Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool richt vizier op Fransman in Serie A

Laatste update:
/
José Mourinho is zeer gecharmeerd van Danny Drinkwater. De manager denkt er dan ook over na om in januari een bod uit te brengen op de verdedigende middenvelder, die zijn opleiding al genoot bij Manchester United. (Daily Mirror)
/
Chelsea blijkt een terugkoopoptie op Thorgan Hazard te hebben bedongen. De club uit Londen kan de aanvaller van Borussia Mönchengladbach voor vijftien miljoen euro terughalen. (BILD)
/
Liverpool gaat mogelijk in zee met Grégoire Defrel. De 25-jarige Franse aanvaller van Sassuolo scoorde dit seizoen al vier keer in zes officiële wedstrijden. (The Sun)
/
Werder Bremen lijkt een nieuwe trainer te hebben gevonden. De bij Schalke 04 ontslagen André Breitenreiter is de topkandidaat om Viktor Skripnik te vervangen. (BILD)
/
Carlo Ancelotti is pas een paar maanden trainer van Bayern Münche,n maar weet nu al dat hij langer wil blijven. 'Ik wil graag langer dan twee jaar hier aan het werk zijn", zo stelt de 57-jarige Italiaan. (BILD)
/
Arsenal en Leicester City hebben belangstelling voor Roque Mesa. De 27-jarige middenvelder speelt al ruim zes seizoenen voor Las Palmas. (Cadena COPE)
Heeft Liverpool behoefte aan een extra spits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Thorgan Hazard tekort komt voor Chelsea. Als ze hem halen denk ik niet dat het een succes wordt.

20 september 2016 om 13:29

Denk dat ze hem met winst willen doorverkopen. Of hij moet oscar gaan vervangen maar dan heb ik liever iemand anders

20 september 2016 om 13:36

Vraag me sowieso af of deze info betrouwbaar is. Voor 10 halen en dan zo'n lage terugkoopsom lijkt me niet zo waarschijnlijk. Ik neem aan dat er meer clausules zoals aantal potten/goals enz is opgenomen die de prijs opdrijven. Kan me niet voorstellen dat Max Eberl, die wordt gezien als top td in Duitsland, zulke contracten zou afsluiten.

Defrel naar Liverpool ? hmm The Sun is toch onzin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren