Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Liverpool baalt van handelwijze van verdediger

Laatste update:
/
Oguchi Onyewu houdt zijn conditie op peil bij New England Revolution in Amerika. De 34-jarige centrale verdediger zit momenteel zonder werkgever. (Sporza)
/
Jason Denayer zag een overstap naar Galatasaray woensdag afketsen. De verdediger was op weg naar Istanbul, maar Manchester City zei op het laatste moment ‘nee’. (Sporx)
/
Liverpool is niet blij met Mamadou Sakho. De verdediger wees in de transferperiode namelijk aanbiedingen van Besiktas, West Bromwich Albion én van Stoke City af en dat vindt Liverpool vervelend. (Daily Mirror)
/
Valerenga sloeg woensdag een bod van ruim twee miljoen euro van Everton af. De club van Ronald Koeman wilde middenvelder Sander Berge overnemen. (Aftenposten)
/
Marcelo Brozovic gaat zijn contract bij Internazionale verlengen. De club was met Chelsea akkoord over een transfersom, maar de Kroaat zag af van een transfer. (Goal)
/
Jinty Caenepeel heeft een transfer zien afketsen. Excelsior wilde de aanvaller van FC Eindhoven huren en ook Barnsley toonde belangstelling, maar de juiste aanbieding zat er niet bij. (Eindhovens Dagblad)
Vind jij het logisch dat Mamadou Sakho bij Liverpool is gebleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dom dat hij is gebleven hij is wel liverpool waardig maar hij krijgt toch geen veel speeltijd onder klopp zoals hij zelf zegt of hij wil graag voor een basis plek gaan en laten zien dat hij wel goed genoeg is maar dat weet ik niet

1 september 2016 om 16:18

Mischien heeft hij gewoon weinig zin om te verhuizen en/of Salaris in te leveren ...

1 september 2016 om 18:58

Dat mag... inleveren hoeft ie niet, het ging om 1 seizoen verhuren om te laten zien hoe graag hij bij Liverpool wil blijven, wegens enkele conflicten met Klopp, Sakho staat volgend jaar zomer(als het niet deze winter is) op de transferlijst vanwege zijn gedrag/houding. Niemand is groter of belangrijker dan de club.

Tjah die klopp is me er sowieso een. Altijd wordt er gekeken naar een speler, maar deze coach heeft er ook een hand van. Zonde, deze verdediger vind ik echt heel goed.

Marcelo Brozovic zal zijn contract verlengen als hij terugkomt van Kroatië, zegt zijn agent Miroslav Bicanic.

Volgens La Gazzetta dello Sport en Premium Sport tekent hij bij tot medio 2021 met een salaris van 2,5 miljoen euro per seizoen plus bonussen. En een transferclausule van 50 miljoen euro, maar enkel geldig voor het buitenland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren