Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus meldt zich in de zomer voor PSV-duo

Laatste update:
/
Arsenal lijkt een rookgordijn te hebben opgetrokken omtrent de komst van Maxi Romero. The Gunners hebben belangstelling voor de belofte van Vélez Sarsfield, maar er werd beweerd dat zij afzagen van een transfer omdat de Argentijnse club ‘moeilijk deed’. Er schijnt nu echter alsnog een overeenkomst te zijn bereikt: de zestienjarige aanvaller komt naar verluidt voor iets meer dan zes miljoen euro naar Londen. (Daily Mirror)
/
Liverpool staat op het punt een van zijn grootste talenten langer vast te leggen. Jordon Ibe werd vroegtijdig teruggehaald van een verhuurperiode bij Derby County en maakte maandag tegen Newcastle United zijn rentree, na een knieblessure. Ondertussen is er gesproken over een nieuw contract en de negentienjarige Ibe kan op korte termijn zijn handtekening zetten onder een verbintenis voor liefst vijf seizoenen. (Daily Mail)
/
Juventus meldt zich na dit seizoen wellicht in Eindhoven. De club uit Turijn heeft de verrichtingen van de aanstaand kampioen van Nederland het hele seizoen gevolgd en is geboeid geraakt door middenvelder en aanvoerder Georginio Wijnaldum en linksachter Jetro Willems. Juventus overweegt dan ook om met een miljoenenbod aan te kloppen bij PSV. Wijnaldum heeft een contract tot 2018; de verbintenis van Willems loopt een jaar eerder af. (RAI)
/
Borussia Dortmund heeft de kans laten lopen Patrick Herrmann in te lijven. De rappe vleugelspits had afgelopen weekend met twee assists een belangrijke bijdrage in de 3-1 zege die Borussia Mönchengladbach boekte op BVB, terwijl hij in het verleden aangeboden werd in Dortmund. Trainer Jürgen Klopp zou echter hebben laten weten dat hij geen belangstelling had voor de 24-jarige aanvaller van die Fohlen. (BILD)
/
Kevin Kuranyi wil graag bij Dynamo Moskou blijven. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis in Rusland, maar is er naar eigen zeggen nog niet klaar. “Er valt niet veel over te zeggen, want ik heb nog geen nieuws. We onderhandelen, maar er is nog geen akkoord bereikt. Ik wil graag blijven, heel graag. Maar de club heeft hier ook een stem in”, zegt de Duitser, die circa zes miljoen euro per jaar verdient. (Sovsport)
Wie zou het niveau van Juventus aankunnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaren lang heb ik Willems afgekraakt, niet onterecht natuurlijk maar dit seizoen lijkt hij er klaar voor. Dus de stap naar juve zal ik zeker toejuichen.

Wijnaldum hoeft van mij niet. Gaat t nooit winnen op t middenveld van juve en ben nog niet helemaal overtuigd van hem. Het is een type speler die goed speelt als anderen dat ook doen, bij juve wordt er meer gevraagd dan dat

15 april 2015 om 10:39

Willems kan nog altijd niet verdedigen, mensen zegen dat hij nu goed is omdat hij assists levert maar niemand heeft ooit gezegd dat Willems in aanvallende opzichte zwak was. In verdedigend opzichte zijn er weinig verdedigers die slechter dan hem zijn want hij kan het gewoon niet. Hij weet niet wat dekking is, met z'n mannetje lopen doet ie ook niet en weet ook niet wat off-side is.

Zijn statistieken zijn dit seizoen uitermate goed, wss de meeste assists van alle backs? Dit is aan de ene kant ook niet zo verrassend want hij heeft altijd op de linkervleugel gespeeld totdat hij bij PSV kwam, dat kun je ook aan hem zien want hij heeft ook een dribbel in huis. Weinig tot geen scorendvermogen wss en dus als LB gezet. Ik denk, als hij naar Juve gaat dat hij daar wel beter van wordt. Die Italianen leren hem wel hoe je moet verdedigen en bij wie anders kun je verdedigen beter leren? Juist ja, bij de Italianen.

15 april 2015 om 12:57

Als persoon staat Willems me ook een beetje tegen. Ken hem natuurlijk niet persoonlijk, maar heb er ook geen gesprek voor nodig om te zien dat we nooit vrienden zouden worden. Mede daardoor heb ik hem ook wel soort van afgekraakt. Echter dit seizoen toont hij aan misschien wel de grootste stappen gezet te hebben. Zowel bij het NL elftal als PSV is hij volwassen geworden. Willems is echt een speler voor de absolute top geworden, zodat zijn verdedigende kwaliteiten minder opvallen. Bij een Bayern of Barca zou hij juist zijn goede kwaliteiten optimaal kunnen benutten. Een stap naar een laagvlieger in Engeland, waar je juist veel moet verdedigen kan leerzaam zijn. Maar in zijn geval is het beter bij een aanvallend team te spelen. Hij heeft me iig positief verrast dit seizoen in tegenstelling tot Depay.

Edit: Laat ik wel zeggen, het is nu nog te vroeg voor een vertrek en ik zeg ook niet dat hij rechtstreeks de stap naar Bayern of Barca moet maken. Als hij het doet, zou hij eerst even 2e viool achter een Marcelo of Bernat/alaba moeten spelen. Binnen 2 jaar kan hij dan meedoen voor een basisplaats.

30 miljoen voor hun samen zou ik zeggen al hoop ik niet dat jetro vertrekt.. zouden wel passen bij Juventus.

15 april 2015 om 12:59

30 miljoen voor beide gaat PSV absoluut niet accepteren!
PSV vraagt rond de 20 miljoen voor Wijnaldum.
Terwijl Willems ook niet voor minder dan 17 miljoen mag vertrekken denk ik.

Als PSV zijnde gaan ze beide echt niet voor 30 miljoen laten vertrekken pas richting de 40 miljoen wordt gesproken!

15 april 2015 om 15:14

30 miljoen gaan ze echt niet krijgen voor die 2 spelers. Denk dat ze met 20 nog heel blij moeten zijn....

Wijnaldum is geen topper en zal dat ook nooit worden denk ik.
Gewoon een leuk voetballertje a la De Guzman. subtopper zoals Napoli zou meer bij hem passen.

15 april 2015 om 10:37

Schat hem wel wat hoger in dan de guzman zeker gezien wijnaldums scorend vermogen. Juve zou wel een mooie club zijn voor hem.

Willems kan wel leren verdedigen in Italië. Als hij dat leert, wordt hij een verdediger van wereldklasse. Daarnaast kan hij veel leren van Evra. Dus een transfer van Willems naar Juve moedig ik alleen maar aan. Wijnaldum heeft er alleen weinig te zoeken. Op het juve middenveld is geen plek voor hem en de speelstijl past niet bij hem.

15 april 2015 om 12:32

Willems zie ik graag naar Juventus vertrekken als vervanver van Evra, hij heeft genoeg potentie om basisspeler te worden over 1-2 jaar. Wijnaldum daarin tegen is niet goed genoeg en als Vidal of Pogba zou vertrekken, zou ik voor Kondogbia of Eriksen gaan als vervanger

Wijnaldum vind ik wel een oke speler, maar ik ben bang dat hij het niveau van Juve niet aankan. Wijnaldum hoeft van mij dus niet te komen.
Willems vindt ik dit jaar gewoon een zeer goede linksback en ik denk dat hij zeker goed bij ons zal passen als vervanger voor Evra. Evra wordt toch alweer een dagje ouder en weet ook niet altijd indruk te maken.
Dus Willems zie ik graag komen, maar Wijnaldum is niet nodig.

allebei 50 miljoen anders niet, hoop echt dat Willems nog een jaar langer blijft

15 april 2015 om 10:41

14 dagen te laat deze reactie!

15 april 2015 om 12:36

De tv was kapot hopelijk in Italië tijdens de interlands..😇

Dybala, Firmino of Wijnaldum. Dan alles behalve Wijnaldum please. Goede speler maar niet goed genoeg om dit Juventus vanaf de 10 bij de hand te nemen. Willems mag van mij best komen. Juventus speelt altijd met aanvallende backs. In 4-4-2 of 3-5-2. Jetro is perfect voor dat spel, goede voorzet, veel kilometers en sterk fysiek. Verdedigend moet het wat sterker maar dat leer je in Italie in 3 dagen.

Evra is al over zijn top heen. Willems zou een goede vervanger kunnen zijn. Alhoewel ik meer fan ben van Kurzawa als opkomende back

Wijnaldum weg ayoub halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren