Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United is nog niet klaar en meldt zich bij RB Leipzig

Laatste update:
/
Nahki Wells gaat komend seizoen met Huddersfield Town de Premier League in, maar daar wil Reading een stokje voor steken. De club uit de Championship heeft elf miljoen euro over voor de aanvaller. (Daily Star)
/
Liverpool wist zich eerder nog uitgedaagd door Internazionale in de strijd om de handtekening van Henrique Dalbert, maar de Italianen zijn inmiddels afgehaakt. Dat maakt de weg vrij voor de Engelse club. (Calciomercato)
/
Emil Forsberg krijgt mogelijk alsnog zijn gewenste zomertransfer. Manchester United heeft vijftig miljoen euro over voor de Zweedse sterspeler van RB Leipzig. (Daily Star)
/
Stewart Downing staat voor een transfer naar Birmingham City. De aanvaller mag vertrekken bij Middlesbrough en daar wil Harry Redknapp graag van profiteren. (Daily Mirror)
/
Leeds United wenst niet zomaar mee te werken aan een transfer van Chris Wood. De club uit de Championship heeft een prijskaartje van 22,4 miljoen euro aan zijn topscorer gehangen. (Daily Mirror)
/
Ross Barkley komt niet meer voor in de plannen van Ronald Koeman bij Everton en dat bericht is ook in Londen aangekomen. Tottenham Hotspur wil de middenvelder graag inlijven. (Daily Star)
Denk jij dat Emil Forsberg deze zomer bij RB Leipzig vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
27 juli 2017 om 19:21

Heeft de meeste assists in heel Europa afgelopen seizoen, en speelt bij de nr 2 van de Bundesliga. Zeker wel een tandje beter dan Barkley

27 juli 2017 om 19:54

Geloof ik 22 of 27... heb die wedstrijd tegen Bayern gezien maar daar zag je duidelijk wat voor speler het is en zijn dreiging. Goede voorzet.

27 juli 2017 om 19:57

Dan zie jij duidelijk niet een verschil tussen een talent wat stagneert en een talent dat floreert. Forsberg maakt progressie. Barkley staat al dik één jaar stil in zijn ontwikkeling.

Weet iemand meer over deze speler, volg de bundesliga niet zo.

27 juli 2017 om 19:38

Vond hem afgelopen seizoen de smaakmaker van leipzig en top 10 bundesliga. Jongere versie mata zeg maar

27 juli 2017 om 21:12

Aah oke bedankt! Zie liever een CVM komen dan een CAM, dus laat deze transfer maar zitten dan denk ik.

27 juli 2017 om 21:40

Forsberg kan ook op de vleugels zou een goede vervanger zijn als Perisic niet zou komen.

Chris Wood moet lekker blijven en Leeds naar de Premier League schieten. Het heeft lang genoeg geduurd wat mij betreft. Daarna mag hij gaan naar een mooie club

27 juli 2017 om 21:18

Komt Forsberg niet uit de jeugd bij Chelsea?

27 juli 2017 om 21:22

Ah nee, dat was Mikael Forssell :-)

28 juli 2017 om 03:51

Haha zoooo das al een tijdje terug, Forssell!! .
Bij Championship Manager altijd voor een zacht prijsje op te halen bij Chelsea met een mindere grote club, stelde nooit teleur!

Wat ik me echt afvraag is wat Tottenham met Barkley moet. Hebben zoveel goeie middenvelders ( dele alli, eriksen, wanyama, dembele, onhama, son evt) wat moet je dan met een gozer die al bijna 2 jaar stil staat in ze ontwikkeling. Toch hoop ik dat we van hem a komen

28 juli 2017 om 09:16

een breedte versterking denk ik!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren