Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Galatasaray hikt aan tegen forse prijs voor spits

Laatste update:
/
Lerin Duarte speelt volgend seizoen niet in de Jupiler League. NAC Breda huurde de 25-jarige middenvelder van Ajax, maar de linkspoot komt nu in aanmerking voor een definitief vertrek uit Amsterdam. (BN De Stem)
/
Shane Long is plots een van de meest begeerde spelers van Europa. De aanvaller van het Southampton van Ronald Koeman staat in de belangstelling van Juventus. (Sky Sports)
/
Galatasaray is geïnteresseerd in Edin Dzeko, maar er is een probleem. AS Roma wil de betaalde transfersom aan Manchester City (vijftien miljoen euro) terugverdienen en dat vinden de Turken vooralsnog te veel geld. (Milliyet)
/
Roberto Pereyra staat voor een stap naar de Premier League. De Argentijnse middenvelder van Juventus kan aan de slag bij West Ham United, dat bereid is vijftien miljoen euro te betalen. (Tuttosport)
/
Daniel Agger leek met zijn keuze voor Bröndby voorzichtig te gaan afbouwen, maar de stopper kan terugkeren in een Europese topcompetitie. De naam van de 31-jarige Deen wordt nadrukkelijk in verband gebracht met AC Milan. (Tuttosport)
/
Chelsea gaat zich mengen in de strijd om Emanuel Mammana, de twintigjarige verdediger van River Plate. De jongeling, die tien miljoen euro kost, wordt ook genoemd bij tal van Italiaanse clubs. (Goal)
Edin Dzeko zou een goede spits zijn voor Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zat vandaag met Wesley Sneijder in het vliegtuig naar Rome.
Ruilmiddel?

31 mei 2016 om 00:52

Ik weet niet wat voor middel jij gebruikt hebt , maar wesley zal gala echt niet verlaten voor Rome

31 mei 2016 om 06:53

AS Roma doet in werkelijk niets onder voor Galatasaray.

Hoewel Istanbul geweldig is, is Rome nog geweldiger.
Alleen het stadion is minder mooi.

31 mei 2016 om 09:39

Buiten dat is Istanbul geen veilige plek om te leven vandaag de dag.

Onzin bericht. Galatasaray slaat een nieuwe weg in qua transfers. Jonge spelers met veel potentie of een beetje the invisible stars.ze gaan een leiceter model achterna waarbij scouting/camera beelden en statistieken the way to go word en niet meer op naam etc. aldus de hoofd van scouting.

Volgens Drogba heeft Galatasaray ook een van de ziekste scouting die hij ooit heeft gezien (blijkt een team van 20+ analisten iedere week honderden wedstrijden te kijken en rapporten te schrijven) maar er wordt kennelijk gewoon geen gebruik van gemaakt. Dit komt natuurlijk door de naam geile voorzitters/achterban en trainers.

Ik weet niet hoeveel van dat interview waar is maar wat ik wel weet dat Galatasaray de komende 2 jaar geen geld heeft om dit soort aankopen te doen

31 mei 2016 om 01:05

Ik hoop wel dat ze beter worden.

Ze zullen blij zijn dat ze de beker hebben gepakt anders kregen zij een zware straf van 2 jaar opgelegd nu ze de beker toch hebben is het maar voor een jaar geldig ik denk dat het volgend jaar weer om besiktas en fener zal draaien naar mijn mening gaat gala doen wat besiktas 3/4 jaar terug heeft gedaan met het investeren en bezuinigen tegelijk het is maar dat ze nog steeds best een breed selectie hebben ze zullen maar is starten met oudjes en nutteloze speler zoals donk weg doen denk dat ze dat komend seizoen aan gaan besteden en seizoen erop word super lig nog spannender meer wil en een duurder selectie van de top 3 waar het steeds meer kijkers naar zich toe zal trekken

Goeie spits. 15 mil is wel wat veel beetje afdingen

31 mei 2016 om 03:00

9 miljoen lijkt me redelijk gezien ze leeftijd en minderen vorm van de laatste jaren.

Duarte moet lekker terug gaan naar Heracles, kan hij Europees voetballen

Ik heb nog een andere in de wandelgangen. Een vriend van mij werkt op de marketing afdeling van Tottenham Hotspurs. Hij beweert dat Tottenham en Zlatan akkoord zouden zijn en dat Zlatan op zeker naar de Spurs gaat. Ik weet niet of ik het moet geloven maar hij heeft nog nooit iets gezegd wat niet waar is dus ik deel het toch maar.

31 mei 2016 om 09:21

Dat zou episch zijn. Spurs spelen al seizoenen lang mooi voetbal. Maar dan moeten ze 4-4-2 gaan spelen met Zlatan en Kane... Lijkt mij dat Zlatan dan ook de groei van Kane een beetje in de weg gaat lopen want met zijn persoonlijkheid eist die een hoop ballen op

31 mei 2016 om 10:10

@youmeatleti!
Ik denk dat dat wel meevalt. Kane is redelijk statisch (vind ik) maar is erg gevaarlijk is de 16. Hij brengt zijn. Steentje ook verdedigend bij. Dat juist het type wat mooi naast Zlatan past. Zlatan kan het mooi met de voet en Kane mooi met de kop. Bij een redelijk diepe van Spurs kan Kane het aanspeel punt zijn of Zlatan zelf en id dit levens gevaarlijk naar mijn idee. Ik denk Kane in de 16/aanspeelpunt en Zlatan een beetje zwervend/aanspeelpunt.

Zlatan kan beter naar Spurs gaan , spelen CL en is de druk minder dan bij Man U .

Agger naar Milan ? Ze blijven echt de verkeerde spelers halen, onbegrijpelijk

Om heel eerlijk te zien zie ik liever een andere spits komen. Het geld wat zij aan hem willen uitgeven kunnen ze beter besteden aan jonge talentvolle spelers. Liever een speler die honger heeft dan een die zijn buik al vol heeft. Heb het nu wel een beetje gehad met spelers die hun zakken alleen willen vullen in Turkije.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren