Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester City bereid tot bod van 55 miljoen euro

Laatste update:
/
Bayern München heeft het oog laten vallen op een van de grootste talenten van Duitsland. Der Rekordmeister is zich ervan bewust dat veel voorhoedespelers op leeftijd beginnen te raken en is op zoek naar vers bloed. De negentienjarige Julian Brandt staat naar verluidt hoog op het lijstje van Bayern; de aanvallende middenvelder van Bayer Leverkusen kwam dit seizoen al tot 24 wedstrijden in de Bundesliga. (Kicker)
/
Klaas-Jan Huntelaar krijgt bij Schalke 04 mogelijk een gerenommeerde concurrent. Die Königsblauen hebben het naar verluidt voorzien op Mario Gómez. De 29-jarige Duits international kende vier succesvolle jaren bij Bayern München, maar de afgelopen twee seizoenen bij Fiorentina werden vooral door blessures niet wat de spits ervan verwacht zal hebben. Schalke lijkt bereid om Gómez een herkansing te gunnen. (La Nazione)
/
Manchester City wil het ijzer smeden nu het heet is en bereidt een bod op Raheem Sterling voor. De aanvaller weigert zijn contract met Liverpool te verlengen en werd dinsdag uitgejoeld, toen hij werd uitgeroepen tot grootste talent van the Reds. Dat zal Sterling er vermoedelijk niet toe aanzetten alsnog in te gaan op de aanbieding van zijn huidige werkgever en Man City zou 55 miljoen euro willen betalen. (Daily Mirror)
/
Het bevalt Esteban Cambiasso uitstekend in de Premier League en dus wil hij graag blijven. De 34-jarige middenvelder tekende afgelopen zomer, na twee jaar bij Real Madrid en liefst tien seizoenen bij Internazionale, een eenjarig contract bij Leicester City. “Ik heb me erg goed vermaakt dit seizoen; de sfeer in Engeland is geweldig, nog beter dan ik had gedacht. Het is mooi dat we ons met Leicester handhaven”, zegt de Argentijn. (Leicester Mercury)
/
Michu keert waarschijnlijk niet terug bij Swansea City. De Spanjaard kende een sensationeel eerste seizoen bij de club met 22 goals, maar door blessures en vormverlies trok hij voorafgaand aan het huidige seizoen op huurbasis naar Napoli. Ook daar sukkelt Michu met blessures. “Ik denk niet dat hij terugkeert, maar we moeten nog met hem en zijn zaakwaarnemers praten”, reageert Swansea-voorzitter Huw Jenkins. (BBC)
Als Manchester City 55 miljoen euro biedt op Raheem Sterling...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

55 Miljoen is wel erg veel geld. Ik zou ipv daarvan goede verdedigers kopen omdat zij al oud worden.....

gewoon verkopen. opvolger carlos vela en met de overgebleven geld haal je lacazette, reus, misschien ibarbo of doumbia als back up en je doet volgend seizoen mee om de titel.

22 mei 2015 om 12:11

Voor 55 miljoen euro lukt het niet om Vela en Lacazette/Reus te halen. Al die spelers kosten meer dan 27.5 miljoen euro.

22 mei 2015 om 12:27

Ibarbo Lacazette Reus Doumbia... Te veel Fifa gespeeld ??

22 mei 2015 om 12:31

Dat zijn idd typische Fifa 15 spelers. Goed, erg snel en relatief goedkoop. In de echte wereld zie ik Doumbia en Ibarbo niet na een half jaar al van club ruilen, Lacazette heeft een topseizoen en is daardoor peperduur en Reus is verschrikkelijk goed en heeft niet zo lang geleden zijn contract nog verlengd.

22 mei 2015 om 12:48

Haha misschien ff stoppen met Fifa spelen en je verdiepen in de realiteit. Vela zie ik wel komen, Reus zeker niet. Doumbia en Ibarbo halen zeker het niveau niet die Liverpool moet nastreven. Benteke zou de ideale spits zijn op het moment voor Liverpool.

22 mei 2015 om 13:11

Ik zie veel mensen jammeren, maar de Nederlandse taal is makkelijk te begrijpen.
Hij noemt een paar spelers en tussen die namen zitten komma's. Tussen Ibarbo en Doumbia staat OF, dit woord slaat terug op de hele zin waardoor hij één van deze namen bedoelt..
En als Liverpool Reus weet te strikken ga je er nogal op vooruit tov Sterling imo.

Wat vond ik Gomez toch een gevaarlijke spits toen hij nog Bayern zat, deze man schoot alles erin. Kan me nog het EK herinneren waar hij met drie balcontacten geloof ik de bal erin had gelegd tegen Nederland. Jammer dat het zo is gegaan, maar hij nog 28 wie weet..

Met Sterling ga je Barcelona niet verslaan. Domme aankoop. Beter Reus halen, kost ook minder dan 55 miljoen euro denk ik.

22 mei 2015 om 12:30

Reus heeft ze contract verlengt en heeft geen afkoopclausule meer dus kan Dortmund zelfs 80m vragen

22 mei 2015 om 12:31

Reus kost na zijn verlenging ook rond die prijs hoor. daarnaast is sterling brits. Komt dus goed uit voor city. Ik vind reus ook beter dus daarom kan hij beter niet naar city gaan. Lekker bij dortmund blijven

22 mei 2015 om 12:32

Ze moeten meer Engelse spelers hebben, en Sterling is nog jong dus kan nog groeien tussen betere spelers.

22 mei 2015 om 13:32

Ze moeten Barcelona verslaan. Schrijf maar wat jeugdspelers in als homegrown. Die kunnen ook groeien tussen betere spelers.

Ik vind sterling echt niet zo goed als men zegt. Hij zal nog vies gaan tegenvallen bij een topclub. Coutinho daarentegen vind ik een groter talent

Zou erg mooi zijn voor Schalke als ze Gomez weten te strikken. Ik vond Huntelaar altijd een fantastische spits, maar hij is nu hopeloos uit vorm. Het lijkt erop dat hij zijn beste tijd heeft gehad.

Huntelaar naar Ajax en Gomez naar Schalke zou een hartstikke mooi scenario zijn, ook voor de Eredivisie an sich.

Wat een triest verhaal zeg, van Michu, was zo goed bij Swansea, en nu lees ik opeens dat ze hem niet meer hoeven.. Hij zal toch nog wel iets van zijn vroegere kwaliteiten in zich hebben om bij Swansea mee te kunnen?

22 mei 2015 om 12:46

Of de kwaliteiten die hij voordat hij bij Swansea terecht kwam toonde is gewoon het niveau van Michu en was het een one season wonder.

Sorry, maar ik weet dat het bizar klinkt voor mensen; ik vind een bedrag van 55 miljoen te laag om de volgende redenen.

- Huidige markt is fucked up, dus waarom er geen gebruik van maken?
- Hij is Engels
- Hij is 20
- Hij is 1 van de weinige Engelse talenten die in de basis zou kunnen staan bij een topclub.
- City is een concurrent

Normaal zou je er 30 voor geven, maar voor elke reden zou ik er toch wel 10 miljoen bovenop gooien en eerste dan niet meerekenen. 70 miljoen voor een concurrent binnen Engeland en 55 tot 60 miljoen voor buiten Engeland.

22 mei 2015 om 13:33

Ik hoop dat City en Liverpool dan ook niet tot elkaar zullen komen. Ben met je eens dat er genoeg reden is om de prijs op te drijven, maar bekijk van het eens heel nuchter: Sterling is niet goed genoeg om zoveel geld voor neer te tellen, en uiteindelijk gaat het om het voetbal dat hij op de mat legt.

22 mei 2015 om 13:47

Bij City momenteel niet hoor, die willen een basisspeler hebben die Engels is en niet constant bankspelers kopen die aan de home-grown regel voldoet. Het is dus ook meer nood aankoop wat City wil doen. Sterling vind ik als hij veel inzet toont beter dan Nasri op links en beter dan Navas op rechts, dus het is ook nog eens vooruitgang.

Misschien willen ze nog de prijs drukken met spelers.

Wel slecht gepland van ze, dat ze daar nu pas achter komen.

22 mei 2015 om 13:51

Sterling is idd beter dan Navas en Nasri, maar nog steeds niet goed genoeg.

Liever zie ik trouwens Wilshere komen als homegrown speler. Vooral als Touré vertrekt.

Al jaren denkt City om die regel hoor, vroeger hadden ze Barry, Lescott, Rodwell en Sinclair bijvoorbeeld.

22 mei 2015 om 15:15

Die 4 ja, waarvan 2 er haast nooit hebben gespeeld en dus dat bank-beleid waar ze denk ik van af willen en die andere 2 zijn ook weggeconcurreerd en via de bank naar een andere club gegaan. Maar dat is al van een aantal jaar geleden heb ik het idee en in de tussentijd alleen maar achteruit gegaan. Sagna bijvoorbeeld ook volgens mij, nooit echt gespeeld.

Zelfde gaat nu gebeuren met Milner.

Ze hadden vorig jaar Shaw moeten kopen, dit jaar Sterling en volgend jaar Barkley. Shaw kun je zeggen van die blessures, maar dat kon je niet weten. In potentie heb je dan 4 basisspelers en home-grown. Perfect maar duur

22 mei 2015 om 16:13

Helemaal niet perfect. Shaw was veel te duur, Man Utd was gek genoeg om dat te betalen. Kolarov is beter en ook aanvallend ingesteld. City moet Clichy vervangen door een back die vooral goed is in verdedigen om Kolarov zijn kwaliteiten te complementeren indien de wedstrijd daar om vraagt.

Barkley, leuke speler maar niet van het niveau dat City nastreeft. Bovendien speelt hij op tien en daar staat Silva.

22 mei 2015 om 16:57

Wilshere de man van plastic, meer gekwetst dan wat anders. Dit begrijp ik niet, sterling halen voor max 35 en niet meer. Die domme home grown regel trekt op niks. Als die regel morgen wegvalt, dan koop je dergelijke spelers voor 20 a 25 miljoen

22 mei 2015 om 18:47

Misschien dat Arsenal hem daarom wel wil laten gaan. Zou Wilshere toch niet in de basis zetten. Hopelijk komt Moutinho en die is eerste keus.

22 mei 2015 om 14:56

de huidige markt is alleen fucked up voor de echte top. 55 is goed genoeg. Ja hij is een talent maar of zijn potentie er ook uitkomt is nog maar eens de vraag. Dit seizoen was hij vaak erg matig. hazard en di maria (normaal gesesproken) en sanchez spelen bijv op de vleugels bij chelsea, united en arsenal. hazard is met deze markt 80, di maria 75 en sanchez ook boven de 50 miljoen waard. sterling is toch een stuk minder goed dan deze spelers.
40 miljoen voor een buitenlandse club en 55 voor een engelse en liverpool mag in haar handen knijpen.
Sterlinhg heeft echt niet de status die suarez en torres hadden toen ze voor resp 80 en 60 miljoen vertrokken.

22 mei 2015 om 15:23

Het was 70 miljoen voor Torres en 95 voor Suarez in euro's.

Het gaat ook niet voornamelijk om zijn kwaliteit, maar een combinatie van potentie, hype en de nood voor home-grown spelers. Ik schat die anderen ook allemaal veel hoger in, maar zij staan niet in de belangstelling.

Manchester City vooral zou graag weer eens een home-grown speler in de absolute basis hebben staan en Sterling maakt op links en rechts erg goede kans daarop.

Je zit gewoon als Liverpool in een luxe positie als Man City hem wil persé wil kopen.

Als de vraag hoger is dan het aanbod kun je de prijs omhoog gooien....

22 mei 2015 om 15:47

dat klopt. maar als je teveel vraagt gaan city zoeken naar engelse spelers voor op de bank/ tribune. Dan loop je als liverpool zijnde veel mis en zit je met een ongemotiveerde speler opgescheept. Ik ben benieuwd. Denk tussen de 50-60 miljoen aan bayern of een engelse club

55 miljoen? hahaha, ze kunnen net zo goed Hakan Zyech kopen voor 10% van dat bedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren