Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Josep Guardiola verzet zich tegen vertrek van tiener

Laatste update:
/
Liverpool heeft contact gezocht met Benfica. De Engelse topclub hoopt de jonge centrale verdediger Francisco Reis Ferreira, beter bekend als Ferro, over te nemen. (Diverse Portugese media)
/
Arsenal aast op rechtsback Aaron Wan-Bissaka van Crystal Palace. The Gunners gaan mogelijk Ainsley Maitland-Niles betrekken in een deal met de stadsgenoot. (The Sun)
/
Verschillende Premier League-clubs willen Phil Foden volgend seizoen huren. Manager Josep Guardiola verlangt echter dat de jonge middenvelder zich blijft ontwikkelen bij Manchester City. (Daily Mirror)
/
Chelsea wil geen afscheid nemen van zowel Eden Hazard als Callum Hudson-Odoi. Mede vanwege het transferverbod gaan de Londenaren deze zomer alleen de Belgische aanvaller laten vertrekken naar Real Madrid. (The Sun)
/
Burnley wil zakendoen met Chelsea. De Engelse club wil verdediger Reece James huren als men handhaving in de Premier League weet te realiseren. (Diverse Engelse media)
/
Peter Bosz krijgt volgend seizoen mogelijk de beschikking over João Filipe. Zowel Bayer Leverkusen als Tottenham Hotspur loert op de jonge aanvaller van Benfica. (A Bola)
Phil Foden doet er goed aan om in de zomer niet bij Manchester City te vertrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Foden moet (tijdelijk) weg bij City. Er is namelijk nog geen uitzicht op speeltijd. Misschien iets voor Ajax/PSV? Anders in de PL verhuren aan Newcastle of Arsenal.

17 maart 2019 om 09:23

Ajax en PSV zitten er ook niet op te wachten, deze jongen komt er wel. Elke dag trainen met de beste spelers en één van de beste coach telt natuurlijk ook, en hij is nog erg jong.

Guardiola wil dat iemand uit eigen jeugd blijft? Gaat het dan toch echt een keer gebeuren dat ze hun eigen spelers door laten groeien? Kan het bijna niet geloven.

17 maart 2019 om 09:33

Gaat ook niet gebeuren. Hij speelt dit seizoen heel weinig. Hij heeft Bernardo Silva op zijn plek gezet omdat de Bruyne geblesseerd was. De wissel die Guardiola altijd doeg is Gündogan erin voor 1 van de 2 Silva’s. Pas als een wedstrijd gespeeld is dan mag Foden. Wanneer de Bruyne weer fit is heeft hij nog minder kans.

17 maart 2019 om 11:41

Gundogan heeft niet verlengd, en david Silva heeft niet het eeuwige leven.

Verder speelt Zinchenko wel gewoon veel wedstrijden bij City. Dus het is niet zo dat hij helemaal geen oog heeft voor jong talent.

17 maart 2019 om 12:33

haha, Jesus speelt ook, Sane speelt ook, Stones speelt ook, tuurlijk heeft Guardiola wel oog voor jong talent, echter zijn deze jongens allemaal jeugdige aankopen geweest zoals ook Zinchenko. Scheven constatering naar mijn idee!

17 maart 2019 om 13:45

Zinchenko is ook maar voor 2 miljoen gehaald. Dat is voor Manchester City begrippen gewoon gratis

Geweldig talent, er is zoveel talent in Engeland maar door de topclubs breekt er jarenlang de middelmaat door die doorstromen bij kleinere clubs. Als jongens als Nelson, Foden, Sancho, Gomes, Odoi lekker in het buitenland elders doorbreken. Kan het Engels nationaal eindelijk weereens goed voetbal spelen op den duur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren