Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United wil profiteren van situatie bij Barcelona

Laatste update:
/
De Italiaanse voetbalbond blijft stug volhouden dat er niks speelt omtrent Antonio Conte, maar achter de schermen is wel degelijk sprake van lichte paniek. De kans dat de bondscoach komende zomer naar Chelsea vertrek wordt steeds groter en de bond neemt alvast het zekere voor het onzekere. Inmiddels zijn Claudio Ranieri en Fabio Capello benaderd met de vraag of zij Conte’s functie eventueel zouden willen overnemen. (La Stampa)
/
Alex Teixeira hoopt dat hij in de toekomst alsnog bij Liverpool terechtkomt. De aanvallende middenvelder van Shakhtar Donetsk stond in januari in de belangstelling van de Engelse topclub, maar verkaste naar Jiangsu Suning. Volgens zijn vriend en Fenerbahçe-middenvelder Souza ambieert de Braziliaan echter nog altijd een transfer naar Anfield. “Hij droomt ook nu nog van de Premier League”, laat Souza weten. (Esporte Interativo)
/
Manchester United denkt te kunnen profiteren van de ontwikkelingen bij Barcelona. Marc Bartra speelt amper bij de Catalaanse grootmacht en de verwachting is dat de verdediger daarom voor twaalf miljoen euro mag vertrekken komende zomer. Dat bedrag hebben the Mancunians graag over voor Bartra en José Mourinho, de beoogde opvolger van trainer Louis van Gaal, zou aandringen op de komst van de stopper. (Daily Mail)
/
Chelsea en Southampton zitten achter een groot talent van Sheffield Wednesday aan. De zeventienjarige George Hirst heeft zich in de kijker gespeeld bij de twee Premier League-clubs, terwijl ook West Ham United en Newcastle United interesse hebben in de veelbelovende spits. De international van England Onder-17 is de zoon van David Hirst, de 48-jarige clubicoon van the Owls die ruim honderd competitiegoals maakte. (Daily Mail)
/
Emmanuel Eboué hoort binnenkort of hij een contract kan tekenen bij Sunderland. De voormalig verdediger van onder meer Arsenal zit sinds zijn vertrek bij Galatasaray zonder club en traint al een tijdje mee bij de club van Sam Allardyce. “Volgende week nemen we een beslissing. We gaan een oefenwedstrijd achter gesloten deuren spelen en dan hakken we een knoop door”, aldus de manager. (Sunderland Echo)
Is Marc Bartra goed genoeg voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk wel zielig dat Man United voortaan achter tribuneklanten van Barcelona aanzit. DIe Bartra gaat toch niets toevoegen aan United?

Met zoveel geld te besteden, moeten ze toch gewoon topspelers kunnen halen.

27 februari 2016 om 12:27

Het gaat niet alleen om het geld gap. Sportief gezien is er niet veel voor hem te behalen bij United op dit moment.

27 februari 2016 om 14:31

Maar United haalt hier geen voordeel aan uit. Bartra komt zwaar te kort man. Streeft het niveau totaal niet wat United hoort te streven.

27 februari 2016 om 19:29

Ach gelukkig is er niets waar van dit bericht. Mourinho dringt Utd aan voor het halen van bartra. 3 roddels verpakt in 1 roddel

Hoe ziet die alex teixeira dat voor zich dan? Liverpool wilde al geen 50 miljoen voor hem betalen toen hij bij Shakhtar zat, en nu hij voor dat bedrag naar China is gegaan zal hij echt niet goedkoper zijn geworden.

27 februari 2016 om 13:10

Contract uitdienen

Vraag me echt af waarom er zo veel mensen op ja stemmen, komt in mijn ogen echt zwaar tekort en lijkt ook totaal ongeschikt voor de Premier League (kijk hoe hij speelt tegen Bale bijvoorbeeld)

27 februari 2016 om 13:20

Als je het over de finale van de Copa hebt destijds mag je er ook bij vermelden dat hij met een blessure speelde tegen Bale, dan win je het gewoon niet. Dat je Bartra niet van niveau vindt ben ik met je eens overigens.

Dit zou een aankoop in de lijn van Daley Blind zijn. Als opvulling va de selectie zou het begrijpelijk zijn. ManU heeft nu behoefte aan topkwaliteit en niet dit materiaal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren