Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lazio gaat voor komst van Nederlander nummer drie

Laatste update:
/
Anderlecht heeft naar verluidt interesse in Mbark Boussoufa, maar de kans is klein dat de middenvelder op korte termijn terugkeert in Brussel. “Dat is niet erg realistisch”, erkent trainer Besnik Hasi. “Hij verdient ontzettend veel geld bij Lokomotiv Moskou. We spreken ook niet meer met hem.” Ook de verdedigers Alexander Scholz (Lokeren) en Jean-Armel Kana-Biyik (Stade Rennes) zouden in beeld zijn bij de regerend kampioen van België. (Het Nieuwsblad)
/
Orlando City FC legde Kaká al vast, zou bezig zijn met Robinho en schijnt nu ook Ashley Cole aan de selectie toe te willen voegen. De 33-jarige linkerverdediger lijkt zijn basisplaats bij AS Roma definitief te zijn kwijtgeraakt aan José Holebas en zou in januari weer weg willen uit Stadio Olimpico. De Engelsman, die een contract tekende tot de zomer van 2016, werd ook al in verband gebracht met New York City FC. (Sky Italia)
/
Lazio heeft de smaak te pakken en wil nog een derde Nederlandse verdediger halen. De club uit Rome heeft sinds afgelopen zomer al de beschikking over Stefan de Vrij en Edson Braafheid, en het lijkt erop dat i Biancocelesti ook belangstelling hebben voor Jeffrey Gouweleeuw. De 23-jarige stopper is met AZ, dat hem in de zomer van 2013 overnam van sc Heerenveen, bezig aan een uitstekend seizoen. (Corriere della Sera)
/
Parma is sinds kort in handen van een aantal nieuwe, ambitieuze eigenaren en hun eerste actie van betekenis moet de komst van Yevhen Konoplyanka worden. De vleugelaanvaller van Dnipro Dnipropetrovsk wordt al langer in verband gebracht met clubs uit de Europese topcompetities en in januari komt het mogelijk tot een transfer. De 25-jarige international moet volgens de berichten ruim vijftien miljoen euro kosten. (Mediaset)
/
Goran Pandev heeft straks genoeg mogelijkheden. De 31-jarige aanvaller komt er bij Galatasaray nauwelijks aan te pas en oriënteert zich op een nieuwe club. De namen van Fiorentiona, Torino, Sevilla en Valencia werden al genoemd en nu schijnen ook Sampdoria, Lazio en zelfs Napoli achter de Macedoniër aan te zitten. Pandev maakte afgelopen zomer juist de overstap van Napels naar Europees Istanbul. (Tuttosport)
Is Jeffrey Gouweleeuw al goed genoeg voor de Serie A?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stabiele eredivisiespeler. Niet meer dan dat

15 december 2014 om 19:04

Alsjeblieft zeg gouweleeuw hoger als AZ gaat het niet worden

15 december 2014 om 19:07

Nou

15 december 2014 om 19:13

Zou ik hem eens beter gaan volgen. Speelt echt een uitstekend seizoen en is nog maar 24. Is dit seizoen gegroeid in de duels en kan ook goed opbouwen. Vind hem op dit moment echt niet veel onder doen voor Veltman. Al moet ik dan wel de kanttekening maken dat ik het dan over wedstrijden in de eredivisie heb. Hoe Gouweleeuw het in de CL zou doen is natuurlijk een raadsel.

15 december 2014 om 20:03

Hij is 23 als ik me niet vergis

16 december 2014 om 08:31

Nou, dan ben je wel erg goed hoor als je op het niveau van Veltman zit! Die man grossiert in fouten, dus daar wil je niet mee vergeleken worden als je een uitstekend seizoen draait. Gouweleeuw moet lekker bij AZ blijven. Daar zit hij prima.

15 december 2014 om 20:01

Matige speler bewees hij gister weer eens ..... 1 beuk en hij is Kazim kwijt. Ze kunnen beter zijn Kompaan kopen die was gister heer en meester in de lucht !

Hmm ben benieuwd....hij komt in mijn ogen wel wat te kort....

Alsof dat niveau in de serie a zo hoog ligt....

15 december 2014 om 19:46

Vind hem anders wel redelijk stabiel, ben benieuwd of hij dat niveau ook kan laten zien bij Lazio. Ben ook benieuwd wie AZ dan haalt als opvolger, lijkt me een enorme stunt als ze botteghin kunnen halen, doet t niet verkeerd bij Groningen

15 december 2014 om 20:58

Bedoelde dat ook in t voordeel gouweleeuw. Die zou idd wel mee moeten kunnen komen in de serie a

15 december 2014 om 21:57

Opvolger is er al, Luckassen. Dus voor ons zou het geen probleem zijn, bij een leuk bedrag.

Off: Is er iemand hier die de Italiaanse competitie volgt, en mij kan helpen.
Is het mogelijk dat AS Roma voor de wedstrijd tegen Feyenoord eventueel de capaciteit van het uitvak vergroot? Dit gebeurde tegen Bayern Munchen volgens mij wel.

Nee stop maar niet doen

Lazio is niet eens beter dan een AZ of Fc Twente. Ze zijn wel blind dat ze de over die andere verdediger van AZ heen kijken. Dat is pas de topper achterin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren