlanglijstje van Real Sociedad-trainer David Moyes verschenen. De 22-jarige Reyes verruilde Club América uit zijn vaderland in 2013 voor Porto, maar heeft bij de Portugese topclub nog niet veel in de hoofdmacht gespeeld. Hij heeft concurrentie van onder meer Bruno Martins Indi. (Record)
/
Harry Redknapp raadt Charlie Austin aan een contract te tekenen bij Newcastle United. De 25-jarige aanvaller van Queens Park Rangers zou ook in de belangstelling staan van onder meer Chelsea en Liverpool. “Maar een transfer naar Newcastle zou het beste voor hem zijn. Hij schijnt in beeld te zijn bij Chelsea, maar daar zou hij niet in de basis staan. Hij speelt Diego Costa er toch nooit uit”, aldus Redknapp. (Daily Mail)
/
Mohamed Salah krijgt een nieuwe kans in Londen. Zijn avontuur bij Chelsea mislukte, maar op huurbasis bij Fiorentina liet de Egyptenaar zien dat hij zijn kunstjes nog niet verleerd is. West Ham United heeft nu bij de buren aangeklopt met de vraag of de aanvaller nogmaals te huur is. The Hammers willen wel een optie tot koop bedingen, mocht Salah een schot in de roos blijken. (Daily Mirror)
Diego Reyes is een waardige vervanger voor Karim Rekik

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat PSV deze verdediger erbij kan halen. Vorig jaar is het ook al niet gelukt en ik zie in hem een versterking. Hopelijk kan Guardado hem overtuigen om naar Nederland te gaan.

26 juni 2015 om 18:11

z'n zaakwaarnemer heeft al gemeld dat hij volgende week met Diego naar spanje gaat om het af te ronden.
Jammer zag Reyes graag komen en ik zie Moreno als 'onhaalbaar'.

26 juni 2015 om 18:23

Diego costa is toch best vaak geblesseerd?

26 juni 2015 om 18:44

Waar heb je het over?

26 juni 2015 om 20:01

Maak je niet druk.....andres regelt dit effe. In Mexico is Psv hot op dit moment. Real Sociedad...? Nee, kerel alles komt goed

26 juni 2015 om 20:06

Die hebben ze al ingezet als intercedent maar of die invloed genoeg is.
Die jongen kan trouwens beter in Nederland spelen om zich te ontwikkelen.

Westham is goed bezig deze window. Salah is een prima speler voor net onder de top. Bij Fiorentina kon hij mooi zijn ding doen en dat werd gewaardeerd. Met Payet erbij, 2 prima aankopen.

26 juni 2015 om 19:14

Wtf real sociedad in Spanje met die schijtcompetitie waar alleen barca en real meedoen of CL spelen en om t kampioenschap.
Sukkeltje dat het is

Die 2 zijn niet zo gemakkelijk te vergelijen
Rekik is in mijn ogen geen geweldige speler maar hij haalt er wel alles uit.
Wat overeind blijft is dat hij te veel fouten maakt.

PSV moet zoals ze de laatste jaren gedaan hebben, spelers van de binnenlandse markt kopen. Botteghin en Bjelland zijn goede opties. En Austin naar Newcastle zou goede optie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren