Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter aast op voormalig sc Heerenveen-speler

Laatste update:
/
Andreas Skov Olsen vervolgt zijn loopbaan bij Club Brugge. De Deense vleugelaanvaller, die circa zes miljoen euro kost en ook is genoemd bij onder meer Hertha BSC en Torino, is afkomstig van Bologna. (Het Laatste Nieuws)
/
Atlético Madrid is niet van plan om Joao Felix tijdens de winterse of zomerse transferwindow te verkopen. De middenvelder wordt in verband gebracht met een overgang naar Manchester City, maar Diego Simeone gelooft nog steeds in zijn potentie. (Marca)
/
Internazionale heeft zijn pijlen gericht op Morten Thorsby. De middenvelder van Sampdoria, die in het verleden uitkwam voor sc Heerenveen, moet i Nerazzurri in de zomer versterken. (Calciomercato)
/
Manchester United heeft zijn definitieve vraagprijs voor Phil Jones vastgesteld. De verdediger, die kan rekenen op belangstelling van Newcastle United en Burnley, moet the Red Devils deze maand achttien miljoen euro opleveren. (Daily Star)
/
Wolverhampton Wanderers is dicht bij de komst van Chiquinho. De vleugelaanvaller van Estoril verhuist voor circa 3,5 miljoen euro naar de huidige nummer acht van de Premier League. (The Athletic)
/
Burnley wil tijdens de winterse transferwindow een dubbelslag slaan. Voor veertig miljoen euro moeten vanaf deze maand Christian Benteke (Crystal Palace ) en Divock Origi (Liverpool) op Turf Moor te aanschouwen zijn. (The Sun)
Vind jij Morten Thorsby een versterking voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze voor phil jones 18 miljoen kunnen krijgen vraag ik me echt af wat Barcelona voor umtiti kan krijgen…

16 januari 2022 om 21:11

Waarschijnlijk niks, tuurlijk is 18miljoen voor Jones veel maar het is een prima verdediger voor de langere teams en middenmoters die ook nog Engels is. Ook is hij qua salaris een stuk goedkoper dan Umtiti

16 januari 2022 om 21:14

9 miljoen

16 januari 2022 om 21:35

Phil is Engels. Dat is +15 miljoen.

16 januari 2022 om 21:55

Minder drukke ziekenboeg.

Een kaartenpakker van jewelste. Heb je echt niets aan. Zelfde type als Xhaka

Wie is die fk scheidsrechter, wat een ongelofelijke mafketel is dat dan

Thorsby naar inter.. ja leuk gerucht maar gaat never nooit niet gebeuren. Daar wordt je niet sterker van. Kan je nog beter Vecino en Sensi houden.

Hahahahaha 18 miljoen voor Jones. Ik kijk op de kalender, maar het is nog geen 1 april. Maar een club moet toch zwaar wanhopig zijn om dit te betalen.

Hoevaak is Phil Jones de afgelopen seizoenen eigenlijk fit geweest? Of was er een andere reden waarom hij gewoon niet speelde. 18 miljoen euro zonder na te denken meteen accepteren

Morten Thorsby, de vriend van de sidekick van Bart Vriends.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren