Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool overweegt komst van Spaanse keeper

Laatste update:
/
Slaven Bilic heeft ontkend interesse te hebben in Patrice Evra. De linkerverdediger van Juventus, die meer minuten wil maken, zou in beeld zijn bij West Ham United. (Sky Sports)
/
Fedor Smolov is niet bezig met een transfer naar China. De aanvaller van FK Krasnodar, die flopte bij Feyenoord, zegt een aanbieding van Shanghai Shenhua te hebben afgeslagen. (FUTBOL)
/
Joe Hart en Kasper Schmeichel zijn niet de enige keepers die met Liverpool in verband worden gebracht. Ook Diego López, die dit seizoen door AC Milan bij Espanyol is gestald, is in beeld bij de Merseyside-club. (Sport)
/
Olympique Lyon heeft een bod van zes miljoen euro uitgebracht op Nicolas Pépé. AS Monaco en Lille zitten ook achter de 21-jarige rechtsbuiten van SCO Angers aan. (France Football)
/
Allianza Lima hoeft niet op de terugkeer van Jefferson Farfán te rekenen. De clubloze rechtsbuiten schermt met vette aanbiedingen uit China en Rusland. (El Bocón)
/
Mame Thiam kan terugkeren naar Italië. De 24-jarige linksbuiten van PAOK Saloniki, die gehuurd wordt van Juventus, staat in de nadrukkelijke belangstelling van Pescara. (Sky Italia)
Liverpool heeft een keepersprobleem

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Everton en AS Roma zitten ook achter Nicolas Pepe aan, staat in het artikel...
Cristian Ledesma overweegt diverse opties, waaronder Pescara, bevestigde zijn agent Fabio Guardabasso in gesprek met Italiacalcio24.it.
Volgens Goal Italia mag Patrice Evra weg bij Juventus als hij dat wil. Valencia heeft bij Juventus geinformeerd naar Evra, meldt Sportitalia.

Smolov ging toch naar dortmund of ging dat toch niet door

30 december 2016 om 01:44

dat waren alleen maar geruchten...
Hij is wel een kandidaat bij Dortmund, bevestigde zijn zaakwaarnemer German Tkachenko tegenover Sportexpress.

Als l'pool echt voor een goede keeper wilt gaan die niet al te duur is, zou ik voor ruffier gaan. Zeer goede keeper

Hebben ze bij Liverpool straks 3 keepers die net de top niet halen.
Ze moeten eigenlijk een wereldtopper zien te strikken, al spelen al bij topclubs natuurlijk.
Wat ze nu willen halen vind ik hetzelfde niveau van wat ze al hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren