Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool twijfelt tussen twee namen voor de zomer

Laatste update:
/
In navolging van SC Cambuur heeft ook NAC Breda in Alkmaar geïnformeerd naar Mikhail Rosheuvel. De buitenspeler is bij AZ overbodig en mag in de winterstop vertrekken. De Brabanders beschouwen hem als vervanger van Kingsley Boateng, die deze week vertrok en aan de slag ging bij Bari. Rosheuvel scoorde dit seizoen tot nog toe één keer in negen optredens voor AZ. (FOX Sports)
/
Het verhaal dat Everton het jonge Servische talent Stefan Lukic aantrekt en hem vervolgens bij sc Heerenveen stalt, lijkt uit de lucht gegrepen. De achttienjarige middenvelder verklaarde dat onlangs zelf, maar technisch directeur Hans Vonk van de Friese club weet van niks. "Enkel een gerucht", reageert hij. Lukic is nu nog eigendom van Partizan Belgrado en wordt in eigen land beschouwd als groot talent. (Het Laatste Nieuws)
/
De namen zijn al eens genoemd, maar inmiddels is het vrijwel zeker: Ross Barkley of Miralem Pjanic moet Steven Gerrard opvolgen. Liverpool weet sinds een paar weken dat Stevie G straks weggaat en hoopt dat Barkley ophalen bij rivaal en stadsgenoot Everton een optie is. De Engelsman is wel peperduur: hij moet tegen de zestig miljoen euro opbrengen. Pjanic is beduidend goedkoper. (Daily Mirror)
/
Reading en Blackpool hebben zich gemeld bij Manchester United. De 22-jarige Will Keane maakte al in 2011 zijn debuut bij de Engelse grootmacht, maar een vaste plek wist hij nooit te veroveren. Ook onder Louis van Gaal is Keane niet meer dan selectievulling. Reading en Blackpool kunnen de aanvaller wel gebruiken, waardoor een verhuur lonkt. Eerder speelde Keane al op huurbasis bij Wigan Athletic en Queens Park Rangers. (Daily Mail)
/
Mattia Destro heeft er een nieuwe aanbidder bij in de Serie A. De 23-jarige aanvaller van AS Roma staat op het verlanglijstje van AC Milan-trainer Filippo Inzaghi, maar ook Fiorentina heeft het voorzien op de achtvoudig Italiaans international. Het zal naar alle waarschijnlijkheid gaan om een huurovereenkomst, want i Giallorossi zien nog wel toekomst in Destro en willen hem deze maand niet definitief van de hand doen. (Sky Italia)
Welke speler vind je beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou voor Pjanic gaan. Is waarschijnlijk de helft goedkoper dan Barkley en zeker net zo goed.

Pjanic vind ik een betere voetballer maar ik vraag me af hoe hij het in England zou doen. Hij is vergelijkbaar met Fabregas. Barkley kent de BPL daarin tegen al is iets jonger maar ook een stuk duurder. Ik zou voor Pjanic kiezen echter is het wel de vraag of hij zelf open staat voor een vertrek uit Rome. Hij heeft het daar uitstekend naar z'n zin.

15 januari 2015 om 18:33

Denk niet dat Pjanic zit te wachten op een club als Liverpool. Bij Roma speelt hij voor de kampioenschap en is 100% zeker van CL voetbal. De enige reden die ik kan bedenken is een beter competitie.

15 januari 2015 om 19:03

Meer salaris, betere faciliteiten, meer top wedstrijden en natuurlijk zoals je zelf al zegt een betere maar vooral mooiere competitie. Geen half lege stadions enzo.

15 januari 2015 om 20:03

Als Liverpool volgend seizoen geen CL haalt(de kans is groot dat ze het niet halen), dan kan je beter salaris weg strepen. In de Serie A speelt hij genoeg top wedstrijden, tegen clubs als Inter, Milan, Juve en natuurlijk de prachtige derby tegen Lazio.

pjanic is goedkoper, zelfde kwaliteit alleen wat ouder, maar hij kan alsnog voor veel jaren mee, en je kunt van het bespaarde geld iets uitgeven aan andere versterkingen

Pjanic is goed, beter dan Barkley dus ik zou hem halen. Barkley is nog een talent, moet zich ontwikkelen, kan dat ook bij Liverpool dus beiden zouden een goeie transfer zijn. Het is maar wat je wilt, Een Bosnier of Engelsman.

16 januari 2015 om 00:06

Ik zou ten alle tijde voor een Bosniër kiezen, jij?

Ik zou voor Pjanic kiezen. Een betere voetballer en al verder ontwikkeld en meer ervaring. Enige nadeel is dat hij de competitie niet kent en dat dus een risico met zich mee brengt maar ik zou het riskeren.

Lijkt me heel erg sterk dat Ross' Barkley naar Everton gaat. Ze zijn elkaars concurrenten Liverpool en Everton en op dit moment is het niet echt een hele stap vooruit. De rivaliteit tussen de 2 is te groot. Alles kan in voetbal maar dit zou niet snel gebeuren.

Als ze een opvolger willen van Gereard moeten ze toch voor Barkley gaan hoor.

Al zal die onhaalbaar zijn en ik hoop ook dat die bij Everton blijft.

Ik zou ook voor Pjanic gaan. Heeft een heerlijke trap en kan het spel goed lezen.

Barkley voor de toekomst en uitgroeien tot hofleverancier van het Engelse elftal is wat Liverpool wel najaagt heb ik het idee.

Niet aan geld denkende dus zeker Barkley.

Ik zou absoluut voor Pjanic gaan. Is goedkoper en is eigenlijk net zo goed. Daarnaast speelt Barkley bij de grote concurrent, dat betekent dat Liverpool nog meer zal moeten betalen voor hem dan andere clubs.

Pjanic en barkley spelen toch op andere positie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren