Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lavezzi kan vluchtroute nemen naar Engelse top

Laatste update:
/
Manchester United zal op moeten schieten, wil het Mats Hummels naar Engeland halen. Mnager Arsène Wenger van Arsenal heeft namelijk ook interesse in de mandekker van Borussia Dortmund, die bij hoog en laag blijft beweren dat hij in Duitsland wil blijven. Als de Engelse grootmachten echter bedragen van circa vijftig miljoen euro gaan bieden, zal Borussia Dortmund vermoedelijk wel gaan meewerken. (Daily Mail)
/
Ronald Koeman wil een Juventus-middenvelder naar de Premier League halen, maar hij is niet de enige. Naast de trainer van Southampton is ook zijn collega Roberto Martínez geïnteresseerd in Kwadwo Asamoah en het is niet ondenkbaar dat de Ghanees international in januari vertrekt uit Turijn. Juve is echter niet van plan om Asamoah te laten gaan als ook Stephan Lichtsteiner en Sebastian Giovinco worden verkocht. (Tuttosport)
/
Liverpool gaat in januari proberen Ezequiel Lavezzi naar Anfield te halen. Al sinds hij in de zomer van 2012 overstapte van Napoli naar PSG wordt de aanvaller in verband gebracht met een vertrek uit Parijs en the Reds willen ervoor zorgen dat het binnenkort daadwerkelijk van een transfer komt. Liverpool moet dan wel afrekenen met de concurrenten Atlético Madrid, Internazionale en Lavezzi’s ex-club Napoli. (Mediaset)
/
Fabio Capello moet in Rusland op het matje komen bij minister Vitaly Mutko. Onder leiding van de Italiaanse bondscoach kwam het Russisch elftal zondag niet verder dan 1-1 tegen Moldavië en dat vond de politicus geen best resultaat. “De fans waren niet blij en ik ook niet. Ik heb de Formule 1-race in Sotsji moeten missen vanwege de interland”, vertelt de balende Mutko, die een gesprek met Capello op de agenda heeft gezet. (La Gazzetta dello Sport)
/
AS Roma gaat proberen om een vleugelspeler uit de Premier League in te lijven. De 23-jarige Riyad Mahrez verruilde Le Havre in januari van dit jaar voor Leicester City en werd met the Foxes kampioen in de Championship. Roma heeft gezien dat de in Frankrijk geboren Algerijns international zich ook op het hoogste niveau staande houdt in Engeland en gaat proberen om Mahrez over enkele maanden vast te leggen. (France Football)
Ezequiel Lavezzi wordt onderschat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler, liverpool is denk ik niks voor hem, eerder City of arsenal

15 oktober 2014 om 18:10

Waarom is Liverpool niks voor hem?

15 oktober 2014 om 18:32

Omdat zijn concurrenten allemaal in de buurt van zijn niveau zitten en jonger en fitter zijn.
Sterling, Markovic, Lallana, Coutinho.

Ik denk dat Arsenal een goede optie voor hem zou zijn. Walcott is een goede speler maar komt techniek en inzicht te kort om een wereld top flankspeler te zijn. Cazorla is meer een nr 10 of ACM dan een linksbuiten en ox is er nog niet klaar voor.

Met Sanchez op rechts Lavezzi op links, welbeck voor in Ozil achter hun en eindelijk een tacktiek over de vleugels gaat het zeker lopen bij Arsenal.

Als wenger echter maar 1 top speler wilt halen volgende zomer laat dan Lavezzi zitten en ga dan svp voor Bender, Schneiderlin of een andere DMF

15 oktober 2014 om 19:56

Ozil moeten ze gewoon verkopen net als Arteta zet Cazorla maar achter Welbeck en haal voor het geld dat je verdient aan Ozil Bender, Schneiderlin of Javier Martinez. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar Martinez. Of zoals mijn opstelling?

Szczesny
Debuchy
Koscielny
Gibbs
Martinez
Ramsey
Walcott
Wilshere
Carzorla
Alexis
Welbeck

On Lavezzi:

Speler waarvoor ik niet sta te springen, dus ze mogen hem van mijn part houden

15 oktober 2014 om 18:57

Beter dan die mitrovic, Lambert en andere drama aankopen van Liverpool.

15 oktober 2014 om 19:04

Gelukkig speelt Mitrovic nog gewoon in België. Markovic daarentegen is een zeer talentvolle voetballer en heeft met zijn 20 jaar gewoon een beetje tijd nodig om te wennen aan de Bpl. Zo'n jongen een drama-aankoop noemen is wat mij betreft nog veel te vroeg.

16 oktober 2014 om 10:23

Lambert super-sub van Liverpool en het nationaal elftal
Markovic word gezien als 1 van de grootste talenten en had bij Benfica ook een langzame start

Je kan roepen wat je wil maar bij Liverpool worden ze over het algemeen ook op mentaliteit gekozen, afgezien van Balotelli want dat was nood.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren