Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Italiaan troeft Van der Wiel en Dani Alves af

Laatste update:
/
Feyenoord en FC Dordrecht wisselen misschien nog een keer een keeper uit. Warner Hahn heeft Dordt verruild voor de Rotterdamse topclub en dus moet de promovendus op zoek naar een nieuwe doelman. Daarbij wordt gedacht aan Kostas Lamprou; de Griekse goalie is uitgerekend door de komst van Hahn niet meer nodig in De Kuip en zou bij Dordrecht een basisplaats in de Eredivisie kunnen bemachtigen. (Voetbal International)
/
Ronald Koeman lijkt af te zien van de komst van Graziano Pellè naar Southampton. De Italiaanse spits zou zijn trainer kunnen volgen van Feyenoord naar the Saints, maar het heeft er alle schijn van dat de Premier League-club voor een Braziliaanse aanvaller gaat. Nu de transfer van Paulinho van het Italiaanse Livorno naar Al-Jazira niet doorgaat, schijnt hij een voorname kandidaat te zijn voor Southampton. (Sky Italia)
/
Paris Saint-Germain heeft zich gemeld voor Ignazio Abate. Het was al bekend dat Gregory van der Wiel en Christophe Jallet niet goed genoeg zijn bevonden door PSG-coach Laurent Blanc en dat Dani Alves toch niet de man wordt die een van deze twee moet gaan vervangen. Blanc ziet meer in de komst van de 27-jarige Abate en PSG wacht op een antwoord van AC Milan. De back heeft nog een eenjarig contract in Italië. (RAI)
/
Het moment dat Alfred Finnbogason zijn transfer krijgt komt steeds dichterbij. Een akkoord tussen sc Heerenveen en het geïnteresseerde Real Sociedad is naar verluidt aanstaande; de topscorer uit IJsland zou naar de Primera División mogen vertrekken voor een bedrag tussen de 7,5 en 8 miljoen euro. Door bonussen zou de totale transfersom voor Finnbogason nog kunnen oplopen tot boven de tien miljoen. (Diario Vasco)
/
Een van de voorgangers van Luis Suárez verwacht dat de Uruguayaan weggaat bij Liverpool. De topscorer had na twee bijtincidenten beterschap beloofd en leek zijn leven ook echt te hebben gebeterd, maar ging tegen de Italiaan Giorgio Chiellini opnieuw over de schreef. “Hij blijft de goede naam van de club door het slijk halen. Het zou me niet verbazen als hij vertrekt”, zegt Robbie Fowler, tussen 1993 en 2001 actief op Anfield. (talkSPORT)
Ignazio Abate is de best denkbare keuze voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier moest ik wel even grinniken... Gregory van der Wiel en Christophe Jallet niet goed genoeg bevinden en dan aankomen met Abate

Dacht dat ze de Champions League wilde winnen.....

26 juni 2014 om 00:49

VDW is alleen goed aanvallend.. beetje zelfde type als abate. Jallet moet gewoon spelen, hij is verdedigend vooral prima en daar staat een verdediger voor.

26 juni 2014 om 07:24

Hoop dat ze hem snel komen ophalen. Mss dat Milan dan voor Darmian kan gaan

26 juni 2014 om 08:48

Ik weet het niet hoor denk dat hij blijft.

26 juni 2014 om 10:18

Abate is iets beter dan beiden, maar je hebt gelijk: het is geen topversterking.
Maar er zijn ook weinig echt goeie backs vrij. Ik zie ze niet in staat om een Lahm of Zabaleta te halen

Abate is goed in counters afstoppen ,maar voor de rest komt hij te kort.

Ik zou eerder voor Dani Alves gaan aangezien dat PSG een braziliaanse verdediging heeft en 2 klasses beter is dan Abate.

Off ; Ik vind Maxwell ook gewoon te kort komen, met hem kan je ook geen CL winnen.

26 juni 2014 om 01:41

Alves heeft zijn tijd ook wel gehad. Dacht dat het aan die trainer lag waarom hij het afgelopen zo matig was. Maar op het Wk valt ie ook zwaar tegen. Echt veel goeie rechtsbacks zijn er tegenwoordig niet meer.

26 juni 2014 om 10:31

Maxwell is gewoon Braziliaans international, dus waarom zou hij te min zijn? Ik blijf het een schitterende linksback vinden en volgens mij kun je weinig stijlvollere voetballers vinden dan Maxwell.

Mag morgen nog terugkomen bij de mooiste club ter wereld.

Abate is voor aanvallend erg goed en heeft daarnaast veel ervaring, ik zie hem wel slagen daar aangezien PSG aanvallend voetbal speelt en in hun competitie niet zo heel veel tegenstand krijgt

26 juni 2014 om 07:25

Die gast geeft zelden een goeie voorzet, dus zo goed is hij aanvallend nou ook weer niet

Abate vind ik een matige verdediger. Hij heeft snelheid, maar dat gebruikt hij niet goed. Veel aanvallen, slechte voorzetten en verdedigend gaten laten.

26 juni 2014 om 01:01

Aanvallend voegt die ook helemaal niks toe, is een blind paard en lever nooit iets op, daarom heeft die ook maar 10 asisst afgeleverd sinds hij bij Milan speelt in bijna 200 wedstrijden.

Verdedigend enorm kwetsbaar en aanvallend een blind paard, kan je dus niks mee.

26 juni 2014 om 05:57

Abate was enorm belangrijk toen ze de scudetto wonnen in 2011 je weet niet eens waar je het over hebt jongen abate heeft het inzich om een top rechtsback te zijn.

26 juni 2014 om 07:26

Tuurlijk joh.. top back, dan begint de tijd toch echt te dringen

Wat heeft Abate dit seizoen meer laten zien als v.d Wiel, vind Abate zeer overschat en verdedigend enorm kwetsbaar, niet voor niks staat hij geen basis meer bij Italie.

Kan je echt wel beter v.d Wiel houden, de wedstrijden in de Champions League die ik alleen van hem heb gezien vond ik hem altijd sterk spelen, daar was niks mis mee en volgens mij heeft Blanc zich nog niet zo heel lang geleden positief uitgelaten over v.d Wiel.

26 juni 2014 om 06:59

Je keek zeker alleen naar de uitslagen, vdw was zwak aan de bal kon hem niet bij zich houden verdedigde slecht je had im principe weinig aan hem alleen als de kans kwam dan gaf die een pass voor het doel is niet zo heel moeilijk om een assist ook te geven wanneer ibrahimovic daar staat.

26 juni 2014 om 08:37

Haha bato hou toch op. Kon je niks anders verzinnen? Moeite om de bal bij zich te houden? Vdw is echt een klasse beter dan Abate. Abate had de potentie maar het is er nooit helemaal uitgekomen

Psg kan beter voor Darmian gaan, een klasse beter dan Abate

Abate beter dan Alves, vd Wiel? Dan heeft er iemand bij PSG geen verstand van voetbal.

ik zou gewoon voor dani alves gaan abate is al 33 ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren