Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Leicester was veertien seconden te laat met transfer

Laatste update:
/
AC Milan houdt de situatie rondom Kerem Demirbay nauwlettend in de gaten. De middenvelder van TSG Hoffenheim moet volgend jaar naar San Siro komen. (Tuttomercatoweb)
/
Diego Simeone verlengde dinsdag zijn contract bij Atlético Madrid op voorwaarde dat de club in januari Diego Costa zal aantrekken. De Spaanse zit op een dood spoor bij Chelsea. (Daily Mirror)
/
Leicester City dacht zich de afgelopen transferzomer te versterken met Adrien Silva van Sporting Portugal, maar die vlieger gaat niet op. De FIFA heeft de transfer geweigerd omdat the Foxes veertien seconden te laat waren met het registeren van de overstap. (BBC)
/
De kans bestaat dat David Silva zijn carrière afsluit bij Manchester City. De Engelse club wil het tot medio 2020 doorlopende contract van de middenvelder graag verlengen. (The Times)
/
Huddersfield Town overweegt om zijn jeugdopleiding op te heffen. De laatste jaren breken er tot grote frustratie van voorzitter Dean Hoyle maar nauwelijks talenten door bij de Engelse promovendus. (The Times)
/
Sébastien Bassong lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De ex-verdediger van onder meer Tottenham Hotspur heeft de clubleiding van Birmingham City tijdens een stage overtuigd van zijn kwaliteiten. (Daily Star)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Regels zijn regels maar dit is wel heel erg overdreven

6 september 2017 om 12:06

Ze kregen al 2 uur langer de tijd.. hoe krijg je het voor elkaar om dan alsnog te laat te zijn. Ergens moet je een grens trekken.

6 september 2017 om 12:21

Gewoon je huiswerk op tijd doen. De transferperiode duurt lang genoeg en ze hebben de financiële middelen om op tijd hij selectie op orde te hebben.

Iemand dat nog snel koffie is gaan halen? Die kan zijn ontslag verwachten !

Even serieus, dat is wel enorm balen Leicester City zijnde. Echter vind ik dat ze wel een uitzondering mochten maken op deze. 14 seconden is peanuts, maar goed dan krijg je de discussie dat zij dat wel mochten en anderen niet.

6 september 2017 om 12:08

Ze hebben maandenlang om spelers aan te trekken, waarom zou je dan het af laten hangen op 14 seconden? Plus dat ze al dispensatie hadden gekregen ook voor het afronden van deze transfer. Echt eigen schuld dikke bult dit lijkt mij

6 september 2017 om 14:22

Inderdaad. Die 2 uur sloeg uberhaupt al nergens op voor zover ik weet.

6 september 2017 om 12:12

Brug open, stoplicht rood of telefoon bezet 😂Met dit soort last minute deals ia het net pokeren. Wie heeft het meeste lef en wil n iet toegeven. Ik denk dat Silva dacht op deze manier kan ik er een mooi salaris uitslepen want ze moeten wel. Leicester dacht het omgekeerde. 1 van de 2 geeft om 5 voor twaalf toe. Toen duurde het papier werk net wat langer en verliezen ze allebei.

Ac Milan heeft allemaal ziek goede spelers aangetrokken maar demirbay is niet echt van het niveau dat Ac Milan nastreeft.

Haha ja hoor Redknapp die weer eens een oud speler oppikt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren