Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho werkt aan deal van 30 miljoen met Real

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur moet nog steeds rekening houden met het vertrek van Harry Winks. Een eerste bod van Valencia werd van tafel geveegd door José Mourinho, maar de Spaanse club geeft niet op in de strijd om de middenvelder. (Daily Mail)
/
FC Twente werkt mee aan een tussentijds vertrek van Lindon Selahi. De middenvelder, met een contract tot aankomende zomer in Enschede, wordt met name gevolgd door clubs uit België. (TC Tubantia)
/
José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op Éder Militão, die in januari al naar Londen zou moeten komen. Real Madrid vraagt minstens dertig miljoen euro voor de door Tottenham Hotspur begeerde centrumverdediger. (Daily Mail)
/
AC Milan wil Brahim Díaz definitief overnemen van Real Madrid. Beide clubs praten binnenkort over een permanente overgang van de dit seizoen verhuurde middenvelder. (Il Corriere dello Sport)
/
AC Milan onderzoekt daarnaast de mogelijkheden om Fikayo Tomori over te nemen van Chelsea. De verdediger, die geen basisplaats heeft onder manager Frank Lampard, staat voorlopig echter wel op een schaduwlijstje van de koploper in de Serie A. (Sky Italia)
/
Mounir El Allouchi heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende Turkse clubs. De middenvelder kan ook een nieuw contract tekenen bij NAC Breda, al hebben beide partijen nog geen akkoord weten te bereiken. (Voetbal International)
Zie jij Éder Militão naar Tottenham Hotspur vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan Spurs niet beter Tomori halen inplaats van Militao. Goedkoper, jonger en hij is London en de premier league gewend.

12 januari 2021 om 12:59

Denk niet dat hij goedkoper is en denk ook niet dat Chelsea hem zal laten gaan naar een rivaal.

12 januari 2021 om 13:36

Militao is nog steeds een heel groot talent. Hij is nog maar net 22 he.. ik denk juist dat Mourinho van hem een wereldverdediger kan maken! Vind het zo jammer dat hij zich niet doorontwikkelt bij Real. Ik denk dat dat komt door het wisselbeleid en gebrek aan vertrouwen bij Zidane. Los van dat heeft hij nog steeds enorm veel.potentie en is hij erg jong. Hij is snel, lang, sterk. Ik zie niet in waarom hij geen topverdediger zou kunnen worden met de juiste coaching.

12 januari 2021 om 17:03

Tomori is ouder dan Militao, is Engels en dus Home Grown, en zou van een Londense club naar een Londense "concurrent" gaan.. en jij denk dat ze daar minder dan 30 miljoen aan kwijt zijn?

Mili wie? Speelt toch echt nooit bij Real, waarom zou je er dan nog 30 miljoen voor neerleggen? Ik zou zeggen 15/20 miljoen geen cent meer. Voor 30 miljoen kun je toch wel verdedigers ophalen die wekelijks spelen en dus beter te beoordelen zijn?

12 januari 2021 om 14:12

Ja, Real gaat hem echt na een jaar voor minder dan 40% van zijn aankoopprijs verkopen.

12 januari 2021 om 14:51

Ik denk dat Real hem niet eens zal verkopen (misschien wel met terugkoopclausule). Wel is het mogelijk dat hij verhuurd word. Ik geloof dat hij er wel komt mits hij de juiste begeleiding krijgt.

12 januari 2021 om 15:57

Ik doel niet op Real, al zouden die er 80 miljoen voor vragen... Gaat mij erom wat Spurs ervoor zou willen betalen, je betaalt toch geen 30 miljoen voor een bankspeler met een verleden bij Porto.

12 januari 2021 om 14:38

Het is niet dat het een volslagen onbekende is natuurlijk. Heeft zich bij Porto gewoon al laten zien, Real heeft er 1,5 jaar geleden 50 miljoen voor betaald, dus 30 is geen raar bedrag.

12 januari 2021 om 17:05

Noem ze maar op.. spelers die wekelijks spelen, die 30 miljoen kosten en waarvan je zeker bent dat die het team direct beter maken. Ik zeg niet dat ze er niet zijn, maar over het algemeen zijn dat soort spelers niet op elke hoek te vinden en zijn ze daarom ook direct al weer duurder dan 30 miljoen.

Dertig miljoen is nog wel een aardig bedrag voor een talent dat vrijwel niet speelt bij Real Madrid, denk dat Tottenham beter een verdediger kan gebruiken die er echt meteen staat, dan een gokje wagen met een Militao. Maar je weet het natuurlijk nooit!

12 januari 2021 om 16:28

Hij heeft wel een erg sterk seizoen gedraaid bij Porto, waarmee die zijn transfer naar Real heeft verdiend. Het zou op zich geen slechte stap zijn naar Tottenham, al vrees ik dat het een gelijkaardige constructie als met Reguilon wordt, waarbij Real nog steeds de optie heeft om hem terug te halen.

Brahim Diaz definitief naar Milan zie ik graag gebeuren. Ook slim om deze transfer z.s.m. te regelen als de onderhandelingen met Hakan zo moeilijk blijven verlopen. Mocht de contractverlenging van Hakan niet goed komen zal Real waarschijnlijk meer vragen voor Diaz dus dat kan je maar beter voor zijn.

Mourinho die een bod van Valencia van tafel veegt. Volgens mij is het niet de taak van Mourinho om een bod wel of niet te accepteren.

Willen ze geen varane halen ipv militao. Varane mag mee voor 20mil.

Een goede centrale verdediger kunnen ze bij de spurs wel gebruiken, aangezien ze wel heel makkelijk goals tegen krijgen in de laatste minuten de laatste tijd !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren