Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Italianen willen Ziyech huren met optie tot koop

Laatste update:
/
Massimiliano Allegri maakt een goede kans om Guus Hiddink op te volgen als manager van Chelsea. De 48-jarige Italiaan heeft er nooit een geheim van gemaakt op een dag in de Premier League te willen werken en op Stamford Bridge zou hij een kleine acht miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Allegri gidste Juventus vorig seizoen naar het kampioenschap, de Coppa Italia en de finale van de Champions League. (The Sun)
/
Philipp Lahm wil zijn loopbaan afsluiten bij Bayern München en heeft nog een contract tot de zomer van 2018. Hij sluit echter niet uit dat hij al eerder stopt: “Ik word er natuurlijk niet jonger op, alleen maar ouder. Als er iemand is die op mijn positie beter speelt dan ik of als ik zie dat ik niet meer meekom, dan moet je misschien concluderen dat het einde eerder komt”, zegt de clubicoon. (BILD)
/
De clubs staan in de rij voor Hakim Ziyech. De 22-jarige aanvallende middenvelder zou zich inmiddels ook in de kijker hebben gespeeld van Sampdoria en die club uit Genua zou al een eerste voorstel bij FC Twente hebben neergelegd. Het zou gaan om een huurovereenkomst met een optie tot koop. Ziyech werd eerder gelinkt aan onder meer FC Porto, Anderlecht, Schalke 04, VfL Wolfsburg, AC Milan, Fenerbahçe en Sevilla. (Sky Italia)
/
Door het verhuren van Andrej Kramaric aan TSG Hoffenheim moet Leicester City zelf ook de transfermarkt op. Claudio Ranieri is van mening dat er nog wel wat bij kan voorin. “We houden onze ogen open. Als er zich een goede mogelijkheid voordoet, staan we klaar om toe te slaan. Ik hoop nog op de komst van een spits”, zegt de Italiaanse oefenmeester. Namen van kandidaten noemt Ranieri niet. (Sky Sports)
/
Jordan Rhodes staat in de belangstelling van tal van clubs uit de Premier League en Swansea City wil toehappen. De in degradatienood verkerende club is op zoek naar doelpunten in Rhodes is de man die the Swans aan treffers moet helpen. De 25-jarige international van Schotland staat nu nog onder contract bij Blackburn Rovers; vermoedelijk biedt Swansea circa veertien miljoen euro. (Daily Mirror)
Denk je dat Hakim Ziyech volgende week nog vertrekt bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hebben we er aan om de speler te verhuren, je bent overtuigd van zijn kwaliteiten of niet. Straks raakt hij ernstig geblesseerd. En dan. Denk ook niet dat Ziyech naar Sampdoria wil verhuizen.

24 januari 2016 om 12:32

Ik zou naar wolfsburg gaan dan kan gwn kruse weer in de spits spelen en de ballen krijgen van ziyech

Verhuren heeft Twente niets aan op dit moment. Verkopen of nog een half jaar laten spelen.
Het liefst het laatste want zonder Ziyech denk ik dat Twente zomaar kan degraderen.
Ik ben bang dat hij op t laatste moment verkocht wordt en dat er paniek aankopen worden gedaan om het kwaliteitsverlies van Hakim op te vangen. Hem over een half jaar pas verkopen zal niet gigantisch veel schelen in de verkoopprijs denk ik, mits hij blijft presteren. De clubs zullen in de rij voor hem blijven staan en dan kan je in de zomer rustig kijken naar andere spelers én nog in de Eredivisie blijven. Win win situatie

24 januari 2016 om 11:44

@protukker
De kans dat Twente paniekaankopen zal doen is niet zo groot. Ze zitten in Categorie 1 en moeten elke transactie boven de € 50.000,-- melden bij de Knvb.

24 januari 2016 om 14:25

Dan kan je nog steeds paniekaankopen doen toch? De KNVB beslist niet welke spelers Twente koopt.

Anderlecht heeft Djuricic al

Porto, Milan en Sevilla zijn mooie clubs voor hem. Zou mooi zijn als hij daar heen kan en doorgroeit tot een europese topper.

24 januari 2016 om 10:37

Sowieso voor sevilla kiezen als hij die mogelijkheid krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren