Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United-duo gaat hogerop in eigen land

Laatste update:
/
IJsselmeervogels voegt mogelijk een tweevoudig international aan zijn selectie toe. De 29-jarige Collins John is momenteel op proef bij de Topklasser. Datzelfde geldt voor voormalig Volendam-aanvaller Gerson Sheotahul, die Frans Adelaar nog kent van zijn tijd als hoofdtrainer bij de Noord-Hollanders. John brak door bij FC Twente, ging al snel naar Fulham en raakte vervolgens in de vergetelheid. (Voetbal International)
/
Barcelona laat zich door het transferverbod niet weerhouden van het maken van toekomstplannen. Als de Catalanen in januari 2016 weer spelers mogen aantrekken, is Marco Reus van Borussia Dortmund een van de eerste aanwinsten die naar het Camp Nou moeten komen. Barça houdt er ook rekening mee dat Reus níet komt; dan wordt er een poging gedaan om Douglas Costa over te nemen van Shakhtar Donetsk. (El Mundo Deportivo)
/
Arsène Wenger is nog altijd niet tevreden over zijn defensie en gaat de transfermarkt op. Twee opvallende namen op de verlanglijst zijn die van Jonny Evans en Chris Smalling. De twee stoppers van Manchester United hebben de afgelopen jaren weinig indruk gemaakt, maar dat is mogelijk precies de reden achter de Londense interesse. United heeft namelijk geen reden hebben om niet mee te werken, zo wordt er geredeneerd. (The Sun)
/
Juventus krijgt het advies werk te maken van de komst van Edinson Cavani. Volgens oud-speler Mauro Camoranesi is de aanvaller van Paris Saint-Germain de man die Juve nodig heeft. “Cavani is van wereldklasse. Samen met Carlos Tévez zou hij een fantastisch duo vormen. Misschien is het niet genoeg om de Champions League te winnen, maar het zou ze in Europa zeker verder brengen”, voorspelt Camoranesi. (Tuttosport)
/
André-Pierre Gignac schijnt komend seizoen in de Russische competitie te gaan voetballen. De spits van Olympique Marseille beschikt over een aflopend contract en kan in de zomer transfervrij weg. Er wordt beweerd dat de Fransman de toezegging heeft gedaan dat hij naar Dynamo Moskou verkast. Daar moet Gignac de opvolger worden van voormalig Duits international Kevin Kurányi, die zo goed als zeker weggaat. (Championat)
Jonny Evans en Chris Smalling zijn goed genoeg voor de top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mits voor ze geen hoofdprijs wordt betaald laat ze maar komen als 4e verdediger. Misschien pakt het goed uit voor arsenal.

Wat een titel weer voetbalzone... Van United naar Arsenal is geen stap naar boven (ja ik weet dat Arsenal er 1 punt boven staat).

Als ze nu nog naar chelsea waren vertrokken had ik er iets van begrepen maar dit is gewoon provocerend/clickbait. Buiten dat zou Arsenal in beide niet geïnteresseerd moeten zijn want ze voldoen gewoon niet. Niet bij United, niet bij arsenal.

Smalling zie ik het goed doen bij Arsenal, zou daar meer van kapot zijn dan Welbeck. Als Wenger er op een of andere manier ervoor zou kunnen zorgen dat hij fit blijft en met vertrouwen speelt heb je gewoon een prima verdediger.

13 maart 2015 om 15:59

Spelers fit houden gaat bij Arsenal bijna net zo slecht als verdedigers fit houden bij United.

Evans mogen ze hebben... gratis zelfs.

United heeft echt top verdedigers nodig. Dan kunnen ze echt meedoen. Ik dacht aan Varane, Hummels

13 maart 2015 om 16:03

1 naam: Diego Godin

13 maart 2015 om 16:47

die is ook alweer 31, zie dan liever hummels gaan. maar varane gaat niet weg bij real, hij em ramos samen zijn echt goed achterin.

13 maart 2015 om 18:38

Godin is 29 en zou een rots in de branding kunnen zijn voor de komende 3 jaar nog.

14 maart 2015 om 08:35

Varane heeft nog veel te leren. Was een heerlijk talent 3 jaar geleden, nog steeds, maar heeft zich sinds dien amper verbeterd. Pepe is nog met olifantenstappen verder dan Varane. Een jaar verhuren aan United zal hem goed doen dan zie ik hem nog een grote worden bij real. United kan beter inderdaad een ervaren muur van een verdediger als Godin, Hummels of Miranda halen, wilt het gaan voor de kampioenschap. Rojo er lekker naast en dan kan t nog wat worden denk ik. Ik vind Evans maar tekort komen en Smallings is misschien wat voor rechtsback (?) Hopelijk pakt United dit beter aan dan vorige zomer!

14 maart 2015 om 17:01

klopt 29, maar ik zou hem niet halen, je bent nooit zeker van dat die eerste jaar meteen goed doet ( kijk naar de gea), dan zou ik voor hummels gaan die kan minimaal 5 jaar en kan makkelijk een jaartje wennen, maar altijd beter als wat er nnu is.

Zou een top aankoop zijn van Juventus, mochten ze daadwerkelijk interesse hebben en voor Cavani gaan.

Reus is een interessante speler om te zien in het shirtje van Barca, alleen is hij wel erg blessuregevoelig. Kan iemand mij vertellen of Reus ook op de CAM positie van Iniesta uit de voeten kan?

13 maart 2015 om 16:17

Nee Reus moet op de flank. Het is geen voetballer a la Iniesta.

13 maart 2015 om 16:38

Reus kan wel als CAM uit de voeten, doet hij wel vaker. Hij is enorm veelzijdig: beschikt weliswaar niet over de voetballende perfectie van Iniesta maar dat doen weinig spelers. Hij kan meer dan uitstekend voetballen en waar hij voetballend iets onderdoet voor Iniesta compenseert hij dat met rendement en dynamiek. Om te zeggen dat Reus alleen op de flank uit de voeten kan, daar doe je hem wel echt tekort mee.

13 maart 2015 om 17:19

Oke, bedankt heren.

13 maart 2015 om 17:27

Maar ik vind wel dat die op de flank moet. Bedoelde ook niet dat hij alleen daar uit de voeten kan, maar daar is die sws het beste.
Natuurlijk kan hij goed voetballen etc, maar in mijn ogen heb je als cam een geweldige steekbal nodig, goede visie en je moet de bal echt aan een touwtje hebben (zie Cazorla, Ozil bv). Dynamiek heeft hij wel ja, maar dat komt ook op de flank van pas.

14 maart 2015 om 22:50

Zou Reus ook achter de spits kunnen functioneren (schaduw spits)?

15 maart 2015 om 14:05

Denk 't wel. Dynamiek genoeg en voetballen kan die wel.

Nee, liever niet. Scheelt dat het ook een onzin bericht is.

Hahaha als wenger die 2 haalt dan kan ik hem helemaal niet meer serieus nemen

Stapje hoger op? In welk opzicht is Arsenal een stap hogerop? Zou er geen 1 weten..

Jones en Smalling

Wat wil Wenger? een lachertje worden qua verdediging in de PL zeker..
Kom op ze zijn leuk voor de middenmoot, meer niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren