Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Hoog salaris staat hereniging met Guardiola in de weg

Laatste update:
/
Roberto Mancini ontkent contact te hebben met Leicester City. De trainer zegt dat de geruchten niet kloppen en dat de club het beste Claudio Ranieri had kunnen behouden. (Radio Deejay)
/
Willie Overtoom heeft een aanbieding ontvangen van Persib Bandung. De clubloze middenvelder heeft nog niet besloten of hij er op ingaat. (Voetbal International)
/
Daniel Alves wil graag met Josep Guardiola bij Manchester City worden herenigd. De salariseisen en de leeftijd van de rechterverdediger van Juventus zijn echter belangrijke obstakels. (La Gazzetta dello Sport)
/
Mario Mandzukic is de zoveelste spits in Europa die Tianjin Quanjian heeft benaderd. De aanvaller wil Juventus niet midden in het seizoen verlaten, maar zal in de zomer een eventuele aanbieding in overweging nemen. (Sky Italia)
/
De verrichtingen van Pablo Fornals bij Málaga worden door Arsenal in de gaten gehouden. In het huidige contract van de middenvelder met de Andalusiërs staat een transferclausule van 'slechts' tien miljoen euro. (AS)
/
Internazionale-voorman Zhang Jindon sprak deze week in Madrid met Florentino Pérez over James Rodriguez. Jindon wil voorkomen dat de Colombiaan in de zomer naar Manchester United of Paris Saint-Germain gaat. (AS)
Denk jij dat Dani Alves volgend seizoen nog voor Juventus speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onzinverhaal van Alves. Die verdient waarschijnlijk de helft bij Juve van wat City bv aan Toure betaald...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren