Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Jansen heeft goed nieuws voor Feyenoord-fans

Laatste update:
/
Gennaro Gattuso wil Leonardo Bonucci ‘ten koste van alles’ behouden. De trainer van AC Milan zegt echter ook dat er naar de wens van de verdediger geluisterd moet worden. (Mediaset)
/
AS Monaco heeft zijn bod op Aleksandr Golovin verhoogd. De Fransen hebben 35 miljoen euro over voor de middenvelder van CSKA Moskou en hebben vertrouwen in een akkoord. (Le 10 Sport)
/
Er is op het moment geen concrete interesse in Nicolai Jörgensen en Sven van Beek. Dat zegt Rob Jansen, die de belangen van de aanvaller en verdediger behartigt. (Algemeen Dagblad)
/
West Ham United heeft 22 miljoen euro geboden voor de Kroatische verdediger Domagoj Vida. Besiktas wil graag zien dat de Londenaren meer geld op tafel brengen. (beIN Sports)
/
Brighton & Hove Albion is dicht bij een nieuwe deal met Solly March. De middenvelder annex buitenspeler van the Seagulls staat nadrukkelijk op de radar van onder meer Fulham en Everton. (The Sun)
Fulham heeft beet. Een bod van bijna zes miljoen euro op doelman Fabri is geaccepteerd door Besiktas, dat zelf juist aast op David Ospina van Arsenal. (Daily Express)
Denk jij dat Aleksandr Golovin naar AS Monaco gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom is dat goed nieuws voor de Feyenoordfans? 17 miljoen door het toilet gespoeld en hierdoor deze zomer geen enkele investeringsmogelijkheid.

20 juli 2018 om 21:11

Hoe gek dat ook klinkt het is juist positief als clubs in de rij staan voor je spelers zodat je er veek geld aan kunt verdienen feyenoord heeft er idd niks aan dat een speler als jorgensen blijft. En dan te bedenken dat ze in Januari 17 miljoen hebben laten liggen.

20 juli 2018 om 21:43

Jorgenson in de spits en van Persie erachter vertel mij eens wie een beter ass heeft in de voorhoede? Alsof Jorgeson, wanneer hij een goed seizoen gaat spelen, niet alsnog veel geld gaat opleveren? Nu heeft Feyenoord een hele goede spits voor eredivisie begrippen. Wie had je gehaald voor 17 miljoen?

20 juli 2018 om 22:54

Dolberg in vorm (als jij daar bij Jorgensen ook vanuit mag gaan) en Tadic er achter zou ik echt niet ruilen voor die jij opnoemt. Vooral niet de RvP van deze leeftijd (en dus conditie)

20 juli 2018 om 23:25

Ik denk dat bij PSV ze daar ook anders over denken met De Jong in de spits en Lozano erachter. ......

Van Persie kan het nooit meer belopen om achter Jorgensen te gaan spelen. Als een tegenstander er 1 vaste man opzet die ook nog eens uit de rug van Van persie in de aanval gaat dan kan hij dat niet belopen of je moet een nieuw systeem bedenken met 5 middenvelders of zo....

Beter dan Tandem Jorgensen- Van Persie zijn
- De Jong - Lozano
- Dolberg - Tadic

Wat heeft nu Jorgensen behalve het kampioensjaar laten zien?

21 juli 2018 om 00:36

De Jong en Lozano ben ik het wel mee eens. Maar Tadic heeft nog geen minuut gespeeld bij Ajax, geen idee hoe dat gaat lopen. Daarnaast heeft Dolberg afgelopen seizoen nog minder laten zien dan Jorgensen.

21 juli 2018 om 01:29

@xajacfa, sinds wanneer behoort een vleugelspeler tot de as? In geval van lozano?

21 juli 2018 om 12:54

Dolberg, wanneer is die ooit in vorm geweest? Toen hij in vorm was zag je duidelijk dat Jorgeson beter was. Tadic mag de veters van, van Persie niet eens strikken, aub zeg!! Van Persie kan op 70% meer doen dan Tadic...

21 juli 2018 om 12:56

Dat zelfde kan ik aan jou vragen over Dolberg... wat heeft Dolberg laten zien? In de tijd dat hij in vorm was was hij minder dan Jorgeson en vorig seizoen hadden ze spijt dat hij niet verkocht werd... Jorgeson in vorm is gewoon een topper en van Persie met zijn techniek is beter dan iedereen op de Nederlandse velden.

20 juli 2018 om 23:00

Een waardige vervanger vind je niet zomaar op deze markt.

20 juli 2018 om 23:26

Als ze hem hadden verkocht voor 17 Mio in de winterstop had je nu Janssen kunnen halen van Tottenham dat is niet alleen een vervanger maar ook beter.

20 juli 2018 om 23:40

Nou beter weet ik niet. De laatste jaren niet echt wat laten zien.

21 juli 2018 om 00:39

Het is geen football manager heh, zo'n speler moet ook nog willen enzo. Dat Jorgensen een klote jaar heeft gehad is duidelijk. Blessures, miskraam, afgeketste transfer zullen daar allemaal mee te maken hebben gehad. Voor ajacieden die vooral geld willen klinkt het misschien gek in de oren, maar ik vind het dus absoluut niet erg dat Jorgensen niet is verkocht. Heb nog altijd veel vertrouwen in hem.

Zou ook niet weten aan welke clubs Feyenoord deze spelers moet slijten. Vorig jaar was Jorgensen in trek door een bijzonder gelukkig seizoen, ben bang dat hij nu niet meer verderkomt dan Championship. Van Beek begon goed maar is ook erg afgezakt, mede door zijn blessure.

20 juli 2018 om 21:45

Championship? Overdrijven was zeker je beste vak op school? Jorgeson heeft een WK achter zijn rug en waw hierin 1e spits en dat zou njet verder kunnen komen dan de Championship? Lachwekkend je trolreactie....

20 juli 2018 om 22:01

Mss omdat hij bijna geen bal goed geraakt heeft op het WK? Leuk dat hij erbij was, maar net als bijv Ziyech is het eerder ant-reclame voor ze geworden.

20 juli 2018 om 23:28

Voor Jorgensen en Ziyech geldt het zelfde, op het echte podium (wk) vielen ze door de mand. Er is nu veel minder interesse in beide spelers.

Weet niet of Feyenoord daar blij mee moet zijn,mocht er een club 15/18 miljoen bieden voor Jorgensen gelijk doen . Van Beek is na zijn blessure ook niet terug op zijn niveau dus bij een goed bod misschien ook verkopen.

Goed nieuws ? Voor menig Feyenoord supporter is het slecht nieuws. Van Beek is na zijn blessure nooit meer op zijn eens zo'n talentvolle niveau teruggekomen en het is hoogst twijfelachtig of die ooit nog op dat niveau terug komt.

Jorgensen is een eendagsvlieg. Die had je vorig jaar zomer of van de winter voor zo'n 20 miljoen moeten verkopen, tel uit je winst. Nu, na zo'n dramatisch seizoen en een nog dramatischer WK, is die misschien hooguit 10 miljoen waard maar wil Feyenoord nog wat doen op de transfermarkt hebben ze die 10 miljoen hard nodig.

21 juli 2018 om 01:32

Waarom zou Jorgensen een eendagsvlieg zijn? Als zn priveproblemen n btje achter de rug zijn kan hij ook weer beter gaan presteren

21 juli 2018 om 11:22

Hij heb nooit meer dan 10 doelpunten per seizoen gemaakt. Als die er dan ineens 20 maakt kan je wel zien dat het een eendagsvlieg is. Afgelopen seizoen en ook op het WK hebben we allemaal kunnen zien wat voor beperkte en middelmatige speler het is, dat heb niets met privéproblemen of andere excuses te maken.

23 juli 2018 om 08:36

Je kunt ook redeneren dat Jorgensen pas sinds 2jr spits is. In zn eerste jaar scoorde hij prima en in zn 2e jaar ging het zwak. In de Eredivisie kan hij met zn fysiek uitstekend uit de voeten... ik zou niet weten waarom hij dan n eendagsvlieg is. Je doet je voor als Feyenoordfan, maar ik vraag me af of je vorig jaar wel hebt zitten kijken. Dankzij Jorgensen komt Feyenoord voorin aan voetballen toe. Hij miste alleen een afleider in de 16, zoals Kuyt het 1e jaar was.

Als Feyenoord deze groep bij elkaar kan houden heb je een voorhoede die in de eredivisie en EL makkelijk mee kan!! Hoop dat Jorgensen nog een seizoen blijft!! Vilhena mag verkocht worden als we daar Clasie voor terug krijgen gaan we er voetballend op vooruit op het middenveld!!! Verder kun je met het elftal doorgaan waar je gebleven bent en door bouwen.

20 juli 2018 om 21:56

Vilhena 10+ goals ruilen voor Clasie 2 goals... laat Clasie eerst op huurbasis ergens op ritme komen. Feyenoord moet met Amrabat spelen. Dit zou wel eens zijn jaar kunnen worden.

20 juli 2018 om 22:05

Met Clasie een stap vooruit?? Vilhena was imo de sterkhouder op het middenveld! Absoluut geen vertrouwen in dat Clasie überhaupt richting zijn oude niveau gaat komen... als je, met alle respect, zelfs in Belgie bijna geen wedstrijden speelt zit hij niet op het niveau wat Feye moet nastreven.

20 juli 2018 om 22:14

Beste woezel en pip... (grapje)

Heb er alle vertrouwen in dat Clasie eenmaal terug waar hij graag wilt zijn, zich thuis voelt en het vertrouwen krijgt een topper is op het middenveld van Feyenoord. Hij is nu in zijn kracht met 27 jaar.. voetballen verleer je niet. Clasie is/zal één van de beste middenvelders van de eredivisie zijn!! Kwaliteit heeft hij zeker dat komt er wel weer uit. Geef het even wat tijd.. komt goed!!!!

20 juli 2018 om 23:01

Precies we hebben een sterke selectie. De aankopen van vorig seizoen zullen dit jaar gaan schitteren.

20 juli 2018 om 23:32

Haal Clasie maar die heeft het altijd goed tegen Ajax gedaan... oh nee toch niet fysiek kon hij topwedstrijden helemaal niet aan. Erg goede statistieken heeft Clasie tegen Ajax en PSV dus laat maar komen.

Voor iedereen die zich afvraagt waarom dat goed nieuws is. Lijkt me niet zo moeilijk; Als je een van de beste (zo niet de beste) spitsen van de eredivisie langer bij de club kan houden is dat altijd goed nieuws.
Vooral omdat er geen adequate vervanger is. Van Persie zal lang niet alles gaan spelen en Vente is er nog lang niet klaar voor en nog lang niet op het niveau van Jorgensen.

20 juli 2018 om 21:41

Van Beek is een ander verhaal. Met St. Juste, van der Heijden, Botteghin, Tapia en Geertruida heb je genoeg spelers die niet voor hem onder doen. Is naar mijn idee ook niet het niveau dat Feyenoord zou moeten nastreven, maar je zal er in ieder geval niet op achteruitgaan bij zijn vertrek.

20 juli 2018 om 22:59

Ik vind Van Beek anders toch echt stukke beter dan Tapia.. dus je gaat er dan wel degelijk op achteruit.

20 juli 2018 om 23:33

Maar met Botteghin, Van der Heijden, ST Juste heb je zowel Tapia als Van beek niet nodig voor Eredivisie begrippen zijn ze hooguit een 6 laat staan in een betere competitie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren