Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool loert op eenmalig Oranje-international

Laatste update:
/
Internazionale wil toeslaan bij Udinese. Eerstgenoemde club is bereid linksback Federico Dimarco, buitenspeler Matteo Politano en middenvelder Roberto Gagliardini aan te bieden in ruil voor middenvelder Rodrigo De Paul. (Corriere dello Sport)
/
Manchester United wil niet meer meewerken aan een winterse transfer voor Marcos Rojo. Manager Ole Gunnar Solskjaer is zeer tevreden over de verdediger, die afgelopen zomer in de belangstelling stond van Everton. (The Sun)
/
Javairo Dilrosun verkast mogelijk naar de top van de Premier League. Liverpool heeft de aanvaller van Hertha BSC, in 2018 overgekomen van Manchester City, al meerdere keren bekeken dit seizoen. (Calciomercato)
/
Chelsea wil de strijd aangaan met Manchester United als het transferverbod wordt opgeheven. De Londenaren azen namelijk ook op spits Moussa Dembélé van Olympique Lyon, die wordt getaxeerd op tachtig miljoen euro. (Daily Mail)
/
Manager Frank Lampard kan veel geld spenderen als het transferverbod wordt opgeheven. Chelsea stelt dan een transferbudget van ongeveer 175 miljoen euro beschikbaar. (The Telegraph)
/
Chelsea heeft meerdere versterkingen op het oog. De Londenaren zien in aanvallers Wilfried Zaha van Crystal Palace en Timo Werner van RB Leipzig als goede transferopties. (Daily Express)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea heeft nog een linksback en een vleugelaanvaller sowieso nodig. Eventueel ook nog een CV en rechtsback, mocht Azpiliqueta stoppen. Ik zou gaan voor Alaba (aanstaande zomer 1 jaar contract), Grimaldo, Telles of Chilwell voor linksback en Sancho, Sane, Zaha of Bailey voor de vleugels kopen. Eventueel nog een topper als Koulibaly, Ake, Milenkovic of Skriniar achterin, maar dat is niet de hoogste prioriteit. Dit Chelsea hoeft maar op 2 of 3 plekken echt verbetert te worden.

5 november 2019 om 11:20

Wat je hier voor ogen hebt met 175 niet haalbaar koulibaly 100+, skriniar 100+, sancho 150 minimaal zaha rond de 100 mil. Dus echte toppers nada. En eerst afwachten of ze het tranferverbod opgeheven krijgen

5 november 2019 om 11:50

Hij was een beetje in de war met wat City kan besteden

5 november 2019 om 18:00

Je kunt in fifa ook een financiële overname inzetten dan krijg je wat extra geld om spelers aan te trekken.

Haha, Lampard heeft veel geld te besteden en dan gaat het om 175 miljoen. Natuurlijk, het is veel geld, maar een absolute topclub kan daar tegenwoordig ook weer niet veel mee. Dat zijn echt hoogstens 3 topspelers, maar waarschijnlijk 2. Er zijn andere clubs die zo'n bedrag bijna uitgeven aan 1 speler. En ja, natuurlijk kan je met slim scoutingswerk voor dat geld (of veel minder) ook uitstekende spelers halen, maar dat kan ook met 50 miljoen.

5 november 2019 om 11:53

Het huidige beleid bij Chelsea bekijkend, waar de ontwikkeling van spelers voorop staat in plaats van gearriveerde spelers kopen, kan je met 150 miljoen best wel veel. Kijk alleen al naar de talenten uit de eredivisie, je kan makkelijk 3 toptalenten uit de eredivisie of de pro league halen voor 150 miljoen die allemaal het talent hebben om absolute top te worden

Dilrosun zou ook weer zo'n groeibriljantje zijn die kan uitgroeien tot een topper onder Klopp. Zo zouden ze ook interesse hebben in Sancho,maar die staat al wat treetjes hoger natuurlijk (met dito transfersom) Er moeten in elk geval bij voor de aanval,want die linie is onderbezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren