Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus is afhankelijk van plannen Van Gaal

Laatste update:
/
Aurelio De Laurentiis weet wie Rafael Benítez moet opvolgen. De voorzitter van Napoli is van plan om binnenkort contact op te nemen met Jürgen Klopp, de trainer van Borussia Dortmund. De Duitser heeft meermaals laten weten zijn contract in Westfalen, dat tot 2018 doorloopt, te willen uitdienen, maar Napoli hoopt daar dus een stokje voor te kunnen steken. Benítez zou in beeld zijn bij verschillende topclubs buiten de Italiaanse grenzen. (Mediaset)
/
Arsène Wenger maakt zich geen zorgen over de geruchten dat Santi Cazorla terug zou willen keren naar Spanje. Atlético Madrid is er geïnteresseerd in de middenvelder van Arsenal, maar heeft zich nog niet gemeld in Londen. 'Bovendien heeft Santi vorig jaar nog zijn contract verlengd, dus ik zie niet waarom ik me zorgen zou moeten maken", maakt Wenger duidelijk. (Sky Sports)
/
Juventus is benieuwd wat Louis van Gaal nou precies van plan is met zijn voorhoede. Radamel Falcao speelt op het moment op huurbasis bij Manchester United, dat een optie tot koop heeft. Er wordt echter beweerd dat Van Gaal geen gebruik wil maken van deze optie en dat hij Edinson Cavani wil hebben. Juve heeft deze twee spitsen ook op het oog, maar is dus afhankelijk van wat United nu precies wil gaan doen. (Tuttosport)
/
De onderhandelingen tussen Atalanta en AC Milan over Daniele Baselli zijn in volle gang. "De deal is werkelijkheid, maar er is zeker nog geen akkoord bereikt", laat algemeen directeur Pierpaolo Marino van Atalanta weten. "Het is ook nog niet zeker dat dit akkoord er zal komen. We hebben gesproken met Adriano Galliani, nu moeten we kijken hoe het verder zal gaan." Baselli heeft zelf nog niet met Milan gesproken. (Tuttosport)
/
Peter Neururer hoopt dat Gertjan Verbeek het prima doet met VfL Bochum. De voorganger van de Nederlandse coach krijgt tot 30 juni namelijk 10.000 euro per overwinning die de Traditionsverein boekt. Ook voor ieder behaald punt krijgt de weggestuurde Neururer nog een vastgesteld bedrag uitgekeerd. "Ik ben blij met iedere overwinning van mijn oude club", grapte hij deze week in een tv-programma. (Sport1)
Wie vind je een betere spits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom moet Juve wachten willen deze spelers dan geen CL spelen?

21 februari 2015 om 22:01

Hahaha ik zie Cavani niet naar ManU gaan. Falcao gaat niet gekocht worden, ik ben benieuwd wie vGaal dit keer gaat kopen/huren. Ik zie Cavani het liefst bij Arsenal, Giroud is niet verkeerd maar het liefst zie ik Cavani in de spits.

Als dit waar is gaat Juventus weer voor een '2e' keus. Ze moeten de speler kiezen die ze willen

Juventus moet gewoon lekker kopen wij zij zelf willen. Bieden kan altijd nog niks mee te verliezen!

Cavani zou een prima opvolger voor Tevez zijn. Heeft zich al bewezen bij Palermo en Napoli. En kan op zijn favoriete positie spelen.

Ik vind het heel raar dat Jackson Martinez van Porto FC noch met Man Utd noch met Juventus in verband is gebracht. Hij lijkt me wel een geschikte speler voor deze clubs en is zeker niet slechter dan Falcao, al is dat natuurlijk niet zo lastig!

Ik heb liever Cavani bij Juventus dan. Llorente-Cavani, lekker toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren