Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lautaro Martínez kan naar top van Premier League

Laatste update:
/
Pau López lijkt AS Roma in de zomer te gaan verlaten. De doelman heeft echter wel een doorlopend contract tot de zomer van 2024 en Everton denkt momenteel na over een bod. (Diverse Italiaanse media)
/
Leicester City lijkt Manchester United te gaan aftroeven in de strijd om Ben Grist. De pas zestienjarige middenvelder van Grimsby Town staat te boek als groot talent en zit al sinds zijn vijftiende bij het eerste elftal. (Daily Mail)
/
Manchester City, Chelsea en Liverpool houden de situatie van Lautaro Martínez in de gaten. Internazionale kampt met financiële problemen en is mogelijk bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor de Argentijnse spits. (90min)
/
Borussia Mönchengladbach onderzoekt de mogelijkheden om Granit Xhaka terug te halen. De middenvelder werd in 2016 voor 45 miljoen euro verkocht aan Arsenal en heeft een huidige geschatte waarde van 22 miljoen euro. (Diverse Duitse media)
/
Manchester United laat zijn oog vallen op Cristian Romero. De centrumverdediger wordt dit seizoen door Juventus verhuurd aan Atalanta, dat hem voor twintig miljoen euro kan terugkopen van de club uit Turijn. (Diverse Italiaanse media)
/
Liverpool wil zijn defensie komende zomer mogelijk versterken met Duje Caleta-Car. De centrumverdediger maakt een uitstekende indruk bij Olympique Marseille en heeft een marktwaarde van ongeveer twintig miljoen euro. (La Provence)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Caleta-Car is één van de lichtpuntjes bij Marseille die zijn ontwikkelingstreep wel meer doortrekt dan zijn andere medespelers. Verder is hij fysiek echt heel sterk en balvast, dus dat zou zomaar een aanwinst voor Liverpool kunnen zijn, misschien geen basisspeler direct maar potentiëel zeker.

13 mei 2021 om 23:38

Dit lijkt me niet meer dan een gerucht. Kabak gaat bijna zeker worden overgenomen voor een spotprijs en Konaté is reeds aangetrokken voor de zomer. Met Van Dijk en Gomez heb je dan 4 prima opties voor CB. Matip zal wel vertrekken en Davies kunnen ze verhuren of achter de hand houden als back-up.

14 mei 2021 om 09:04

Konate is geen zekerheid nog volgens mij. Konate en Liverpool hebben een persoonlijke akkoord, maar Liverpool en Leipzig nog niet.

14 mei 2021 om 16:33

Zermatt die deal is rond. Fabrizio Romano heeft zojuist nog een update gegeven, die geeft altijd fixed deals dus betwijfel sterkt dat dit nog fout gaat.

Lautaro heeft al gezegd dat hij nergens heen gaat en zelfs wil verlengen. Zo zie ik City ook niet zoveel neerleggen voor hem. Denk dat ze eerder zoveel neerleggen voor Lukaku.

13 mei 2021 om 22:18

Denk dat Kane vele malen duurder moet zijn dan Lukaku. Voor de home-grown regel maakt het niet uit want Lukaku valt daar ook onder.

14 mei 2021 om 09:41

Als City Kane echt los weet te weken bij The Spurs dan hebben ze een team wat nog jaren gaat domineren, zowel in Engeland als in Europa. Ik denk alleen dat Levy hem nooit laat gaan voor een bedrag wat city kan/wil betalen. Lautaro is wel een heel goed alternatief. Geen klassieke nummer 9 maar wel een neusje voor de goal. Zou wel eens heel mooi in Pep zijn tactiek kunnen passen..

Martinez is geen slechte optie. Volg de Serie a niet maar zijn statistieken zien er niet slecht uit. Weet niet wat de mogelijkheden zijn in het halen van Martinez maar mochten Haaland en Lukaku niet haalbaar zijn is dit een goeie optie.

het wordt ook tijd dat Leicester City opzoek gaat naar een nieuwe topspits, die Vardy over 1 a 2 jaar kan vervangen. dit lijken mij prima opvolgers 1 Vlahovic 2 O. Édouard 3 A. Morelos

14 mei 2021 om 09:07

Iheanacho lijken ze al als opvolger te hebben.

14 mei 2021 om 17:45

maar ze spelen nu met 2 spitsen dus iemand zal Vardy op moeten volgen

Financiele problemen, elke club heeft bijna financiele problemen ..

Latauro Martinez zat op een gegeven moment al in het vliegtuig naar Barcelona zowat. Waarom gaan ze niet weer achter hem aan?

14 mei 2021 om 10:21

Dit gerucht heb ik nooit gehoord. Hij heeft al in een interview gezegd dat hij de juiste keuze heeft gemaakt om bij Inter te blijven ipv naar Barca gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren