Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Guardiola wil voortouw nemen voor ster uit Parijs

Laatste update:
/
Het zal niet meer al te lang duren voordat Isco in Engeland te bewonderen is. Jaar in jaar uit verkeert de spelmaker in dezelfde situatie bij Real Madrid, en daar heeft hij schoon genoeg van. De Spaans international werd al meerdere keren gelinkt aan Arsenal, maar de Londenaren werden nog nooit echt concreet. Manchester City wil in januari wél een serieus bod uitbrengen. (Daily Mirror)
/
Napoli heeft scouts naar Brazilië gestuurd om Lucas Lima te beoordelen. De 25-jarige middenvelder van Santos debuteerde in september in de nationale ploeg en kwam sindsdien nog vijf keer in actie voor de Selecao van bondscoach Dunga. Lima speelde dit seizoen 28 wedstrijden voor zijn club, waar in hij al goed was voor vier treffers en negen assistsm en Napoli heeft nu dus interesse. Real Madrid volgt hem ook. (La Gazzetta dello Sport)
/
Zaakwaarnemer Marcelo Simonian zei onlangs dat Javier Pastore in januari sowieso niet weggaat bij Paris Saint-Germain, maar daar trekt Bayern München zich niets van aan. Trainer Josep Guardiola is al langer gecharmeerd van de 26-jarige aanvallende middenvelder en zou met Bayern München een bod willen uitbrengen. Chelsea, Liverpool en AC Milan zouden eveneens belangstelling hebben. (Le Parisien)
/
Een vertrek is voorlopig nog niet aan de orde voor John Obi Mikel. De middenvelder is bij Chelsea lang niet altijd verzekerd van speeltijd, maar hij heeft het er desondanks prima naar zijn zin. “Afgelopen zomer kwamen er wat aanbiedingen langs, maar de club wilde hem niet kwijt. Dat duidt erop dat hij nog voorkomt in de plannen voor de toekomst”, zegt de zaakwaarnemer van de Nigeriaan. (talkSPORT)
/
Kevin Mirallas staat mogelijk voor een rentree in de Ligue 1. De aanvaller van Everton wordt gelinkt aan Olympique Marseille, waar hij de opvolger moet worden van zijn immens populaire landgenoot Michy Batshuayi. Mirallas was eerder in Frankrijk actief voor Lille en Saint-Étienne. In 2012 verkaste hij naar Griekenland, om een jaar later in Liverpool neer te strijken. (Le 10 Sport)
Zou Javier Pastore nog uitblinken tussen de sterren bij Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onzin.. Bayern heeft hem totaal niet nodiig. Met Muller, Gotze, Thiago en Costa heb je genoeg spelers die daar kunnen spelen.

#edit
aan de andere kant maken zulke berichten mij wel blij. Dat betekent dan dat Pep gewoon verlengt. vanaf nu tot ong 5-6 weken horen we als ie verlengt oof niet

Die zaakwaarnemer bedoelde vast meer dat hij niet weg hoeft bij psg. Zaakwaarnemers zullen nooit iets uitsluiten.

Isco bij city, zou echt top zijn. Maar zie hem niet vertrekken.

Dan kan hopelijk nasri en toure vertrekken.

AC Milan? Wie gaat er tegenwoordig op zijn 26e van PSG naar Milan? Pastore naar Bayern zie ik ook niet gebeuren, is daar niet nodig, denk dat hij gewoon blijft.

Bayern heeft Goetze en op den duur Kimmich en Mueller achter de hand. Bayern moet voor Griezmann gaan t.v.v. ROBBEN.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren