Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool troeft PSV af en betaalt tien miljoen euro

Laatste update:
/
Besiktas is vastberaden om André-Pierre Gignac los te weken bij Tigres. De kampioen van Turkije heeft het bod op de aanvaller verhoogd naar vier miljoen euro. (Sabah)
/
AC Milan is nog niet klaar op de transfermarkt en wil Andrea Belotti graag nog toevoegen aan de selectie. In die deal moet M’Baye Niang betrokken worden, die overbodig is in Milaan. (Diverse Italiaanse media)
/
PSV kan de komst van Andrew Robertson uit het hoofd zetten. Liverpool is bezig om de transfer van de verdediger af te ronden en maakt een bedrag van tien miljoen euro over naar Hull City. (The Times)
/
Fenerbahçe houdt de gang van zaken rond Niang nauwlettend in de gaten. Fener wil hem namelijk graag één seizoen op huurbasis overnemen van Milan. (Diverse Italiaanse media)
/
Na het vertrek van Leonardo Bonucci moet Juventus op zoek naar een nieuwe centrumverdediger. In die zoektocht is men bij Sokratis Papastathopoulos van Borussia Dortmund terechtgekomen. (Goal)
/
Ex-Ajacied Stanislav Lobotka is op weg naar LaLiga. De middenvelder staat op het punt om het Deense FC Nordsjælland te verruilen voor Celta de Vigo, dat zo'n vijf miljoen euro betaalt. (Ekstrabladet)
Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

(Sommige)Juve fans stemmen nu natuurlijk op Papadopoulos

15 juli 2017 om 13:09

je bedoeld zeker Papastathopoulos want Papadopoulos is natuurlijk nooit beter . Verder is Bonucci gewoon beter dan Sokratis maar het scheelt niet veel vind ik want Sokratis is ook echt heel goed.

15 juli 2017 om 13:11

Aan de bal is Sokratis natuurlijk wel beter, dus zo heel vreemd is het nou ook weer niet. Toch zou ik altijd voor Bonucci kiezen. In mijn ogen momenteel 1 van de beste verdedigers ter wereld.

Ik denk dat Rugani het prima kan overnemen van Bonucci. Maar een backup zou wel welkom zijn.

15 juli 2017 om 13:43

Met Benatia hebben ze al een prima backup toch?

Ondanks dat Bonucci naar Milaan is, vind ik hem nog steeds een van de allerbeste verdedigers van dit tijdperk. Hopelijk vinden ze iemand van hetzelfde kaliber terug OF gaat Rugani zich stormachtig ontwikkelen. Tevens mag het middenveld ook een veeg krijgen. Sturaro, Rincon, Lemina en Asamoah mogen wel gaan eigenlijk... En dan spelers voor terughalen waar je u tegen zegt. Neem een Blaise of een James. Let's hope for the best!

Forza Juve!

15 juli 2017 om 15:14

James?

15 juli 2017 om 15:41

James is naar Bayern, heb je dat gemist?

15 juli 2017 om 20:34

Zulke type spelers zijn altijd welkom, toch? Ik leef ook niet onder een steen... Spelers ALS, dast bedoel ik mee sport gelijke spelers.

16 juli 2017 om 13:11

Met alle respect, maar dat heb je zo niet verwoord wat betreft Blaise of James.

15 juli 2017 om 15:53

Je eerste zin snap ik niet helemaal. Hoezo ondanks? Het is toch niet zo dat hij ineens 50% van zijn kwaliteiten is verloren ofzo omdat hij naar Milan is gegaan?

15 juli 2017 om 20:35

Dan heb je nog geen site Juventino's voorbij zien komen. Ik heb al wel 5 mensen gezien die hem ineens een dit of een dat vinden. Echt belachelijk.

15 juli 2017 om 23:40

Sorry, Maar Asamoah altijd behouden kan aan de linkerkant op elke plek in heeft een stabiele level wat hij al jaren behaald..

16 juli 2017 om 10:25

Asamoah speelt nauwelijks meer, dan heb ik persoonlijk liever dat die 3 genoemde speler weg gaan en er 1 of 2 beesten worden gekocht. Van het kaliber Blaise/James

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren