Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool denkt weer aan basiskracht Southampton

Laatste update:
/
José Mourinho is van plan een Engels international te halen voor de bank van Chelsea. De trainer van de landskampioen houdt er rekening mee dat Petr Cech vertrekt en dus moet er een nieuwe reservekeeper komen. Mourinho heeft zijn oog laten vallen op Norwich City-doelman John Ruddy. Twee jaar geleden werd er ook al een poging gedaan om hem naar Stamford Bridge te halen, maar toen wilde Ruddy niet. (Daily Star)
/
Manchester United houdt achter de schermen serieus rekening met een vertrek van David de Gea, anders kunnen we de interesse in Asmir Begovic niet verklaren. Begovic staat onder contract bij Stoke City en hij mag voor circa tien miljoen euro vertrekken. Bij United moet de Bosniër komend seizoen de strijd aangaan met Victor Valdés, momenteel tweede keuze op Old Trafford. (Daily Mirror)
/
Een speler die het goed doet bij Southampton kan naar Liverpool, zo werd in het verleden wel duidelijk. Het geldt nu ook voor José Fonte, de 31-jarige aanvoerder van Southampton. Voor Ronald Koeman is de Portugees een absolute rots in de branding en Liverpool wil dolgraag weer eens zakendoen met the Saints. Fonte moet op Anfield ook sturing geven aan de kwakkelende Dejan Lovren. (Daily Mirror)
/
Bayer Leverkusen probeert de clubs met man en macht weg te houden bij Wendell, maar dat lijkt een kansloze zaak te worden. Toen Real Madrid zich meldde voor de 21-jarige verdediger hield Bayer de deur op slot, maar inmiddels zoekt ook Juventus naar openingen. Er komt een dag dat Bayer de verleiding van het grote geld niet langer kan weerstaan. (Sky Italia)
/
Michael Laudrup is de topkandidaat om Sam Allardyce op te volgen bij West Ham United. The Hammers zetten dus in op een coach van naam, want de andere managers die genoemd worden zijn Rafael Benítez en Slaven Bilic. Benítez is momenteel nog de hoofdtrainer van Napoli, terwijl Bilic werkzaam is bij Besiktas. Zij lijken wel oren te hebben naar een dienstverband bij West Ham; of Laudrup wil is niet bekend. (Wales Online)
José Fonte zou een aanwinst zijn voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee liverpool niet weer.

16 mei 2015 om 00:47

Liverhampton.

Absolute leider van de defensie, is al 31 dus zal je vast geen hoofdprijs voor krijgen meer voor krijgen zou hem gewoon houden. als er 12,5/15 miljoen komt dan kan koeman van Dijk halen.

Hoop dat het niet waar is, want anders zou het weer zo'n net-niet aankoop worden. Doet het nu goed bij Southampton, maar komt gewoon te kort voor Liverpool.

Als liverpool mee wil strijden voor de titel, moeten ze hem niet halen.

Maar subotic of alderweireld mss

God dit wordt echt een Lovren 2 als dat doorgaat. Zoveel spelers van Southampton die een toegevoegde waarde zouden zijn voor Liverpool. Clyne, Schneiderlin (!!!!!!!!!!!), Wanyama. Als Liverpool voor Fonte gaat kiezen ze echt voor de kruising tussen Lovren (niet goed genoeg) en Lambert (te oud om nog door te groeien).

Vraag me echt af wie het aankoop beleid doet bij liverpool. Misschien eens tijd voor n functioneringsgesprek

Heb dit gerucht al meer gelezen.

31 is het enige negatieve aan dit bericht over Fonte. Ik zei toen we Lovren kochten al dat dit het brein achter het succes van de 2 was.

Stille onopvallende kracht en iedereen zal hem wel onderschatten, maar deze man snapt het spelletje van verdedigen als geen ander. Misschien de oplossing ook om Lovren aan de gang te krijgen en wat meer gedachte in de verdediging te krijgen, want dat stopte toen we Agger en Carragher kwijt raakte.

Maar nu, moet we het wel of niet doen. Ik twijfel.
15 mil max voor een 31 jarige is vrij veel (weet niet de vraagprijs), maar dan krijg je wel een verdediger die het toch al niet van zijn snelheid moet hebben, maar van zijn inzicht. A la Terry. Hij is al 2 jaar erg goed en heeft er nog zeker 3 in zijn poten zitten met zijn speelstijl.

Ik vind het een gok en zou het alleen doen bij gebrek aan betere alternatieven, wat er dik in zit als je geen CL speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren