Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mogelijk snel plek voor De Boer in Premier League

Laatste update:
/
We vragen ons af of Arsenal al contact heeft opgenomen met de zaakwaarnemer van Grzegorz Krychowiak. Volgens Cezary Kucharski is daar geen sprake van, maar het heeft er toch echt alle schijn van dat the Gunners van plan zijn om de Poolse middenvelder in januari weg te plukken bij Sevilla; de Engelse grootmacht is naar verluidt bereid om te voldoen aan de vastgelegde afkoopsom van dertig miljoen euro. (Metro)
/
FC Groningen heeft interesse in May Mahlangu, maar het is nog maar de vraag of de 25-jarige middenvelder haalbaar is. De Zuid-Afrikaans international staat namelijk ook in de belangstelling van Panathinaikos en die club zou de speler al een contract hebben voorgelegd. Mahlangu staat onder contract bij IFK Göteborg en is in januari transfervrij. Hij werd in 2011 nog gelinkt aan Ajax en Feyenoord. (NovaSport FM)
/
Tottenham Hotspur nam vorig seizoen contact op met Frank de Boer, maar koos uiteindelijk voor een samenwerking met Mauricio Pochettino. Daar baalde De Boer van: hij gaf onlangs toe dat hij waarschijnlijk wel was vertrokken als Tottenham concreet was geworden. Mogelijk komt er nu een nieuwe kans voor de oefenmeester, want Pochettino moet vrezen voor zijn ontslag op White Hart Lane. (Diverse Engelse media)
/
Tottenham stelt dit seizoen erg teleur en verloor zondag nog met 1-2 van Stoke City. Veel supporters zijn Pochettino al helemaal zat en schreeuwen om het ontslag van de Argentijn, die in de zomer overkwam van Southampton. De bookmakers maken het inmiddels mogelijk om geld in te zetten op een gedwongen vertrek van Pochettino en mocht hij inderdaad ontslagen worden, dan zal De Boer ongetwijfeld weer in beeld komen. (Diverse Engelse media)
/
Het blijft voorlopig nog even onzeker wat er met Thomas Vermaelen gaat gebeuren. De Belgische verdediger werd in de zomer overgenomen van Arsenal, maar is niet fit en Vermaelen heeft nog geen minuut gespeeld in de hoofdmacht van de Catalanen. Er wordt beweerd dat de voormalig Ajacied binnenkort een operatie zal ondergaan, maar deze berichten worden nog niet bevestigd door de clubleiding van Barça. (La Vanguardia)
Denk je dat Frank de Boer naar Tottenham Hotspur zou willen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet je niet meer willen als deBoer zijnde.....trainers kerkhof bij Tottenham

10 november 2014 om 10:09

Idd wilde ik net posten, gewoon wachten op een stabiele club.

10 november 2014 om 10:27

Denk dat hij beter kan gaan voor de positie van Rodgers, die zit daar ook niet lang meer

10 november 2014 om 10:33

Of gewoon lekker blijven en Nouri cherny muric en de andere talenten inpassen in het eerste, als hij dan kampioen wordt is echt de kers op de taart.

10 november 2014 om 10:54

En dan? Weer toezien hoe je halve team wordt weggekocht om opnieuw te kunnen beginnen? Die lafheid om te handelen moet De boer ook volledig de neus uit komen

10 november 2014 om 10:55

Dat lijkt mij ook het beste! DeBoer is nog lang niet klaar in Amsterdam....helemaal Europees niet!

10 november 2014 om 10:59

In Engeland valt weinig eer te behalen! Zie Tottenham en Liverpool na het verkopen van Bale en Suarez hebben beide clubs voor vele tientallen miljoenen speler gekocht maar ook dat is geen garantie voor succes!

10 november 2014 om 11:35

Ik zie hem heel graag als opvolger van Wenger, samen met Bergkamp natuurlijk.

10 november 2014 om 13:56

Nu je 't zegt Highclass.. dat zou inderdaad fantastisch zijn.

10 november 2014 om 17:10

Jij begrijpt het.. ik denk ook dat Frank de Boer over 2 of 3 jaar met die A1 jeugd aan de slag wil!!
Bovendien is het bij Spurs een trainerskerkhof en totaal niet fijn om daar te werken lijkt me zo...

Ik zie het niet gebeuren dat Frankie naar Spurs gaat en een andere trainer zijn werk bij Ajax gaat afmaken en de show gaat stelen met die jeugdproducten!

Als de Spurs zo door blijven gaan, zal er een nieuwe kerkhof aangelegd moeten worden. Man, wat een wanbeleid is het toch. Zo krijgt een trainer nooit de tijd om zijn filosofie door te voeren op het eerste elftal. Tuurlijk zijn de resultaten niet goed, maar Poch heeft vooral het middenveld en aanval staan. Dat het nog niet loopt is een tweede, maar dat vergt helaas tijd. Achterin blijft het een probleem, ondanks aankopen als Dier en Fazio. Seizoen op seizoen blijft de verdediging de achilleshiel van het team.
Het enige pluspunt tot nu toe is Mason.

Of De Boer wel de juiste trainer is? Ik betwijfel het. Ook omdat je te maken krijgt met vedettes, status en dat is toch wel heel wat anders dan El Hamdaoui. Allereerst zal Poch meer tijd gegund moeten worden om zijn visie over te brengen.

10 november 2014 om 10:01

Wel makkelijker door het weerzien met Eriksen en Vertonghen, maar inderdaad nooit heen gaan zolang Levy en zijn beleid daar zit.

10 november 2014 om 10:46

Geloof dat Levy de club te koop heeft staan maar iig wil hij er van af. Maar dan komt er een ongeduldige sjeik voor in de plaats dus schiet hij er niks mee op. Zou er niet aan beginnen. De jeugdspelers volgend seizoen inpassen, kampioen worden en met een ronde cirkel vertrekken lijkt mij het beste.

Eerste wat bij mij opkwam was 'voetbal Kerkhof'. Zowel trainers als spelers worden hier verkeerd gebruikt en bar weinig kansen gegeven. Levy is de grootste geld verspiller hier in. Hij vond Lamela zijn topaankoop en zit als een klein kind er alles aan te doen om dit toch nog waar te maken. Pochetinni is er ook deels voor aangenomen....

Zolang het beleid niet aangepast word, zou ik er als trainers en speler niet heen gaan. Tottenham is gestagneerd en zit eerder tegen een depressie aan dan elevatie. Spelers zagen het als opstapje naar de echte top, maar na Bale is er niemand die daarvoor in aanmerking komt.

Spelers die geen echte winnaars zijn gewoon de deur uit zoals Lamela, Adebayor, Towsend en het proberen met nieuwe spelers/talenten en een coach met een visie die minimaal 2 jaar krijgt om iets te proberen met als doelstelling top 9 wat wel haalbaar moet zijn.

10 november 2014 om 10:16

De enige speler die naar de echte top kan is Lloris. Die laat wekelijks zien dat hij fenomenaal is. Dit valt echter in het niets door de kinderlijke fouten die de 10 spelers voor zich maken.

De bezem moet door de selectie, omdat er teveel spelers van hetzelfde kaliber zijn ofwel dat ze niet goed genoeg zijn. Zondag kreeg Kane de voorkeur in de spits boven Adebayor en Saldado en hopelijk blijft hij de voorkeur houden. Op het middenveld is Mason een basisspeler na zijn debuut tegen Arsenal. Beide eigen jeugd en ik zou ook heel graag Carroll op het middenveld willen zien. Helaas nu uitgeleend aan Swansea.

10 november 2014 om 10:23

Inderdaad, beste periode om talenten te testen is in een dip en dan zullen er ook meer sprongen in hun ontwikkeling maken. Zie Sterling en een Januzaj plus de rest die van Gaal nu laat debuteren. Publiek vind dit ook nog eens geweldig, want het geeft hoop voor de toekomst.

Hij kan beter op z'n plek blijven, gezien het wanbeleid bij Spurs.
Denk dat De Boer misschien ook wel geneigd is te wachten tot hij met de zogenoemde megatalenten van de A1 in het 1e kan werken.

Wat valt er te winnen bij Spurs voor de boer? Het beste wat je kan halen is top 4. Je speelt nooit om de prijzen mee, lijkt me niks voor de Boer.

De Boer moet niet naar de Spurs gaan, is de laatste jaren nou niet echt een stabiele club gebleken.
Blijf nog minimaal een jaar bij Ajax, en maak het proces rond met het inpassen van de talentvolle a jeugd jongeren. Wanneer je met dat team kampioen wordt komen de echte topclubs wel, heb sterk het gevoel dat het succes van de jaren negentig dichterbij is dan lang gedacht. En dan bedoel ik succes in het huidige tijdsbeeld van geldstromen en dergelijke, een kwart finale CL staat nu bijna gelijk aan een finale plaats in de jaren negentig.

Maar bij de A1 lopen echt een paar talenten met zoals Cruijff zegt hele grote mogelijkheden, hoop dat de Boer gewoon blijft en het karwei echt afmaakt. Maarja als hij ervoor kiest om te gaan, gun ik hem ook al het goeds.

ik zou het niet doen als ik Frank de Boer was, Spurs is echt echt een bagger team geworden.
lekker naar Arsenal of Dortmund gaan.

wenger zit er voorlopig nog wel.
Klopp gaat naar Man city...met Dortmund valt geen eer meer te behalen
dan kan Frank naar Dortmund.

klinkt niet gek toch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren