Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Messi geeft Barça opdracht tot uitgaande transfer

Laatste update:
/
Marquinhos heeft naar verluidt een aanbod van Paris Saint-Germain om zijn tot 2019 doorlopende contract te verlengen afgeslagen. De Braziliaan hoopt dat Barcelona aankomende zomer concreet wordt. (Sport)
/
Antonio Conte heeft een aantal eisen voordat hij zijn contract wil verlengen. De Italiaan wil dat zijn transferclausule niet hoger wordt dan vijftien miljoen en verwacht daarnaast de komst van Romelu Lukaku, Ryan Bertrand en Alexis Sánchez. (Tuttosport)
/
Lionel Messi heeft naar verluidt genoeg gezien van André Gomes. De Argentijn schijnt Barcelona opgedragen te hebben om de Portugees in de zomer van de hand te doen. (Daily Express)
/
Roman Weidenfeller hoopt nog een jaar langer door te kunnen gaan bij Borussia Dortmund. De ervaren sluitpost vervult graag de rol van reservedoelman achter Roman Bürki. (BILD)
/
Stephan El Shaarawy krijgt er wellicht een nieuwe werkgever in de Serie A bij. Torino kijkt of er mogelijkheden zijn om de aanvaller over te nemen van AS Roma. (Diverse Italiaanse media)
/
Juventus heeft de beste papieren om Alex Meret te strikken. La Vecchia Signora lijkt zo onder meer Bayern München, Internazionale, Napoli, Chelsea en AS Monaco af te troeven. (Diverse Italiaanse media)
André Gomes is niet goed genoeg voor Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn god, er wordt hier gedaan alsof Messi directeur, volledige technische staf en voltallige selectie is.

Aan de andere kant, hij zou wel een punt hebben. Ik vind het echt een matige speler. Goed voor middenmoot, maar voor Barcelona toch absoluut niet voldoende.

Ja natuurlijk zijn het de wandelgangen en ja, het meeste is grote onzin in de wandelgangen. Maar dit is niet de eerste keer dat er wordt geschreven dat Messi invloed zou hebben/willen uitvoeren in het transferbeleid van Barcelona. En Messi kunnen bij Barcelona natuurlijk niet zomaar negeren. Dus ik heb mijn bedenkingen. En daarbij is André Gomes natuurlijk niet een speler die het niveau van Barcelona flink omhoog haalt.

31 maart 2017 om 18:45

En elke keer weer zegt Messi weer dat het de taak van het bestuur is en dat hij zich alleen met voetbal bezig houdt, maar nee hoor; de pers moet blijven schrijven dat Messi de touwtjes in handen heeft bij Barcelona. Ik denk dat als Messi de baas was geweest, Luis Enrique in januari 2015 was opgerot (gelukkig hebben zij het bijgelegd).

Nou ik hoop dat messi dat heeft gezegt want gomes is het gewoon niet maar ik hoop voor hun dat het bestuur dat ook al heeft gezien

André Gomes + 30 miljoen voor Thiago van Bayern... Ik vind nog steeds dat hij terug moet naar Barca hij was en is nogsteeds de ideale opvolger van Xavi

31 maart 2017 om 20:32

Grapje zeker? Bayern gaat zijn beste middenvelder echt niet verkopen voor een Andre Gomes en een magere 30 miljoen.

31 maart 2017 om 20:43

Zou ook gewoon weggelachen worden bij Bayern. Een flop+ 30 miljoen voor mits fit, een van de beste middenvelders ter wereld, met potentie.

31 maart 2017 om 21:33

Haha 30m en Andre gomes? Hoezo zou Bayern zo'n matige middenvelder ruilen voor Thiago en met 30m koop je geen waardige opvolger.

Bertrand heeft toch ook eerder voor chelsea gespeeld?

1 april 2017 om 01:10

Yes! Zal wat zijn samen met Lukaku deze zomer

ik kan me dat heel goed voorstellen dat messi dat vind.

het is zooo frustrerend om iemand in je elftal te hebben die het niet aankan. die niet mee kan gaan met het hoge niveau.

elke keer als ik barcelona kijk, dan kan ik me behoorlijk irriteren aan Gomez. die elke wedstrijd 5 keer van 30 meter schiet, en nooit het doel raakt.

ik zou Gomez en Rafinha inruilen voor Douglas Costa. en nog 20 miljoen bijleggen.

Thiago + Verrati en Devensieve versterkingen en ze zijn weer onaanklopbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren