Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Koeman doet voorzichtig bod van acht miljoen euro

Laatste update:
/
De wegen van Nemanja Vidic en Internazionale scheiden wellicht al na een seizoen. De centrale verdediger onderhoudt geen goede relatie met Roberto Mancini, die Andrea Ranocchia al de voorkeur geeft. De Noord-Italiaanse club is achter de schermen bovendien bezig om de clubloze Felipe Dias aan te trekken. De ervaren Vidic mag weg, maar heeft nog wel een doorlopend contract met i Nerazzurri. (Corriere dello Sport)
/
Willem II beslist op korte termijn of het Carlos Aalbers of Hans Smulders aanstelt als technisch directeur. De Tilburgers hebben reeds met beide kandidaten om tafel gezeten en willen snel een knoop doorhakken. Aalbers was eerder zes seizoenen werkzaam als technisch directeur van NEC en heeft momenteel een sportmanagementbedrijf, Smulders is technisch manager van FC Eindhoven. (Voetbal International)
/
Ronald Koeman heeft voorzichtig toenadering gezocht tot Benfica inzake Ola John. Benfica heeft het voorstel van Southampton direct van tafel geveegd, want het bod is nog niet de helft van wat de club wil hebben. Benfica mikt op twintig miljoen euro, het bod van Southampton is niet meer dan acht miljoen euro. Het lage bod kan gezien worden als strategische zet, want in werkelijkheid wil Southampton best meer betalen. (A Bola)
/
Hasan Ali Kaldirim kan terugkeren naar zijn vaderland. De verdediger van Fenerbahçe werd geboren in Duitsland en speelde voor Kaiserslautern en FSV Mainz 05, voordat hij naar Turkije vertrok. De 25-jarige Kaldirim is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Fenerbahçe, maar heeft daar geen basisplaats. Toch hebben Schalke 04, Werder Bremen en Hamburger SV belangstelling voor de zestienvoudig Turks international. (Haberturk)
/
Eduardo Salvio voelt er niets voor naar Liverpool te verhuizen. De vleugelaanvaller van Benfica staat in de belangstelling van the Reds, maar heeft aangegeven dat hij bij een overstap naar Engeland liever in Londen wil wonen. Tottenham Hotspur schijnt belangstelling te hebben voor de 24-jarige Argentijn, die dit seizoen zeven keer scoorde in twintig competitiewedstrijden voor Benfica. (Olé)
Ola John zou goed bij Southampton passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo een hele goede aankoop zien voor Koeman, geeft hem net wat meer opties. Is ook handig om te rouleren en er zullen wel een aantal spelers vertrekken in de zomer

Ondanks dat hij nu eindelijk weer goed bezig is, vindt ik 8 miljoen voor Ola John niet eens een heel raar/laag bedrag eigenlijk. Weet iemand of de vraagprijs echt 20 miljoen is? Wanneer is dit gecommuniceerd?

edited

24 februari 2015 om 15:09

Er staat 20 miljoen als je leest ...

24 februari 2015 om 15:44

12 lijkt me toch echt wel max voor zo'n speler als John..

24 februari 2015 om 17:12

Ik denk dat 20 miljoen de transfersom is die in het contract van Ola staat. Dit is zeer gebruikelijk in Portugal.

Hoe doet John het in Portugal?

24 februari 2015 om 22:34

Goed

Hij zoekt ze wel uit!
Tadic, Elia, Djuricic, Pele... In de zomer John en Clasie erbij; hij koopt allemaal (oud) eredivisie talenten. Prima spelers, dat wel. Ik hoop dat hij Elia nog flink meer aan de praat gaat krijgen, geld hetzelfde voor John, mocht die naar Southamton vertrekken!

24 februari 2015 om 16:57

Hij maakt Eredivisie XL team in de BPL, of een marketingtruc van southampton om meer support vanuit De Lage Landen te krijgen? Nee grapje =)

Koeman heeft al Mané, Tadić, Long, Elia en Đuričić die op de vleugels kunnen spelen, dus waar is John dan voor nodig? Bovendien is 20 miljoen een absurd bedrag voor hem.

24 februari 2015 om 15:36

Elia is gehuurd dus blijft niet 100%. En van de zomer verkopen ze er wel een paar.

Meer dan 10 vind ik al best veel. John heeft niet geweldig veel gespeeld en ook niet geweldig veel laten zien. Daarnaast heb je met Mané en Elia al 2 spelers die ongeveer hetzelfde zijn. Tadic kan ook nog op de flank en Rodriguez komt nog terug..

Mocht Elia straks blijven lijkt me deze aankoop vrij overbodig voor Southampton.. Hoewel ik wel gecharmeerd ben van de kwaliteiten van John en hem tevens wel beter zie presteren in de Engelse competitie, net als Elia.

Als salvio niet wil komen, prima. Middelmatige speler waar ze de hoofdprijs voor vragen. Laat tottenham hem maar lekker oppikken

Dat worden dan mooie flanken met tadic/elia en ola/elia en in de spits pelle lijkt me lekker. Ze kunnen beter proberen om een eventuele vervangen voor clyne te halen wat die kan toch naar man u

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren