Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Mandzukic kan na komst Higuaín naar Engeland

Laatste update:
/
AC Milan is de nieuwe favoriet om Juan Cuadrado over te nemen van Chelsea. Juventus richt zich op andere spelers en Milan is nu al in gesprek met Chelsea over de Colombiaan. (Sky Italia)
/
Roberto Mancini denkt er serieus over na om op te stappen bij Internazionale. Hij zit totaal niet op een lijn met de clubeigenaren als het gaat om het transferbeleid. (Sky Italia)
/
De naderende komst van Gonzalo Higuaín bij Juventus betekent slecht nieuws voor Mario Mandzukic. West Ham United, dat al wekenlang op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider, wil de Kroatische spits wel overnemen. (Vecernji)
/
Borussia Dortmund heeft een duidelijk bericht naar Arsenal gestuurd. Matthias Ginter is niet te koop, wat voor bod er ook wordt uitgebracht. (The Sun)
/
Alex Pritchard heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en kan naar Wales verhuizen. Swansea City heeft tien miljoen euro over voor de middenvelder. (Daily Mirror)
/
David Moyes wil weer samenwerken met Adnan Januzaj. De coach werkte bij Manchester United al samen met de aanvaller en hij wil Januzaj nu op huurbasis naar Sunderland halen. (Daily Mail)
Mario Mandzukic zou een geweldige aanwinst zijn voor West Ham United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneu voor Mandzukic dat er steeds iemand anders word gehaald eerst Lewandowski en nu Higuain maarja zo gaat het in de zakenwereld van topclubs ze willen alleen de aller allerbeste. West Ham United lijkt me niks voor hem hij kan beter in italie blijven misschien Inter Milan of AC Milan of bij Fiorentina een aanvalsduo vormen met Kalinic.

25 juli 2016 om 00:44

Ik zal hem toejuichen bij Milan. Maar is ook wel logisch lewa en higi zijn 2 klasses beter dan Mandzukic

25 juli 2016 om 00:45

Zijn beter idd maar niet 2 klasses. Lewa zeker niet 2 klasses.

25 juli 2016 om 00:55

Bedoel je met je 2e zin dat je higuain beter vindt dan lewandowski?

25 juli 2016 om 00:55

Sorry maar ik schat lewandowski toch hoger in dan Higuain hoor

25 juli 2016 om 01:32

En op basis van schat je Lewandoski hoger dan Higuain?

25 juli 2016 om 02:12

Op basis van wat zegt hij, kijk zijn laatste 5 jaar en vergelijk die met Higuain plus prijzenkast en je kotm al een hele eind. Topscorer van de duitse Bundesliga meerdere keren en zakt bijna nooit door de ondergrens. 5 goals in 9 minuten scoren moet eigenlijk al genoeg zeggen of 4 goals tegen Real Madrid. Higuain draait nu pas zijn eerste echt topseizoen, maar ook nu altijd onzichtbaar in de wedstrijden die er om gaan en mist vaak enorme kansen.

25 juli 2016 om 10:07

@Joey91

Hoe kan je prijzenkast erbij halen? Cristiano Ronaldo heeft ook amper prijzen gepakt met Real in zijn loopbaan, wil dat zeggen dat hij ook niet zo een geweldige aanvaller is? Lewandowski vind ik zelf wel beter dan Higuain, omdat Higuain meer een pure afmaker is en Lewandowski toch meer een voetballende spits is en ook dodelijk is voor het doel.

25 juli 2016 om 13:59

Zijn allebei geweldig.. Maar Higuain is in mijn ogen beter, voetballend zich enorm ontwikkeld. Beste spits ter wereld afgelopen seizoen dat mag duidelijk zijn.

25 juli 2016 om 17:35

Suarez was 100% beter in zowel scoren, meevoetballen en assists geven. Ook Lewandowski en Zlaten hoeven zeker niet onder te doen voor Higuain op basis van afgelopen seizoen

Als Juventus 20 miljoen +- ontvangt voor Mandzukic en nog Paar spelers verkoopt voor tien tallen miljoenen dan hoeven ze Pogba ook niet verkopen. een paar Talenten doorschuiven dan heb je een top team

Mandzukic is qua spel gemaakt voor engeland. Daar krijgt hij voorzetten vanaf de flanken. West ham lijkt me een mooie afsluiter van een prachtige carriere. Wolfsburg,Bayern,Atletico,Juve wow! West ham heeft ook veel ambities, nieuw stadion veel geld. Italie heeft hij verder niks te zoeken. Inter,ac milan en andere clubs kunnen toch niet op tegen Juve.

West Ham is een club die het de laatste tijd heel erg goed doet op de transfermarkt, als ze Manzukic kunnen halen worden ze echt een redelijk goede. ploeg.

Mandzukic is een typisch voorbeeld van een net-niet spits voor de top. Hij pikt wel gewoon zo'n 15 goals per seizoen mee en is daarom heel nuttig, maar eigenlijk heb je als topclub daar toch liever iemand staan die beter is. West Ham lijkt me een hele goede club voor hem. Ze zijn ook zeer ambitieus tegenwoordig dus wdb zit hij wel goed. Alleen geen CL meer natuurlijk (tenzij ze verassen).

even gek doen maar waarom niet de back-up van MSN worden? Mandzukic kan technisch mee en kan zowel centraal maar ook de links- en rechtsbuiten. Hij zal barca wel een leuke stad vinden en met zn 30 jaar kan hij wel vrede nemen met een plaats op de bank. Met zn 1m90 is hij kopbalsterk dus heeft barca ineens een plan b en moeten ze niet alle corners naar pique mikken, ook een speler die zn defensieve taken opknapt - in ieder geval, veel kansen gaan er deze zomer niet meer komen om zo iemand te strikken. Als juve niet de hoofdprijs vraagt uiteraard.. (18-20m). Het uitblijven van de witte rook rond vietto is een teken aan de wand..

West-Ham is echt goed bezig als dit hen lukt, en Payet blijft. Ik verwacht dat ze weer hoge ogen gaan gooien in de BPL. Ze weten steeds vaker spelers van een hoog kaliber aan te trekken.

En over Januzaj, hij doet er goed aan om op huurbasis naar Sunderland te gaan, en dan weer met Moyes te werken die hem veel speeltijd gaf.

Inderdaad,ik denk dat het goed zal zijn voor Januzaj om te werken met Moyes aangezien hij veel vertrouwen in hem had,en dat is enorm belangrijk voor een jonge speler zoals hem.

Inderdaad, hij zit nu ook in een belangrijke fase van zijn Carière waarin hij echt stappen moet gaan maken, en niet het eeuwige talent word. Want dat hij een geweldig talent is staat buiten kijf.

Hij moet gewoon wat harder werken en 100% geven, en dan zal het wel goed komen met die jongen.

25 juli 2016 om 02:49

dat klopt volledig,maar de tijd begint nu toch wel echt te dringen. Maar het is natuurlijk een magistrale speler,en zijn spel is oogstrelend,alleen moet hij dit wat meer laten zien.

Volgensmij wat ik begrepen heb van zijn zaakwaarnemer, wil Mandžukić helemaal niet weg, ongeacht of Higuaín komt of niet. Hij lijkt goed op zijn plek bij ons en hij zal altijd wel zijn goals maken voor ons, zeker in een 352 waarin we veel kunnen voorzetten.

Januzai verhuren zou een ideale uitkomst bieden voor alle partijen denk ik.

Gaat toch nergens over dat een speler die nauwelijks speelt voor 10 miljoen van club wisselt.

Past perfect in het vechtvoetbal wat West Ham speelt. En hij is daar ook zeker van een basisplek mag ik hopen

West Ham is een mooie club voor hem. De verbeterde versie van Carroll!

Dan krijg je bij West Ham een aanvalslinie met Payet, Mandzukic, Feghouli, Lanzini en Töre.
Toch als voetballiefhebber lijkt me smullen geblazen.
West Ham wil toch echt een stabiele club worden die elk jaar om Europees voetbal kan strijden.
Ze hebben al een mooi nieuw stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren