Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho is Barcelona te snel af in transferjacht

Laatste update:
/
Sol Campbell zegt voor zijn eerste klus als trainer te staan. De oud-verdediger van onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur wil niet prijsgeven om welke competitie of club het gaat. (The Times)
/
Lazio zet Filip Djordjevic in de etalage. De club uit Rome wil hem in januari laten gaan en vervangen door Gianluca Lapadula van AC Milan. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United leidt de race om de handtekening van Valencia-rechtsback João Cancelo. Ook Barcelona heeft interesse in de 23-jarige verdediger. (Marca)
/
Als het aan de Braziliaanse legende Ronaldo ligt, doet Real Madrid spoedig zaken met Liverpool. Volgens Ronaldo zou Philippe Coutinho een fantastische speler zijn voor de Spaanse supermacht. (El Transistor)
/
Vladislavs Gutkovskis, ‘de Witte Lukaku’, staat in de belangstelling van Middlesbrough. De 21-jarige Let van Termalica maakte dit seizoen al vijf doelpunten in twaalf wedstrijden. (Clubcall)
/
De positie van Frank de Boer bij Internazionale staat onder druk. Wanneer hij niet snel beter gaat presteren met zijn ploeg, wil Inter hem ontslaan en vervangen door Fabio Capello. (CalcioNews24)
Doet João Cancelo er goed aan naar Manchester United te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk wel dat cancelo naar Barca gaat.

Filip Djordjevic zou interesse genieten van Olympique Lyon. Paul Georges Ntep (rennes) lijkt geen optie meer voor Lazio. (calciomercato.com)

Cancelo zou wel zalig zijn dan kan Darmian naar Inter.

Rudi Garcia, Stefano Pioli, Francesco Guidolin en Fabio Capello worden gelinkt aan Internazionale. [corriere della Sera]

Hij is geen rechts back niet meer kan niet verdedigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren