Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Luis Enrique neemt ‘spits van 200 miljoen’ mee

Laatste update:
/
Craig Bellamy staat voor het begin van zijn carrière als hoofdtrainer. De Welshman is de topfavoriet om aan de slag te gaan bij het Engelse Oxford United. (Wales Online)
/
Besiktas heeft de optie in het huurcontract van Jeremain Lens automatisch gelicht. De aanvaller heeft nu definitief de overstap gemaakt van Sunderland naar Istanbul. (The Northern Echo)
/
Als Luis Enrique naar Chelsea gaat, dan wil hij Luis Suárez meenemen. De gelimiteerde transfersom in het contract van de aanvaller bedraagt echter tweehonderd miljoen euro. Luis Enrique was tot afgelopen zomer de coach in het Camp Nou. (Eduardo Inda)
/
Liefst acht clubs hebben interesse in Kwadwo Asamoah. De middenvelder van Juventus heeft een aflopend contract en de belangstelling is groot, zegt zaakwaarnemer Federico Pastorello. (Tuttosport)
/
Bayern München is bezig met een leven ná ‘Robbery’. De club uit Beieren heeft diverse vleugelspelers op het lijstje staan, onder wie Leon Bailey en Christian Pulisic. (Kicker)
/
Bayern gaat verder afscheid nemen van een middenvelder. Thiago Alcántara of Arturo Vidal moet weg en waarschijnlijk is het de Chileen die het veld moet ruimen. (BILD)
Denk jij dat Luis Enrique serieus nadenkt over een overstap naar Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Suárez gaat echt niet vertrekken uit Barcelona. Speelt bij de club van zijn dromen, kan nog veel prijzen winnen, heeft een hechte vriendschap met Leo Messi en heeft zijn schoonfamilie in Barcelona. Die sluit gewoon af bij Barcelona denk ik.

8 februari 2018 om 09:29

Denk idd dat hij zijn Europese carrière gewoon afsluit bij. Barcalona. Echter kijk ik er niet raar van op als die op zijn 34e ofzo terugkeert naar Nacional in Uruguay. Om af te sluiten bij zijn 1e club.

8 februari 2018 om 09:30

Van mij mag Suárez vertrekken. Hij word 32 en ondanks het een geweldige afmaker en wereldspits Is, zou ik liever dybala of griezzman zien. Veel tegenstanders spelen verdedigend en de ruimtes zijn klein. Suárez verliest vaak de bal en snapt Messi vaak niet. Ondanks dat ik denk dat hij blijft, moet Barça ook doorselecteren om te voorkomen wat real dit seizoen gebeurt.

8 februari 2018 om 09:37

Suarez is pas dertig en Barcelona is allang aan het doorselecteren zie aankopen als Dembele en Coutinho plus dat Chelsea nooit 200 miljoen gaat betalen voor een speler van dertig .

8 februari 2018 om 10:15

@sloep01 ze afkoopclausule is 200miljoen maar wie zegt dat Barça niet akkoord gaat met minder? In principe is ze leeftijd ook niet belangrijk maar de speelstijl van Barça lijkt niet te passen bij Suárez. Oké statistieken zijn bizar maar als je regelmatig Barça kijkt zie je dat Suárez veel balverlies heeft, vaak buitenspel staat en vaak verkeerd loopt als Messi een pass geeft. Mijn mening is dat dybala of griezzman beter tot ze recht komt bij Barça. Zou Suárez bv geweldig bij juve zien passen..

8 februari 2018 om 11:56

Suarez had 100 goals in 114 wedstrijden voor Barcelona. En Dybala zou helemaal niet meer tot zijn recht komen bij Barcelona die zit op de bank bij Argentinië omdat Messi en hij niet samen kunnen spelen. Simeone zei dat Griezzman veel beter speelt in een 442 dan een 433.

Bayern denkt dus aan Bailey en Pulisic als vervangers van Robben en Ribery? Kom op wat is dit een grap ofzo? Het zijn goeie spelers maar bij lange na niet om die 2 te vervangen. En dan moet dus Vidal of Thiago het veld zogezegd gaan "ruimen" omdat ze dus Goretzka van Schalke hebben aangetrokken , man man man waar is Bayern toch mee bezig , je gaat verdomme Vidal toch niet weg doen voor die mongol van Schalke? Kom op zeg , kijk is naar City , Barca enzovoort wat voor spelers die halen. Kun je nog een voorbeeld aan nemen.

8 februari 2018 om 10:58

Ik vind het ook erg jammer. Goretzka doet het best goed, maar had pas tegen Wolfsburg zo'n domme overtreding begaan in de laatste seconden.. Vidal zie ik graag blijven en Thiago al helemaal! Dan zie ik liever Rudy teruggaan naar Hoffenheim.
Wat betreft de vleugelspelers is het nog een groot raadsel. Natuurlijk wil Bayern nu met Hoeness zo veel mogelijk Duitsers in de ploeg hebben, maar dat betekent weer weghalen bij de 'concurrent'. Alhoewel ik er van uit ga dat Robben bijtekent. En als Bayern Draxler weet te halen zie ik het wel goed komen met Coman, Robben en Draxler. James kan desnoods ook op de flanken. Het liefst zie ik nog een jeugdspeler doorstromen naar het eerste, maar dat betwijfel ik ten zeerste of dat gebeurt.

8 februari 2018 om 11:37

Bailey is 20 en pulisic is 19, zit nog veel rek in die 2 jongens. Maar het lijkt idd niet zo een goed idee om 2 posities op te vullen met jonge talenten.Ze hebben spelers nodig die er meteen staan. Robben en Ribéry blijven inderdaad van een totaal andere klasse. Maar bailey en pulisic hebben die potentie zeker. Het is nog enkel de vraag ofdat ze hun potentie gaan waarmaken.

8 februari 2018 om 15:00

Bayern kan beter voor Lemar of Suso gaan als vervanger van Robben. Ribery zijn vervangers zijn al aanwezig met Coman & Gnarby

Niks is wel betrouwbaar inzake Bayern. Wat hoop ik toch dat Barca niet ligt te slapen...

8 februari 2018 om 10:18

Edit: BILD

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren