Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus krijgt dankzij Arsenal toch nog transfersom

Laatste update:
/
Real Madrid is niet van plan Cristiano Ronaldo te verkopen. De superster wordt genoemd bij vermogende clubs als Chelsea en zijn ex-werkgever Manchester United, maar de Koninklijke werkt pertinent niet mee. Ronaldo kan op Old Trafford een waanzinnig salaris van 375.000 per week opstrijken. Mocht Ronaldo tóch gaan, dan zal er zeker honderd miljoen euro betaald moeten worden. (Daily Express)
/
Danielle Baselli en Davide Zappacosta kunnen een transfer maken, maar wel in nagenoeg hetzelfde shirt blijven voetballen. Hoe dat kan? Het duo van Atalanta staat in de belangstelling van Internazionale, dat net als de club uit Bergamo in het karakteristieke blauw-zwarte shirt speelt. Nu wijken de shirts van Inter dit seizoen wel wat af van het gebruikelijke tenue, dus komt het wel van verandering voor de twee. (Sky Italia)
/
Sebastian Giovinco wordt vrijwel iedere transferperiode in verband gebracht met een vertrek bij Juventus. Misschien komt het er in januari wel echt van, want Arsenal is van plan de 27-jarige aanvaller in te lijven en dat is voor de Italiaans kampioen de laatste kans nog wat aan Giovinco te verdienen; na afloop van dit seizoen is hij transfervrij. The Gunners toonden in de zomer ook al interesse in de Italiaans international. (Tuttosport)
/
Yevhen Konoplyanka gaat in januari naar Engeland, dat is wel duidelijk. De vleugelspeler van Dnipro kon afgelopen transferperiode al naar clubs als Liverpool en Tottenham Hotspur en de Londenaren gaan de interesse nu echt doorzetten. Tottenham heeft naar verluidt twintig miljoen euro geboden op de Oekraïner. Liverpool wil Konoplyanka na dit seizoen transfervrij ophalen. Ook AS Roma heeft nog goede hoop op de handtekening van de dribbelaar. (Sky Italia)
/
Fabian Delph speelde namens Engeland een fantastische EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland en dat zorgt voor hoofdbrekens bij Aston Villa. Men is trots op de controleur, maar Delph is in het bezit van een aflopend contract en speelde zich direct in de kijker. “We gaan binnenkort met de spelers met aflopende contracten om tafel en dan zien we het wel”, aldus manager Paul Lambert. (Sky Sports)
Is Sebastian Giovinco van het niveau dat Arsenal nastreeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verspreid als club een gerucht in de media dat Arsenal je wilt hebben en de marktwaarde van de speler stijgt.

Zie de meerwaarde van Giovinco voor Arsenal niet in. Ze hebben al Sanchez, Walcott en the Ox. Nog een zelfde type speler (snel, behendig, technisch) is totaal overbodig.
Zie Sebastian sowieso het liefst niet vertrekken. 3-5-2 is gewoon een systeem waar hij niet in past. Hij moet de vrijheid krijgen om zelf de man of open ruimte op te zoeken en niet in een situatie zitten waar hij immer een bonkige verdediger in zijn nek heeft zitten. Zet hem in een ander systeem waarin je effectief drie voorhoede spelers hebt, zij het met vleugels of met een diep spelende nummer 10, en hij bloeit vast en zeker op. In de voorbereiding heeft hij voor mij in ieder geval bewezen een geweldige meerwaarde voor ons te kunnen zijn, hij moet alleen het vertrouwen krijgen. Met Coman er echter bij gaat dat nu jammer genoeg niet van Allegri heb ik het idee. Zonde eigenlijk. Heb niets tegen Coman, geweldig talent, maar Giovinco heeft ook enorm veel extra talent dat hij bij Juve nooit heeft mogen laten zien vooralsnog.

Wat betreft Baselli en Zappacosta: volgens mij zit de halve Italiaanse top daarachter. Baselli en Inter zou een goede combinatie zijn: Hem als regista en Kovacic als trequartista en mooie dingen kunnen gebeuren voor de Milanezen. Zappacosta mag naar Juve komen om Lichtsteiner op te volgen zodra die mocht vertrekken

Apart dat er geen enkele club deze zomer is geweest die Konoplyanka heeft gekocht. Zeer goede linker aanvallende middenvelder, had perfect gepast bij Tottenham alleen doet Chadli het nu prima. Hij kan na mijn menig zeker al mee in de Europese subtop, en zal vast in de winter of zomer nog wel een mooie transfer krijgen

giovinco is een goede snelle technische speler niet meer en niet minder. dus ik hoop als hij ergens een gaat dat het een goede club is, want het is geen karretrekker.

Als Giovinco goed werd gebuikt door Juventus, was hij allang al een gevestigde naam in de top. Je kan Juventus echter niks kwalijk nemen, aangezien ze zowat de grootste club uit Italië zijn. Vind het alleen jammer aangezien dit hun eigen jeugdproduct is en het gewoon een klasse speler is.

14 september 2014 om 07:51

Gio werd goed gebruikt en heeft zat kansen gehad, het is een leuke speler om naar te kijken, maar geen Juve materiaal. Doodzonde is het, aangezien hij een jeugdproduct is en net als Marchisio en De Ceglie geboren is in Turijn. Lijkt erop dat 1 van de 3 het gehaald heeft, ik had destijds goede hoop op 3 op 3, maar die hoop is al lang weg. Coman zal nu nog meer speeltijd afnemen van Gio. Ook voor Arsenal is Giovinco geen meerwaarde en ze hebben sowieso al spelers met zijn stijl.

14 september 2014 om 09:18

Konapleya moet niet naar liverpool die hebben al goeden mensen op de flanken

Haha Aston Villa zit mooi met al die aflopende contracten. Delph Vlaar en Grealish. Tis voor Villa te hopen dat ze allemaal blijven

Goede speler Delph, verwacht dat hij na dit jaar transfervrij de deur uit loopt bij Aston Villa en dan zeker bij een topclub aan de slag kan, want die kwaliteiten heeft hij.

Dat zal niet gebeuren. Per jaar is hij nu steeds 20-25 miljoen minder waard. Dus 75 of 80 miljoen lijkt mij het correcte bedrag voor hem volgende zomer als hij toch al 30,5 is dan en wetende dat aanvallers dan nog 1 tot 3 jaar top spelen. Ronaldo heeft natuurlijk het karakter om dat misschien nog eens 2 jaar langer vol te houden tot zijn 35 of 36ste

Giovinco ookwel het eeuwige talent genoemd. Ik zie niet in waarom Arsenal hem zou aantrekken, want ze hebben al genoeg flankspelers. Ze moeten juist kijken naar een goede CVM (Khedira).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren