Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Messi heeft genoeg gezien van drie ploeggenoten

Laatste update:
/
Jeremain Lens heeft zijn zinnen gezet op een langer verblijf bij Fenerbahçe. De aanvaller zegt ‘nog jaren’ bij de Turkse topclub te willen spelen. (Officiële website Fenerbahçe)
/
Paris Saint-Germain is bereid om liefst zestig miljoen euro voor Marcos Llorente neer te tellen. De middenvelder van Real Madrid maakt indruk op huurbasis voor Alavés, maar Zinédine Zidane weet nog niet wat hij met hem aanmoet. (Marca)
/
Als het aan Lionel Messi ligt, krijgen André Gomes, Jérémy Mathieu en Denis Suárez voortaan een plek op de bank. De Argentijnse sterspeler heeft dat verzoek bij trainer Luis Enrique neergelegd. (Don Balón)
/
Manchester City heeft de beste papieren om Alexis Sánchez komende zomer binnen te halen. Manager Josep Guardiola en de Chileense aanvaller kennen elkaar nog van hun gezamenlijke tijd bij Barcelona. (Cooperativa)
/
Voor Franck Kessié zijn er de nodige opties komende zomer. Ook Liverpool ziet de komst van de Ivoriaanse middenvelder van Atalanta wel zitten, maar er is concurrentie van AS Roma, Chelsea, Juventus, Manchester United en Tottenham Hotspur. (RAI Sport)
/
Ronald Koeman houdt er rekening mee dat Ross Barkley zijn contract niet verlengt en dus verkocht wordt. Robert Zulj van Greuther Fürth is komende zomer transfervrij en daardoor interessant voor Everton. (Goal)
Denk jij dat Lionel Messi daadwerkelijk zoveel invloed heeft op de opstelling?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elke week lezen we weer eens over verzoeken van Messi. Of het nou waar is of niet, iedereen ziet dat Gomes en Mathieu het niveau gewoon niet aan kunnen. hoewel ik vind dat Denis wel een balletje kan trappen. Ik kan niet wachten tot volgend seizoen, zonder Enrique ! ik weet dat die man de treble heeft gepakt, maar hij begint door te draaien met zijn opstellingen en wissels.

Ik heb wel van meer spelers genoeg gezien. Als het aan mij ligt vertrekken Ter-Stegen, Mathieu, André Gomes, Denis (op huurbasis), Arda en Digne

10 april 2017 om 15:31

Ter Stegen is meer dan welkom bij Man City!! Pep moet met deze opstelling komen volgend seizoen, want dan draait Man City mee om de titel.

Ter Stegen
Bellerin
Kompany
Stones
Gaya/Mendy
De Bruyne
Gündogan
Silva
Sterling
Jesus
Sane
10 april 2017 om 15:46

Waardeloze keeper en ik denk al helemaal voor de Premier League

10 april 2017 om 16:17

Ligt elke keer al voordat er geschoten wordt is gewoon een zeer matige keeper.

10 april 2017 om 21:23

Ter Stegen is een prima voetballende keeper, er zijn weinig keepers die beter zijn voetballend. weliswaar wisselvallig afgelopen tijd, maar ik zie momenteel geen andere betere opties
Denis Suarez is een topper, maar denk dat hij geduldig moet voordat hij een vaste waarde gaat zijn.
Mathieu, Andre Gomes, Arda, Digne, Alcacar, wil ik graag bedanken voor hun diensten.
Sergi Roberto mag voorlopig nog blijven maar zeker niet als rechtsachter daar is hij te kwetsbaar.

Ter Stegen
Mascherano
Pique
Umtiti
Fabinho
Busquets
Coutinho
Alba
Messi
Suarez
Neymar
10 april 2017 om 21:40

Voetballend valt het echt reuze mee. Wacht vaak te lang en durft niet vaak risico te nemen met de inspeelpass, iets wat bijvoorbeeld Cillessen veel beter doet. Ik zie toch liever De Gea, Donnarruma, of Diego Alves komen

Ongeacht of ze inderdaad het niveau niet halen is dit bericht bizar. Waarom zou hij dat mogen bepalen.

10 april 2017 om 16:13

Ja, ongeacht wel of niet, iedereen ziet dat ze het niveau niet, of iig nog niet hebben. Spelers van dat niveau zijn leuk als opvulling, maar er speelt er standaard minimaal 1 van. Daar ga je de oorlog niet mee winnen. Van een middenveld met xavi, buquets iniesta naar busquets, suarez, gomez.. dan weet je toch vooraf al dat je het lastig gaat krijgen. Zeker als je ook nog Mathieu centraal hebt staan.
Of messi dit nou zegt of de vuilnisman, het is gewoon de waarheid.

Whahahaha ik kan niet meer.dit is de zoveelste keer dat ze met dit soort onzin berichten komen.blijkbaar bepaald messi wie er op de bank moeten zitten,wie er weggaan en wie er gehaald moeten worden.ach ja dan heeft barca geen trainer en sportdirecteur meer nodig,messi kan beide functie prima invullen.

Haha. Als je alle tabloids moet geloven blijft Messi ondertussen alleen over joh. Geloofwaardig hoor

Och wat hoop ik dat Lens blijft. Zonder Lens zijn we waardeloos en verliezen we punten.

Over Messi, hij is nog steeds een geweldige speler maar dat betekent niet dat hij mag bepalen wie blijft en wie niet. Neemt niet weg dat ik hem gelijk geef, Denis, Mathieu en Gomes vallen tegen. Als dat de toekomst van Barca is heb ik zwaar medelijden met ze. Je hebt geweldenaren als Neymar en Messi, en je hebt spelers die tekort komen voor het niveau als Gomes en Mathieu...

Enkel Gomes valt door de mand, Mathieu is een back-up die gehaald werd in een tijd dat er niet veel andere alternatieven beschikbaar waren en gaat zn contract dus uitzitten, maar als back-up CV doet hij het meestal "goed genoeg". Ook Denis doet het prima als jonge invaller. Lucho maakte gewoon de fout om deze drie in de basis te droppen in deze cruciale eindfase van het seizoen. Eã©n van deze drie in de basis zetten was perfect geweest (om te roteren) maar alledrie samen was vragen om problemen. Of Denis of Gomes, niet en - en terwijl je Iniesta op de bank hebt. Beter iets sterker basis starten en dan vanaf minuut 60 roteren en verder met de handrem op spelen terwijl je voorstaat dan dat heel de ploeg volle gas moet 90 minuten lang omdat je te zwak gestart bent en iets goed te maken hebt...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren