Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman wil ruimte maken voor twee landgenoten

Laatste update:
/
Tottenham Hotspur hoopt Heung-Min Son snel langer vast te kunnen leggen. The Spurs bieden de aanvaller een weeksalaris van 165 duizend euro als hij zijn contract verlengt. (Daily Mail)
/
Liverpool heeft Ben White op het oog als nieuwe centrale verdediger. De stopper van Brighton & Hove Albion was in de afgelopen transferperiode en belangrijk doelwit van Leeds United, dat er echter niet in slaagde om hem binnen te halen. (Football Insider)
/
Barcelona hoopt zich in januari te kunnen versterken met Memphis Depay en Myron Boadu. Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite moeten verkocht worden om ruimte te maken voor het Nederlandse duo. (Todofichajes)
/
Manchester City heeft voor de komst van Rubén Dias inderdaad geprobeerd om Kalidou Koulibaly binnen te halen. Een bod van zestig miljoen euro werd echter afgewezen door Napoli. (Calciomercato)
/
Arsenal heeft in de afgelopen transferperiode een bod van twintig miljoen euro op Joelson Fernandes neergelegd bij Sporting Portugal. De jongeling heeft er echter voor gekozen om zijn contract in Lissabon te verlengen. (Diverse Portugese media)
/
Pablo Zabaleta keert mogelijk terug bij Manchester City. De Argentijn zette onlangs een punt achter zijn loopbaan als speler en the Citizens staan ervoor open om hem een rol buiten het voetbal aan te bieden. (Daily Mail)
Wie lijkt jou de beste aanwinst voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 oktober 2020 om 10:39

Nou nee, die ook niet. Nederland heeft een grote armoede aan goede aanvallers.... Malen is wel snel en zo, maar zijn aanname lijkt nergens op, koppen is ook niet zijn specialiteit en zijn schot is het kan vriezen het kan dooien...

20 oktober 2020 om 11:17

Deels eens. Op dit moment hebben we geen absolute topaanvaller, al tikt Depay in sommige wedstrijden dat niveau absoluut aan (maar zogezegd te weinig). Alleen er komt wel heel veel talent aan hoor. Bergwijn kan een goede speler worden, Stengs en Ihattaren spreken voor zich. Malen is nu niet in vorm, maar is ook nog altijd heel jong. Boadu heeft de gave om in vorm vrijwel iedere wedstrijd drie 100 procent kansen te krijgen. Alleen heeft hij nog te veel kansen nodig om te scoren. En daarachter zit ook nog superveel talent. Dus over een grote armoede wil ik niet spreken, aangezien er nu al heel wat aanvallers van een aanzienlijk niveau zijn en we over twee a drie jaar zomaar weer kunnen overlopen van de topaanvallers.

20 oktober 2020 om 10:44

Je kunt van Depay vinden wat je wilt, maar minder dan Malen?

20 oktober 2020 om 10:52

Dat betwijfel ik ook ja, Malen is ook niet heel lekker teruggekomen van zijn blessure, hij scoort ze nog wel maar ik vind hem best matig spelen eigenlijk. Memphis, Malen en Boadu hebben natuurlijk alle 3 (nog niet) het niveau van Barcelona.

Dan zou ik als Barcelona zijnde lekker wachten tot de zomer dan voor Donyell Malen gaan als Koemen perse een Nederlandse aanvaller wilt. Wat ik op dit moment de meest talentvolle nummer 9 van Nederland vind.

20 oktober 2020 om 12:39

Malen en Boadu hebben beide wel snelheid en diepgang dat is een pluspunt. Wel vind ik Malen beter aan de bal. Het zou een betere aankoop zijn dan Depay. Een veel betere als je toekomstgericht wil werken..

Het doet me pijn deze namen. Ik snap niet wat hij in deze spelers ziet. Toekomst perspectief 0. Pak gewoon je jeugdspelers weer en geef die een kans. Ipv die voor een habbe krats te verkopen en dan later weer voor de hoofdprijs terug te halen.

20 oktober 2020 om 10:51

Maak je geen zorgen, zie de bron

Boadu de nieuwe Patrick Kluivert. Ik zie het hem nog wel doen ook!

Onzin, ongeinspireerde riooljournalisten vinden het gewoon makkelijk om een trainer aan landgenoten te koppelen. Boadu gaat niet naar Barcelona.

20 oktober 2020 om 11:27

Dit gerucht kan inderdaad gelijk de prullenbak in lijkt me. Depay lijkt me logisch na afgelopen zomer, maar Boadu gaat echt niet naar Barcelona.

Net als van der Gijp gister bij vi zei tegen Boskamp vroeger zouden ze speler als Mbappé halen in plaats van dit soort aankopen als Depay.. En daar sluit ik mij volledig bij aan. Depay wat moet je er mee?? Leuk hoor voor een als Lyon. Maar hij is gewoon niet goed genoeg voor de absolute wereldtop. Als hij naar Spanje zou verkassen dan naar een Sevilla, Atletico of Valencia.. Maar Barça, Real Madrid, PSG, Bayern, Juventus, Man. City, Man. Utd, Chelsea zijn clubs waar hij never nooit zou kunnen slagen. Maar hij valt qua gedrag in de categorie Kluivert en Lang zulke jongens vinden zichzelf zo erg goed. Maar ook voor Boadu zie geen plaats in de top. Leuke bruikbare spits. Eigen te triest voor woorden dat we geen absolute wereldspelers meer hebben. Waar we vroeger toch legendes hebben gehad. En dat alles komt door gebrek aan goede mentaliteit. Tegenwoordig hoe gekker hoe beter.. Virgil, Frenkie, Donny, Gini zijn wel jongens met goede mentaliteit maar het zijn geen wereldspelers of legendes.. Jammer weer..

Barcelona verhaal is onzin. Ik dacht dat Son nou al wel meer zou verdienen bij The Spurs trouwens...

Wat ziet Koeman in deze twee spelers..geen ambitie ofzo...je moet voor de hoofdprijs gaan...en er geen Nederlands elftal van maken...

20 oktober 2020 om 13:10

Hij moet het hebben met B-garnituur aankopen omdat er geen geld beschikbaar is. Als Koeman volledig carte blance zou krijgen en net zoveel geld uit zou mogen geven als hij wilt dan zou zijn Barcelona er momenteel zo uitzien (zie opstelling). Combinatie van de beste spelers van het Nederlands elftal, voormalige (te dure) doelwitten en goede spelers met een Barcelona verleden.

Ter Stegen
Bellerin
Van Dijk
De Ligt
Grimaldo
Frenkie
Arthur
Messi
Coutinho
Neymar
Lautaro
20 oktober 2020 om 22:57

Die B aankopen hebben ze te danken aan wanbeleid...dat ze eerst in Januari de prutsers met een torenhoog salaris verkopen kunnen ze echte toppers kopen die van Barcelona weer een A club maken.

Depay halen voor die 12 mln. die ze laatst noemde zou ik beter vinden dan Braitwate. Maar om Boadu nou te gaan halen waar AZ 20+ mln voor vraagt... er zijn echt betere talenten in de spits. En je wilt dir trainer worden die alleen maar Nederlanders haalt

Ik zie Boadu echt wel als een goeie toekomstige speler en als je de juiste mensen om je heen hebt kan deze jonge wel groot worden....
Depay is over zijn top heen, doet het leuk bij Lyon maar hoger moet deze jonge ook niet willen misschien nog even bij een AC Milan of Valencia ofzo maar Barca is niet een club voor hem....
Tuurlijk Boadu is nu nog lang niet zover maar ik denk echt dat hij met goeie begeleiding wel een leuke rol kan vervullen bij Barca, rustig brengen en laten proeven!
En Boadu kunnen ze nog voor een leuk prijsje oppikken, misschien braithwaith de omgekeerde weg laten bewandelen?

Hoeveel pakt Son nu wekelijks dan? Hij is echt zwaar onderschat en kan makkelijk minimaal 200/300k per week pakken. Wat een bizar goede speler en ook een big game speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren