Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Hazard hakt knoop door en gaat voor topcontract

Laatste update:
/
Sam Allardyce wil zijn ploeg zo snel mogelijk versterken. De manager van Everton aast onder meer op de diensten van Diafra Sakho van West Ham United. (the Sun)
/
Watford gaat niet alleen verlengen met de begeerde Abdoulaye Doucoure. Ook Richarlison, voormalig transferdoelwit van Ajax, kan rekenen op een verbeterde aanbieding. (The Sun)
/
Eden Hazard is niet meer geïnteresseerd in een transfer naar Real Madrid. De Belg gaat een nieuw contract aan met Chelsea en wordt de bestbetaalde speler in de Premier League. (Daily Express)
/
Juventus is dicht bij een akkoord met Emre Can over een voorcontract. De middenvelder van Liverpool heeft een aflopend contract en mag dus al onderhandelen met geïnteresseerde clubs. (Sky Italia)
/
Crystal Palace is van plan een poging te wagen om Jozo Simunovic te strikken. De verdediger van Celtic staat ook in de belangstelling van Burnley. (Daily Mirror)
/
Francesco Vicari is in beeld bij veel Premier League-clubs. De verdediger van SPAL wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Stoke City, Swansea City, West Bromwich Albion en West Ham United. (Corriere dello Sport)
Doet Eden Hazard er goed aan om bij Chelsea te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tis te hopen dat hij blijft.. maar mag hij mag nog wel iets meer laten zien.. ben nog niet helemaal tevreden over zn prestaties.. mag wel een tandje bij.

7 januari 2018 om 19:07

Heb je het over Hazard? Schaam je, hij presteert al jaren op topniveau..
Speelde hij bij Barca of Real, stond hij al lang in de top 3 voor de Gouden Bal!

Scoort niet zoveel maar ohzo geniaal met de bal aan de voet

7 januari 2018 om 19:42

Onzin. Hazard is op momenten geweldig en speelt dit seizoen redelijk consistent, maar hij is over het algemeen vrij wisselvallig. Ook Hazard is het soort speler dat zich niet aan de slechte vorm van een ploeg kan onttrekken. Bij een club als Real Madrid of Barcelona moet je die kwaliteiten wel hebben. Bovendien blijft zijn rendement haperen en voor een aanvallend ingestelde speler zijn die cijfers niet van absolute wereldtop.

Hij doet er voor zichzelf uiteraard goed aan. Speelt bovenin de PL, altijd CL eigenlijk en best betaalde speler in PL. Maar zou hem toch graag nog ergens anders zien bij een meer aanvallend team als echte buitenspeler. Bijvoorbeeld Real inderdaad.

7 januari 2018 om 19:38

Maar ik zie Chelsea niet de Champions League winnen. Die kans is een stuk groter bij clubs als Real Madrid.

Real zal zich flink moeten versterken met een aftakelende Cristiano, een chronisch geblesseerde Bale, en een versleten Benzema.

Hazard was 1 van de gedroomde kandidaten om Real te versterken, maar als ik de berichtgeving van de afgelopen tijd moet geloven blijft hij 'gewoon' bij Chelsea. Nu Barca zich zo enorm versterkt heeft, maak ik me grote zorgen, want zoveel kwaliteit om te kopen is er niet beschikbaar komende zomer.

Werner (of een andere goal getter, maar die zijn schaars), en eventueel Sanchez zouden broodnodige en welkome versterkingen zijn.

7 januari 2018 om 18:36

Hazard is de meest overschatte topspeler die er rondloopt. Hij wordt vaak vergeleken met CR of Messi, maar dat is veel te veel eer. Het is een goede voetballer, gaat wat dreiging uit, maar meer ook niet. Voor mij is iij nooit Real-waardig geweest en zal die dat ook niet zijn.

Ik heb veel liever Willian.

7 januari 2018 om 18:53

Dat is dan 1 van de weinige dingen (op voetbal gebied) waar we het niet met elkaar eens zijn volgens mij.

Dergelijke vergelijkingen worden waarschijnlijk alleen gemaakt door de Engelse riool kranten en de PL pundits. Maar voor mij steekt Hazard er echt, samen met een paar anderen, bovenuit in 'de rest van het veld'.

Enkele nieuwelingen zoals Theo, Mayoral, en Ceballos (en Asensio bij tijd en wijlen ook) laten bij lange na nog niet het gewenste niveau zien wat vereist is bij Real. Daarnaast zijn jongelingen als Llorente, Hakimi, en Vallejo prima om minuten te geven in sommige wedstrijden, maar mijn inziens ook nog niet dicht bij het niveau om een basisplek in te vullen. In dat licht, en kijkend naar de huidige crisis voorin (cristiano, Benzema, Bale), wie zou jij graag willen zien bij Real?

7 januari 2018 om 19:37

Hazard heeft sinds 2015 minder assists en goals gemaakt dan een Mahrez of een Coutinho, dit terwijl hij bij een beter elftal speelt en die andere 2 inconsistent zijn geweest. Ik vind Hazard echt geen slechte speler, maar hij is gewoon geen Real materiaal, en zeker niet voor de bedragen die nu de rondte doen. Dan heb ik liever echte kwaliteit.

Ik ben het er wel zeker met jou eens dat er een vat gaat komen met het wegvallen van CR en Benzema. Ook van Bale kunnen we niet uitgaan.

Vandaar had het toeslaan op Mbappe een prioriteit moeten zijn. Het is alleen nu voor iedere voorhoede speler lastig om als aanvalsleider binnen te komen bij Real, zolang CR daar rondloopt en Benzema onder Zidane's gratie kan blijven. Benz is een geweldige voetballer, maar scoort te weinig en is ook geen atleet. Real had aan bloed verversen moeten denken deze zomer en na het winnen van 2 Cl's. De talenten die je noemt moeten echte kansen krijgen, en Real is niet echt een opleidingsclub. Voor mij zouden aanwinsten als Cavani, Mbappe, Aubameyang, Reus (mits die langere tijd fit blijft), Willian en KdB toekomstige interessante Real-spelers kunnen zijn. Ik denk dat Cavani en Aubameyang zelfs op korte termijn gewoon haalbaar zijn. Overigens is het inzetten op Sancehz in de winter zeker geen slechte zet. Hij kent de competitie en biedt zeker meer opties voorin.

Op verdedigend vlak maak ik mij evenwel zorgen. Ik vind dat Real te makkelijk zich van Pepe heeft ontdaan, en goede verdedigers zijn echt niet makkelijk te vinden.

7 januari 2018 om 19:57

Verdedigend hebben we echt problemen inderdaad. Niet alleen is het centrum te instabiel (blessures, rode kaarten, matige wissels), maar onze geroemde backs zijn al maanden niet in vorm. Zeker in het geval van Carvajal is het verschil enorm merkbaar.

7 januari 2018 om 20:11

Maar bij Carvajal is het meer een vormdip dan gebrek aan kwaliteit. Hij is een goede voetballer. Ik zit wel in mijn maag met het centrale duo. Als ze een goede dag hebben zijn ze werelds, maar zij maken individueel teveel fouten. Het punt is dat zij mits fit zeker zijn van een basisplaats, en dat maakt dat hun concentratie niet altijd 100 procent is.

7 januari 2018 om 19:36

Wat denk je van Icardi?

7 januari 2018 om 19:39

Hij komt een lantaarnpaal niet voorbij. Is een typische balletjeswachter. Bovendien geen explosiviteit en ook niet snel. Dat vind ik voor een Real te min. Scoren kan die wel. Dat wel. Maar een Real spits moet wel wat meer kunnen.

7 januari 2018 om 20:05

Klopt, is wel een killer in de 16 waar Madrid nu eigenlijk op zoek naar is, maar hij heeft ook zo zijn minpunten. Zoals hierboven werd aangegeven; een jonge, redelijk complete spits is vandaag de dag schaars. Nu je Mbappé sowieso niet kan halen, blijft een Jesus over maar die is ook heel moeilijk los te weken. Dybala wordt veelvuldig genoemd, maar dat is geen spits. Een inkoop aan galactico's alá 2009 kan zich ook nog ontpoppen, mits deze 'crisis' zo doorgaat en Perez zich weer vanouds laat kennen.

7 januari 2018 om 22:42

Ook Dybala is niet goed genoeg voor Real. Te overhyped. Wel een prachtige trap heeft die jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren