Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus gaat voor Spanjaard van vijftig miljoen euro

Laatste update:
/
Zlatan Ibrahimovic vindt Los Angeles ‘een mooie stad’. De spits van Manchester United benadrukt echter dat de geruchten over een transfer naar Amerika nergens op gebaseerd zijn. (Expressen)
/
Leandro Paredes ontkent dat hij weg wil bij Zenit Sint-Petersburg. De Argentijnse middenvelder voelt zich ‘goed’ in Rusland en zegt niet te weten wie de geruchten heeft verspreid. (Match TV)
/
Juventus wil opnieuw een poging ondernemen om Héctor Bellerín in te lijven, maar goedkoop zal hij niet zijn. Arsenal taxeert de verdediger op ongeveer vijftig miljoen euro. (the Guardian)
/
Antonio Candreva is niet bezig met een terugkeer naar Lazio. Zaakwaarnemer Federico Pastorello geeft aan dat de rechtsbuiten zich ‘honderd procent’ focust op Internazionale. (CittaCeleste)
/
Giacomo Bonaventura wordt gevolgd door diverse clubs, zo verzekert zaakwaarnemer Mino Raiola. De middenvelder is alweer bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van AC Milan. (Planeta Milan)
/
De kans bestaat dat Arsenal aankomende zomer afscheid neemt van Granit Xhaka. De middenvelder valt dit seizoen door de mand en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. (The Sun)
Denk jij dat Héctor Bellerín aan zijn laatste seizoen bij Arsenal bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Arsenal was zou ik Bellerin vanaf nu op de bank zetten. Hij wordt per wedstrijd minder waard

Terecht, heerlijke voetballer mits hij (Bellerin) goed wordt gebruikt.

2 maart 2018 om 21:11

De laatste weken lijkt het er naar mijn mening steeds meer op dat het een 'one season wonder' is. Hij maakt zoveel fouten die op dat niveau niet kunnen. Hij is heel ijverig en is supersnel, maar voor een italiaanse topclub komt hij verdedigend gewoon tekort.

Wat een grap. Hij is dit seizoen echt vreselijk slecht. Is geen schim meer van zijn debuut seizoen. Nu is de vraag was dat gewoon een jaar dat alles meest of is dit gewoon zijn werkelijke niveau? Als dat laatste het geval is dan is die voor geen enkele club van enig niveau goed genoeg, en al helemaal geen 50 miljoen waard.

Bellerin is echt overschat. Hij is heel snel, maar dat is ook zijn emige kwaliteit. Hij kan niet verdedigen, niet dribbelen, niet (vooruit) passen, hij kan geen goede voorzetten geven hij kan echt niets

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren