Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Marcel Brands wil wederom toeslaan bij Real Madrid

Laatste update:
/
Lucas Torreira is in vergevorderde gesprekken met Fiorentina over een zomerse overgang. De middenvelder van Arsenal komt op huurbasis uit voor Atlético Madrid, waar de Uruguayaan vooralsnog geen potten kan breken. (The Sun)
/
Barcelona heeft interesse in Juan Bernat. Het contract van de linksback van Paris Saint-Germain loopt in de zomer af, waardoor de Spanjaard een interessante optie is voor de in financieel noodweer verkerende Azulgranas. (AS)
/
Marcel Brands wil na James Rodríguez ook Lucas Vázquez transfervrij binnenhalen voor Everton. Hoewel Real Madrid wel een poging heeft gedaan het aflopende contract te verlengen, zinspeelt de vleugelaanvaller op een vertrek bij de Koninklijke. (The Sun)
/
Marcos Alonso is niet langer uit op een vertrek bij Chelsea nu Thomas Tuchel het in hem ziet zitten. De veelzijdige linkspoot wil zijn huidige overeenkomst graag met een seizoen verlengen. (Daily Mail)
/
Ivan Toney heeft zich in de kijker gespeeld bij Leicester City. De spits, die nog tot juni 2025 onder contract staat bij Brentford, werd eerder al gelinkt aan West Ham United. (Daily Mirror)
/
Wolverhampton Wanderers is in de zoektocht naar defensieve versterkingen uitgekomen bij Odilon Kossounou. De centrale verdediger van Club Brugge moet 23 miljoen euro kosten en staat ook in de belangstelling van onder meer Internazionale en AC Milan. (The Sun)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima hoor Brands alleen salaris betalen, als het niks word kan je hem jaar erop verkopen maar hij vraagt volgens mij veel salaris, is hij dat waard?

21 februari 2021 om 09:34

Transfervrije spelers vragen normaliter een hoge tekenbonus omdat de desbetreffende club geen transfersom hoeft te betalen. Al ligt dat natuurlijk wel lager als een transfersom, maar je betaald niet alleen zijn salaris.

Goede toevoeging voor het team van Everton. Maar toch kopen ze allemaal spelers die een "6'je" of "7'tje" waard zijn. Daardoor gaan ze de aansluiting bij de échte top missen helaas.

21 februari 2021 om 14:02

Die ga je sowieso missen. Clubs als Chelsea, City en United hebben veel meer financiële mogelijkheden s Everton

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren