Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mourinho baalt en vreest vertrek belangrijke pion

Laatste update:
/
Warner Hahn krijgt komend seizoen opnieuw de kans om zich te bewijzen bij Feyenoord. De doelman wordt dit jaar verhuurd aan PEC Zwolle en maakt een goede indruk. 'Hij staat nog twee jaar onder contract bij Feyenoord", zegt technisch directeur Martin van Geel, die in Hahn in eerste instantie een uitstekende back-up ziet van Kenneth Vermeer. Kostas Lamprou mag waarschijnlijk transfervrij weg. (FOX Sports)
/
Eric Botteghin vertrekt aankomende zomer waarschijnlijk uit Groningen. De club moet verkopen omdat het contract van de Braziliaan in 2016 afloopt en de verdediger liet eerder al weten open te staan voor een transfer. Inmiddels is de eerste mogelijke vervanger in beeld: Mads Fenger. De 24-jarige Deen is momenteel actief voor Randers FC en zou ongeveer acht ton moeten kosten. (Ekstra Bladet)
/
José Mourinho vreest voor een vertrek van Branislav Ivanovic. Chelsea biedt de verdediger weliswaar een nieuw contract aan, maar omdat Ivanovic inmiddels 31 jaar oud is, kan hij maar voor een jaar bijtekenen. Mourinho is bang dat de Serviër dan liever voor meerdere seizoenen bij Paris Saint-Germain zal gaan tekenen. PSG heeft naar verluidt 21 miljoen euro over voor Ivanovic, die nu nog tot medio 2016 vastligt bij Chelsea. (Daily Express)
/
Simon Kjaer laat Lille na twee jaar achter zich, zo is de verwachting. De verdediger is in de afgelopen maanden al met verschillende clubs in verband gebracht en ook Liverpool heeft nu belangstelling. Zondag zat er een scout van the Reds op de tribune van het Grand Stade Lille Métropole, om de 25-jarige Kjaer aan het werk te zien in de thuiswedstrijd tegen Stade Rennes. Divock Origi, die in de zomer naar Liverpool gaat, maakte in dit duel overigens een hattrick. (Daily Star)
/
Tim Sherwood hoopt dat Scott Sinclair langer bij Aston Villa kan blijven. De vleugelaanvaller wordt sinds januari gehuurd van Manchester City. "Of hij hier een toekomst heeft? Als Scott op deze manier doorgaat, absoluut", zegt Sherwood. "Maar hij wil uiteraard in de Premier League blijven spelen, dus we zullen hierover gaan praten als we veilig zijn." Villa hangt in de degradatiezone rond. (Sky Sports)
Chelsea moet Branislav Ivanovic een meerjarig contract aanbieden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ivanovic is een ontzettend ervaren en straft verdediger die zijn goaltjes meepikt! Honderd procent houden, ik zou zo snel geen betere en haalbare vervanger kunnen bedenken.

16 maart 2015 om 12:54

Maar 21 miljoen is wel een mooi bedrag om daarmee een nieuwe rechts back te kopen.

dat zou inderdaad een groot gemis zijn voor Chelsea. Gewoon een uitzondering maken en een 2 a 3 jarig contract geven, lijkt mij toch de beste oplossing voor beide partijen!

Gewoon een meerjarig contract geven. Als de aanvallers het laten afweten staat iva er altijd :D

Ivanovic is op dit moment top 3 beste verdediger op deze aardbol. Chelsea is gek als ze hem niet voor nog paar jaar vastleggen

16 maart 2015 om 01:25

Chelsea voert een beleid dat alle spelers boven de 30 iedere jaar eeen 1-jarige contract krijgen om zich op die manier steeds weer te bewijzen dat zij een contract verdienen. Ik vind dit een achterlijke regel. Sommige spelers verdienen het gewoon om meer dan een 1-jarige contract te krijgen.

16 maart 2015 om 11:44

Jawel, maar aan de andere kant is het gewoon logisch. Hoe ouder spelers worden hoe minder er van over blijft, maar 31 jaar kan je nog wel een twee/drie-jarig contract tegen aan knallen.

16 maart 2015 om 13:22

Voor sommige spelers is dit zeker effectief, maar ja mensen zoals een staat van dienst als John Terry bijvoorbeeld vind ik dat je uitzonderingen moet maken. Daar vind het maar niets.

It would make no sense aangezien de deal met Daniel Alves zo goed als done was? Waarom nog Ivanovic erbij.

16 maart 2015 om 03:05

Dat was maar een gerucht, nooit bevestigd doir PSG en alves heeft het zelfs ontkent. Het nieuws kwam van de spaanse roddelkrant marca.

16 maart 2015 om 07:04

Daarom, "it would make no sense".

16 maart 2015 om 07:06

Marca vind ik een smerige krant net als the sun die troep verspreidt.

16 maart 2015 om 16:53

It does not make sense*

On: denk niet dat hij weg gaat, is nog erg belangrijk, en ze zullen hem helemaal niet aan PSG verkopen.

16 maart 2015 om 17:24

Oi Oi, ben ik weer blind gaan typen zonder mijn spelling te controleren?

Als Ivanovic naar PSG gaat dan hebben ze waarschijnlijk de sterkste verdediging van de wereld.

Ik wist al dat ze niet helemaal lekker waren daar bij PSG, maar 21 mil voor een 31 jarige met een 1 jarig contract!? Die moeten snel in een inrichting opgenomen worden.

Als ze echt 21 miljoen bieden moeten we hem toch verkopen denk ik. Het is een geweldenaar en ik zal hem dan ook zeker missen, maar zo'n bod niet accepteren is gewoon geld weggooien. Het is ook zo dat onze verdediging vrij langzaam is, dus een mindere maar snellere back hoeft niet perse een achteruitgang te zijn voor ons.

Ik heb nog nooit gehoord van mats fenger. Iemand die me wat meer kan vertellen of hij 8 ton waard is?

Tweente haal Lamprou ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren