Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter weigert 70 miljoen en wil toeslaan in Londen

Laatste update:
/
Chelsea heeft de vraagprijs voor Marcos Alonso opgevoerd naar dertig miljoen euro. Internazionale heeft veel belangstelling voor de verdediger, maar vindt dat bedrag eigenlijk te hoog voor een speler die uit vorm is. (Calciomercato)
/
Internazionale wil de prijs van Hellas Verona-verdediger Marash Kumbulla drukken door zelf spelers naar de competitiegenoot te sturen. Als het aan Inter ligt, kunnen Federico Dimarco en Eddie Salcedo onderdeel worden van de deal. (Corriere dello Sport)
/
In de afgelopen maanden heeft Internazionale een bod van 65 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan bonussen op Milan Skriniar geweigerd. Een transfer is alleen bespreekbaar bij een bod van meer dan negentig miljoen euro. (Calciomercato)
/
Real Madrid houdt de verrichtingen van Eduardo Camavinga scherp in de gaten. De zeventienjarige middenvelder van Stade Rennes speelt op de positie van Casemiro en zou een goede back-up kunnen zijn voor de Braziliaan. (Marca)
/
Niet alleen Leicester City wil profiteren van de transfervrije status die Adam Lallana na dit seizoen heeft. De aanvallende middenvelder, wiens contract bij Liverpool niet wordt verlengd, kan ook terugkeren bij zijn oude club Southampton. (Daily Express)
/
Kai Corbett maakte vorige maand tijdens zijn stage bij Manchester United een goede indruk, maar kreeg desondanks geen contract. De club moest zijn jeugdcontract bij West Ham United afkopen en vond dat een te dure optie. (Bristol Live)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed gedaan Inter! Al speelt Skriniar de laatste tijd iets minder, hij blijft een ongelooflijke sterkhouder voor de club. Inter moet niet haar beste spelers verkopen als zij terug willen naar de top. Kumbulla is trouwens wel een interessante jonge verdediger. Speelde voornamelijk heel goed tegen Juve. Echter, de concurrentie voor deze speler is groot denk ik.

21 februari 2020 om 15:50

Ik zie kumbulla graag komen . Inter speelt met 3 achterin en Godin is okk niet de jongste. De back ups zoals Dambrosio en Rannochia zijn ook vrij oud . Zie zeker kansen voor hem

Ben eigenlijk wel benieuwd wat een Stefan de Vrij dan moet kosten... Die wordt als belangrijker gezien dan deze Skriniar toch? Correct me if I'm wrong...

21 februari 2020 om 13:18

De Vrij is dan ook gewoon een top verdediger in Europa aan het worden. Zal wel richting van Dijk achtig bedrag gaan worden.

21 februari 2020 om 19:00

Verschil is dat Skriniar pas 23 is. Al denk ik dat de Vrij op het moment ook minstens 80 opleverd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren