Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Milan aast op peperduur toptalent van buurman Inter

Laatste update:
/
Jamie Carragher verwacht dat Lucas Leiva deze zomer nog zal vertrekken bij Liverpool. Een basisplaats lijkt er niet in te zitten voor de middenvelder, die in verband wordt gebracht met clubs van binnen en buiten de Premier League. “Ik ken hem goed en hij is geen speler die op de bank kan zitten. Lucas moet zelf beslissen, maar ik denk dat hij weg zal gaan”, zegt Carragher, die bij Liverpool nog samenspeelde met Lucas. (Daily Mirror)
/
Bayern München laat Mario Götze niet gaan. Algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge herhaalt dat de aanvallende middenvelder dit seizoen in Beieren blijft: “Ik heb vorige week gezegd dat Mario een beslissing moet nemen en hij heeft de club laten weten dat hij wil blijven, dat hij wil blijven vechten. Als hij met zo’n initiatief komt, dan is het voor ons ook klaar”, klinkt het. Josep Guardiola liet ook al weten dat de Duitse WK-held zal blijven. (Kicker)
/
AC Milan heeft een opmerkelijk plan. Sinisa Mihajlovic vindt zijn middenveld nog niet sterk genoeg en zou graag de beschikking krijgen over Mateo Kovacic, die momenteel nog bij Internazionale speelt. Het 21-jarige toptalent werd deze zondag echter ook met Real Madrid in verband gebracht, dus het is de vraag of Milan nog wel een kans maakt. (La Gazzetta dello Sport)
/
Crystal Palace wacht op een belletje van Tottenham Hotspur. The Spurs hebben Roberto Soldado eindelijk verkocht aan Villarreal en zullen de ontvangen miljoenen gaan gebruiken om te proberen om Yannick Bolasie binnen te halen. De 26-jarige aanvaller van Palace heeft al aangegeven dat hij naar Tottenham wil verhuizen. De aanval van de selectie van Mauricio Pochettino wordt ook versterkt met Clinton N’Jie van Olympiqye Lyon. (Daily Mirror)
/
Romulo maakte in het afgelopen seizoen deel uit van de succesvolle selectie van Juventus, maar door blessureleed speelde hij nauwelijks. De Braziliaanse vleugelspeler werd gehuurd van Hellas Verona en is nu teruggekeerd bij die club. “Of hij blijft? Op het moment liggen alle scenario’s open. Het belangrijkste is dat hij nu goed kan trainen en fit kan worden voor het nieuwe seizoen”, zegt zaakwaarnemer Alex Firmino. (Sky Italia)
Mateo Kovacic past beter bij...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zojuist stond er een bericht dat real madrid hem had gekocht voor 35 miljoen. Snap er niks meer van.

16 augustus 2015 om 15:30

Precies nico

16 augustus 2015 om 15:47

Plot twist: ze gaan hem kopen van real...

16 augustus 2015 om 20:18

Hahahaha dat zou wat zijn zeg. Maar nee, dit is onzin. Als Inter dit zou doen dan eisen de supporters het hoofd van Thorir

Jaja, en Real Madrid heeft hem net vijf minuten geleden gekocht..

Alsjeblieft Pochettino koop hem niet. Dit zou dus echt weer een Spurs aankoop zijn. Te veel geld voor een matige speler.

Mihajlovic is een groot fan van Mateo. Denk alleen dat ze idd te laat zijn nu.

Wat is dit nou weer Voetbal Zone eerst koopt Real Madrid voor 35 miljoen deze speler.

En even laten heeft AC Milan ineens interesse.

La Gazette melde net zelf dat Inter en Real Madrid elkaar hadden gevonden en een akkoord hadden voor 30 tot 35 miljoen euro ?

Inter laat Kovacic echt niet naar hun rivaal gaan. Dat zie ik dus nooit gebeuren. Ik denk dat hij eerder naar Madrid gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren